|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
A víš, že mě to nedávno tež napadlo? Ale moc se mi to teda nezamlouvá, ale přemýšlela jsem o tmavé henně na řasech (černá nebo hnědá). Jednou za 3,4 měsíce chodím na barvení řas a aspoň ušetřím ráno méně času na řasence. Jenomže s tou hennou se bojím, jestli by mi po ní nevypadaly řasy nebo tak něco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
egle ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já teda na řasy používám chemickou barvu.. moc si neumim predstavit, jak bych si zabalila řasy do igelitu a nechala tam tu hennu 2 hodiny
Ale vypadnutí bych se nebála... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Fairy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
Řasy se do igelitu nebalí, jsou na to speciální barvy na řasy z henny, která je taková gelovitá. A musím říci, že barví a drží mnohem víc než chemická barva. A na rozdíl od ní také neštípe do očí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
Tak na takovou jsem jeste nenarazila. Kdepak se to da koupit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Fairy >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
Já ji koupila v drogerii Teta asi za 28 Kč krabičku. Jsou v ní dvě dávky, ale vystačí to na čtyřikrát a i tak je té barvy z toho až až. Mají černou, hnědou, šedou. Daniela tu také někde zmiňovala link na ještě jinou značku této barvy, ale nevím teď kde. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
Tož to se po ní podívám, díky za tip  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
No ja si obcas v lete nechty hennujem. Treba ich len dobre oblepiť aby nebola pomaľovana koža naokolo a ono je to take hnedočervené pokiaľ to obalite do vaty, dáte ruky do sackov a necháte dlho, najlepsie celú noc. Ak to nezakryjete alebo necháte krátko je to bledo az tmavšie oranžové a veľmi sa mi páči ked to vyrastá a hlavne ked uz je to skoro vyrastene a robi vam to na nechtoch taky oblúcik. Mne sa to nahodou páči!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 5:43 pm Předmět: |
|
|
valalo napsal: | No ja si obcas v lete nechty hennujem. Treba ich len dobre oblepiť aby nebola pomaľovana koža naokolo a ono je to take hnedočervené pokiaľ to obalite do vaty, dáte ruky do sackov a necháte dlho, najlepsie celú noc. Ak to nezakryjete alebo necháte krátko je to bledo az tmavšie oranžové a veľmi sa mi páči ked to vyrastá a hlavne ked uz je to skoro vyrastene a robi vam to na nechtoch taky oblúcik. Mne sa to nahodou páči!  |
A hele, že bych nakonec neměla až tak blbý nápady?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: pá leden 04, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
egle napsal: |
A hele, že bych nakonec neměla až tak blbý nápady?  |
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá leden 04, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Fairy, děkuji. Původně jsem chtěla aplikovat Hennecolor, která mi zbyla, ale ona by fakt asi hodně rychle tvrdla, kdyby byla na vzduchu. Mrknu se po té "speciál" na řasy. A jestli drží dýl, tím líp  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|