|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lily 321-600
|
Zaslal: po leden 08, 2007 4:28 pm Předmět: Natáčky, kulma, trvalá... |
|
|
Myslím, že toto téma ještě nebylo probráno. Tak se ptám - používáte natáčky (jaké?), nebo kulmu nebo máte trvalou?
Vím, že je tu hodně takových, které to nepotřebují, protože jim příroda nadělila hodně vlasů a někomu dokonce vlnité. Ale já je mám rovné a mám pocit, že když je nechám jen tak uschnout, tak jsou takové neupravené.
Má někdo stejný probém? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 08, 2007 5:12 pm Předmět: |
|
|
Já jsem kdysi čas používala takovou tu horkovzdušnou kulmu se zatahovacími ostny na vlasy okolo obličeje, ale když víc narostly, tak už to nemělo cenu. Ale ta kulma byla dobrá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: po leden 08, 2007 7:19 pm Předmět: |
|
|
Spálit si hřívku jsem nikdy netoužila.A natáčky?Mohly by být hezké vývrtky z papilot, ale víte, kolik bych si jich musela nakoupit, aby mi to pokrylo hlavu? Prodávají se 4 asi za 150 Kč, tak jsem to nikdy nezkoušela. A Opravdu směšné mi připadají natáčky na suchý zip.Když si vzpomenu, jak nadávám, když se mi vlasy za nějaký suchý zip na oblečení chytí a nejdou ven! A tohle bych si měla do vlasů přímo zamotávat! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po leden 08, 2007 9:33 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Spálit si hřívku jsem nikdy netoužila.A natáčky?Mohly by být hezké vývrtky z papilot, ale víte, kolik bych si jich musela nakoupit, aby mi to pokrylo hlavu? Prodávají se 4 asi za 150 Kč, tak jsem to nikdy nezkoušela. A Opravdu směšné mi připadají natáčky na suchý zip.Když si vzpomenu, jak nadávám, když se mi vlasy za nějaký suchý zip na oblečení chytí a nejdou ven! A tohle bych si měla do vlasů přímo zamotávat! | Natáčky na suchý zip jsem zkoušla jen jednou,když jsem měla ještě krátké vlasy....Po prvním použití letěly do koše....nechápu jak to někomu může natočit vlasy aniž by mu to vyškubalo půl hlavy...A ještě k tomu natáčení:místo na papiloty se dají vlhké pramínky vlasů natočit na papírové kapesníčky, já to nechávala přes noc....a kadeře jsou krásné, dle mně mnohem lepší než z těch papilotů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st leden 17, 2007 10:14 am Předmět: Re: Natáčky, kulma, trvalá... |
|
|
Lily napsal: | Myslím, že toto téma ještě nebylo probráno. Tak se ptám - používáte natáčky (jaké?), nebo kulmu nebo máte trvalou?
Vím, že je tu hodně takových, které to nepotřebují, protože jim příroda nadělila hodně vlasů a někomu dokonce vlnité. Ale já je mám rovné a mám pocit, že když je nechám jen tak uschnout, tak jsou takové neupravené.
Má někdo stejný probém? |
Nepoužívám, nikdy. To by byla smrt pro moje vlasy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Amina 41-80
|
Zaslal: st leden 17, 2007 1:56 pm Předmět: |
|
|
tak natáčky jsem jenom párkrát zkoušela, ale takové ty do U, jak se do nich vlasy zaplétají, jestli někdo víte??? Vlasy jsou po nich krásně vlnité, ale nebaví mě to zaplétat, takže jenom vyjímečně! Ale asi před půl rokem jsem si koupila žehličku na vlasy, použila jsem ji jednou, a od té doby pozoruju, že mám divné vlasy, prostě je to uplně zničilo....takže žehličku už nikdy!!!!to už je snad lepší ten fén... no ale nejlepší je to nechat jak je |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
MIMISEK >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 19, 2007 12:12 pm Předmět: |
|
|
když jsem byla menší, tak jsem pořád chtěla nějaké natáčky zkoušet, ale sama nejsem schopná si je do těch vlasů zamotat a mamka na to nikdy nemá nervy. A ty kulmy a žehličky... Dřív jsem, když sjem někam šla si vlasy trochu vyžehlila, protože přítel z toho byl nadšený, ale už nechápe, že to ty vlasy ničí, když je to všude plno kondicionérů ale čím víc mám vlasy delší, tak se mi kroutí konce a to mi nevadí. Ale do teď se mi vlasy po tom žehlení lámou a teď si je budu muset min. o cm zastřihnout a jak tak sleduju spolužačky, co si vlasy fakt žehlí po každým umytí už víc jak rok, tak si všímám, že jim skoro nerostou. To mně už v poslední době řeklo hodně lidí, že je mám nějaký dlouhý |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 19, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
Ty natáčky se suchým zipem používá moje mamka, má samozřejmě krátké vlasy a jemné a úplně rovné a jde jí to vyndat úplně v pohodě. Ale na delší vlasy to fakt není, ani na polodlouhé natož na dlouhé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medea 161-320
|
Zaslal: út leden 30, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
Naposledy sem mela natácky ve vlasech na silvestra, sli sme na ples, tak sem aspon tu dílku chtela mít trochu kudrnatou. Mám doma aj papiloty, moc je nepouzívám, i kdyz delají pekné kudrliny.
Ty natácky se suchým zipem sem skousela pred lety, a pak sem je nomohla z vlasu dostat! Nikdy víckrát!
No a kulma, na tu se ani nepodívám. Naposledy sem ji ve vlasech mela na základce. Tehdy sem si ale vedu ze zdravích vlasu nedelala.
Nedávno mi kamarádka vyprávela ze kdyz chce mít kudrnatý vlasy, tak si je nejdrív nageluje a pak natocí kulmou! Musím dodat, ze je má dlouhé, a barví si je kazdý mesíc na cerveno. Nechápu proc nekterý lidi svoje vlasy tak "znásilnujou". |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lenna 161-320
|
Zaslal: út leden 30, 2007 11:20 am Předmět: |
|
|
Kulma pro mne nema smysl, vlasy mi ve vlne drzi tak 5 minut, pak povoli a vrati se do puvodniho tvaru. Kdyz jsem mela kratke vlasy, tak jsem obcas pouzila natacky na suchy zip, z nich to slo hezky ven, ale stejne to vyrvalo velke mnozstvi vlasu. Ted odmitam cokoliv, co by mi vlasy poskozovalo. Beztak padaji stresem samy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|