|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 25, 2008 9:55 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Holky, pojďme si takhle psát častěji. Měla jsem ještě zálusk na čokinu, ale úplně mě na ni přešla chuť... Že výživa je to nejdůležitější vím sice už dávno, ale nějak si to potřebuju neustále připomínat. |
Souhlas!!! Taky jak mi "otrne" mám zase tendenci zdravou životospávu porušovat, hlavně ta čokoláda.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rose lavender 161-320
|
Zaslal: so leden 26, 2008 10:23 am Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | Slunéčko napsal: | Holky, pojďme si takhle psát častěji. Měla jsem ještě zálusk na čokinu, ale úplně mě na ni přešla chuť... Že výživa je to nejdůležitější vím sice už dávno, ale nějak si to potřebuju neustále připomínat. |
Souhlas!!! Taky jak mi "otrne" mám zase tendenci zdravou životospávu porušovat, hlavně ta čokoláda.... |
Hele holky, to bych ale musela být on-line 24h denně a musely bychom to propírat pořád dokola, abych po té čokošce nesáhla! To by byl boj! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 28, 2008 5:23 pm Předmět: |
|
|
rose lavender napsal: |
Hele holky, to bych ale musela být on-line 24h denně a musely bychom to propírat pořád dokola, abych po té čokošce nesáhla! To by byl boj! |
novinky.cz píšou - denně kousek čokolády neškodí pomáhá při cévních chorobách, nebo... kousek čokolády pomáhá po čas diety od případného následného jojo efektu, (...teď nezajímavá zpráva - čokoláda u žen může způsobit ve vyšším věku řídnutí kostí.... ) proto se držme hesla - "trochu moc čokolády je vždy tak akorát" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Blondorezka 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po únor 18, 2008 1:38 pm Předmět: |
|
|
Tak mě nadchla myšlenka, že bych k péči o pleť obličeje i těla používala pouze saloos odličovací olej, květinovou vodu a regenerační olej, plus na tělo to bambucké máslo. Myslíte, že olejík může takto nahradit krém? Na přírodní šampon ještě našetřím, ale většina přír.krémů je nestydatě drahá |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ally 321-600
|
Zaslal: po únor 18, 2008 3:08 pm Předmět: |
|
|
Olejík určite krém bohate nahradí (teda aspoň mne, nech zase nezovšeobecňujem ), navyše ho stačia tak 3-4 kvapky, takže mám pocit, že aj keď je v pidiampulke, vydržíííí...Jo, mám od Salusu Lemon tea tree a na moju mastnejšiu, ale citlivú pleť je zatiaľ asi to najlepšie, čo som mala Mala som aj olejík od Eoné - růže a jasmín - voňal prenádherne, ale ten bol skor na suchšiu pleť. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 18, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
no ja jsem to pred casem tak delala,a vyhovovalo mi to,ale po case mi to nejak nesedlo...nevim mozna ze ten regeneracni olej mi nsedl protoze vic vonel,ale spis si myslim,ze jsem si tehdy plet zblbla nekolikerym vyzkousenim kokosoveho oleje ovoneneho(misto regeneracniho olejiku)a ta vyrazna vune z kokosaku mi plet podrazdila na dlouhou dobu jinka ja mam plet dost suchou a citlivou a postupne se k olejum zase vracim,ted mazu na stridacku merunkovy nobillis(za studena lisovany) a ruzovy olej od tautropfen a plet mam krasnou jak miminko....dokonce jsem si to riskla i na denni pouziti do zimy a myslim,ze se to da rozhodne ale tyto tri pripravky jsou úpdle mne skvela volba,mne osobne ten olejik sedl mnohem lip nez krem(teda pokud jsem si plet nepodrazdila reniu kokosakem)...
a hdyrofilni oleje na myti celeho tela jsou bajecne a funkcni |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: po únor 18, 2008 3:44 pm Předmět: |
|
|
lučnívíla napsal: | ....a hdyrofilni oleje na myti celeho tela jsou bajecne a funkcni |
Ty používáš taky od Salusu? je to pravdu smytelný vodou? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po únor 18, 2008 3:52 pm Předmět: |
|
|
no driv,kdyz jsem znala salus,tak jo prisly mi fajn,mylo se s nima skvele...ale ted mam nobillis a prijde mi jeste takovy lepsi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Marion 321-600
|
Zaslal: po únor 18, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že ano. Já používám hlavně olej a bambucké máslo, ale neumím jich dát tolik, aby se vsákly. Takže až nebudu trávit celé dny doma jako teď, asi si koupím krém. Ale myslím, že Alverde nemá drahé krémy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: po únor 18, 2008 4:00 pm Předmět: |
|
|
Za chvíli mi dojde sprcháč, lávovku chci používat spíš na obličej a vlasy..takže zase dumám, co si pořídit a to Pí centrum mě štve, že je s tou Nobilis vybrakovaný |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|