|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Skořice 8-20
|
Zaslal: čt červenec 29, 2021 7:35 pm Předmět: Urifyto |
|
|
Hodně dobrá věc proti padání vlasů je dárcovská urinoterapie, která je vylepšená tím, že dárkyně pije speciální bylinné čaje, říká se tomu urifyto. Výhoda je taky v tom, že urina je pak spíš cítit po bylinách a je snadnější ji vypít. Momentálně jsem se se svojí dárkyní domluvila, aby před tím pila hodně kopřivový a chuť je lepší. A třeba i ten terapeutický efekt její uriny se zesílí. Je otázka, jaké byliny zkusit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2021 12:02 am Předmět: |
|
|
uf, no urinoterapiu fakt nedávam
Tiež som si našla malú plešku, úplne bez vlasov. Bežala som okamžite ku trichologičke, na krv, ešte ma čakajú kamerové snímky skalpu a potom sa uvidí. Po prvom rozhovore s trichologičkou to vyzerá ako reakcia na extrémny stres. Výsledky z labákov budú až po Vianociach, tak dúfam, že dovtedy nevypadá aj zbytok vlasov
Ako bonus mám zároveň rozbehnutú aj seboreu, aby bola väčšia sranda _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
poppy 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so prosinec 25, 2021 4:33 pm Předmět: alopécia + seborea |
|
|
budem sem písať aktualizácie, možno sa to raz niekomu zíde
trichologička mi povedala, že mi nemôže nasadiť žiadnu terapiu na plešku, kým mám zapálenú pokožku seboreou. Zatiaľ mi nafotila hlavu makro foťákom, poslala snímky do labáku a čakáme na výsledky.
Kým prídu, liečim seboreu šampónom Ducray Kelual DS. Svrbenie sa zmierňuje, lupín je menej po prvom týždni používania, umývala som každý druhý-tretí deň.
Bola dosť zhrozená, keď som sa priznala, že som zvykla spať s mokrými vlasmi. Vraj mám byť rada, že mám len seboreu a nie aj mykózu
Takže zatiaľ ničím seboreu a čakám na výsledky z trichológie _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
JuankoN11 8-20
|
Zaslal: st červenec 20, 2022 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jsem v tomto tématu docela nováček, ale potřebovala bych poradit Začaly mi docela dost padat vlasy a nevím si s tím rady Na netu jsem našla tohle https://plushair.cz/kategorie/minoxidil/. Má někdo s tímto produktem nějaké zkušenosti? Zda to pomáhá a tak. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|