|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Breberka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 28, 2008 7:38 pm Předmět: Ginkgo |
|
|
Herminka napsal: |
To natrhané a doma nasušené gingo je nejen levnější, ale i chutnější Podle toho, co kdesi vyčetla kamarádka, by se mělo trhat do konce června, to je prý nejúčinnější - takže jsme pak spolu orvávaly gingo 30. června |
No co ja vim, tak v Brne jsou jen 2 stromy gingo biloby(teda to nam povidal pan ucitel na zakladce), tak jen doufam, ze se vsichny/i brnacky (brnaci) nevrhnou na ty 2 stromy;)) a me zbudou jen hole vetve |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: po leden 28, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
Teď přemýšlím, jestli ten jinan neroste tady u nás na Mendláku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Mauell 161-320
|
Zaslal: po leden 28, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
To nemám daleko.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 28, 2008 7:44 pm Předmět: |
|
|
Janie napsal: | Teď přemýšlím, jestli ten jinan neroste tady u nás na Mendláku... |
Na Mendlaku neroste(teda, predpokladam, ze by nam to pan ucitel rekl) ..tam jen rostou bezdomovci jak houby po desti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: út leden 29, 2008 8:25 am Předmět: |
|
|
A já myslím, že to bude on pokud ho teda nepokáceli...a nemýlím se, že jsou to takové listy, které jsou podélně žilkované? Nebo že bych si to spletla s jiným stromem? Právě že mně na něm zaujali ty listy...no Breberko, a kde se tá teda v Brně na ten strom podívat..teď mám brouka v hlavě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 29, 2008 8:52 am Předmět: |
|
|
No, nevím, myslím si, že gingo je natolik výjimečný strom, že by ho jen tak nepokáceli...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: út leden 29, 2008 8:59 am Předmět: |
|
|
Herminko, já si pořád myslím, že je to on..teda pokud jsem si nepopletla lokalitu, asi se tam pojedu podívat....akorát jsem netušila, že ginko = jinan, to je pro mě novinka... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 29, 2008 9:03 am Předmět: |
|
|
Už jsme zase pryč od tématu kopřiv Asi nás budou muset moderátoři přesunout do nového tématu "Gingo, gingóóó" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: út leden 29, 2008 9:21 am Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | Už jsme zase pryč od tématu kopřiv Asi nás budou muset moderátoři přesunout do nového tématu "Gingo, gingóóó" |
Herminko, to se ti povedlo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 29, 2008 10:28 am Předmět: |
|
|
No co ja vim, tak roste u Antroposu a pak nekde u Petrova. Jestli je i na mendlaku, tak to nevim, ale kazdopadne, tam bych ty listy neskubala - budou pekne nacucany vyfukovovyma splodinama;) takze by to prineslo asi vic skody nez uzitku I kdyz ono to vyjde tak nastejno - co se tech lokaci tyce..leda u toho Antroposu by to mohlo byt o neco lepsi - tam se taky chystam na jare vyrazit;)) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|