|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st leden 16, 2008 8:37 pm Předmět: |
|
|
musím poreferovat s logonou přírodně červený odstín - jsem nadšená tou barvou jako takovou, ale zdá se mi, že se rychle vymývá, tak asi zkusím i jinou značku, protože jinou zkušenost nemám, ale i tak mě to mrzí, po hennování je taková sytá a divoká a pak to světlá, až mám pocit, že je to i slunkem - a přitom toho teď je malinko... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
wanessska 0-7
|
Zaslal: út leden 22, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
nevíte jestli se dá Logona koupit nekde normálně v obchode? uz me unavuje si vsechno objednávat pres net, díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út leden 22, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
wanessska napsal: | nevíte jestli se dá Logona koupit nekde normálně v obchode? uz me unavuje si vsechno objednávat pres net, díky |
no v olomouci to mají na uhelné v salonu Marta, ale nevím co všechno bys chtěla, logonu hennu tak mají, to vím jistě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medúzka 41-80
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoooj tak pouzivali ste niekto Hennu Logona?? Vsetci tu hovoria o Hennecolor ale ja neviem ci ju predavaju aj na Slovensku. lebo na tej ich stranke je zoznam predajni v Prahe. No a Logonu mam uz kupenu takze ju idem vyskusat tak ci tak, len by ma zaujimalo ze ci ju mozem nechat teda celu noc na hlave,ked tam je napisane ze dve hodiny? Som mala Hennu len raz, tu z DM, no teda takmer vobec nechytila...a to som ju tam mala myslim 7 hodin. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:27 pm Předmět: |
|
|
Já hennu od Logony nechávám působit celý den . Ráno napatlám a večer sundávám . Barva je po ní nádherně sytá a dobře se vymývá. Ty dvě hodiny působení , co tam píšou jsou určeny převážně pro přírodní blondýnky , které chtějí barvu jemom oživit a kdyby ji nechaly na vlasech déle , chytla by jim do oranžovo - rudé. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
Medúzko klidně nechej celou noc A jaký máš odstín? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medúzka 41-80
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
Tak super!! Ja som sa len trochu obavala ze aby to nedopadlo tak, ze vecer si to napatlam,pojdem v klude spat a rano budem bez vlasov alebo tak nejak tak si to necham celu noc tesim sa
ja mam vlasy povodne take stredne hnede,lenze som si ich farbila cokoladovou farbou,teda to bol sampon ale raz som si farbila aj normalnou farbou a predtym este cervenou.tak dva roky vkuse takze teraz su take trojfarebne.lebo henna z dm mi chytila inak na farbene vlasy inak na nefarbene a este mi odvtedy aj vyrastli |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Medúzka 41-80
|
Zaslal: čt únor 21, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
Teraz ma napadlo, ze si sa pytala asi na odtien henny a nie mojich vlasov no tak Hneda umbra |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
dostala sem omylem hennu od logony tu umbru hnědou a pak ještě červenou. tu červenou sem si zrovna teď napatlala na konečky(nechci bejt celá tmavo zrzavá), potom si plánuju tu červenou něčim tónovat víc do hněda. na ty konečky sem zalila menší půlku pytlíku, ale i tak toho byl hafec, takže budu zrzavá trochu víc. doufám že to bude dobře oxidovat. hnědou dám ale možná na celou hlavu. možná _________________ http://www.youtube.com/watch?v=SME0ZDWnOrg |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kopretina >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po duben 14, 2008 8:28 am Předmět: |
|
|
Docela mě ta logona láká, poradíte mi,kde ji můžu na netu sehnat? Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|