|
✿
|
Moje nehty jsou obvykle: |
umělé (jakkoliv upravené) |
|
0% |
[ 2 ] |
zcela bez laku |
|
45% |
[ 92 ] |
s bezbarvým či výživným lakem |
|
18% |
[ 37 ] |
francouzská manikůra |
|
7% |
[ 16 ] |
s barevným lakem |
|
27% |
[ 55 ] |
|
Celkem hlasů : 202 |
|
Autor |
Zpráva |
LittleStar 321-600
|
Zaslal: út únor 26, 2008 5:45 pm Předmět: |
|
|
Většinu roku bez laku, občas velice světlý lak, francouzká manikura nebo temně rudý... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Veivi 21-40
|
Zaslal: út únor 26, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
:) klasický tělový,krémový na francouzskou, ale bez bílého laku,někdy mi připadá, že to je zbytečná patlačka a nebo zbytečná vrstva navíc, ten krémový bohatě stačí ve dvou vrstvách a jinak miluju duhový,měnící se na světle a třpytivý,ale světle růžové,oranžové odstíny, tmavá se mi nelíbí :? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 26, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
Většinou nalakované :) Njeradši mám francii, ale většinou nebývá čas se s tím piplat :( Takže nejčastěj nějaký jemný lak-hnědá, béžová, světle růžová, perleťová.
A dřív, když jsem měla takové období "maniaka", tak jsem žrala výrazné laky-žlutá, zelená, červená... :roll: (never more!! :twisted: ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 26, 2008 6:25 pm Předmět: |
|
|
bezbarvý nebo tělový, nejčastěji francouzskou, ale bez laku ani ránu, prý je dobré mít na nehtu nějakou ochranu před saponáty apod. kdysi mi dělal dobře p-shine jak pro kvalitu nehtů tak z estetické stránky (ale jsou i odpůrci této techniky), teď co beru křemík tak to není vůbec třeba |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 26, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | Při hlasování chybí šestý bod: Okousané. To mam já jak kdy teda, ale ony se mi zlomí, tak je dolomim a tak.............
vim vim, nic mi neříkejte |
Ty seš prostě jedinečnej |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út únor 26, 2008 11:59 pm Předmět: |
|
|
teda napsala sem bez laku ale když mě chytne temná nálada tak si lakuju načerno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 8:54 am Předmět: |
|
|
Tree napsal: | teda napsala sem bez laku ale když mě chytne temná nálada tak si lakuju načerno |
To znám z puberty ale po pár nalakováních jsem měla tak hnusné žluté nehty, že mě to přešlo. Jinak já na lakování atd. nemám čas... i když světlý lak se mi líbí... taky nemám ráda odlakovače, smrdí a pro nehty a kůži to asi mňamka taky nebude...O to víc mě zajímá leštička na nehty. Jednou mi je známá vyleštila a nehty byly krásné- jako nalakované. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st únor 27, 2008 1:05 pm Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | Tree napsal: | teda napsala sem bez laku ale když mě chytne temná nálada tak si lakuju načerno |
To znám z puberty ale po pár nalakováních jsem měla tak hnusné žluté nehty, že mě to přešlo. Jinak já na lakování atd. nemám čas... i když světlý lak se mi líbí... taky nemám ráda odlakovače, smrdí a pro nehty a kůži to asi mňamka taky nebude...O to víc mě zajímá leštička na nehty. Jednou mi je známá vyleštila a nehty byly krásné- jako nalakované. |
:)tak já žádnou žluť nepozoruju..možná je to tim že nemám odlakovač a lak sloupu v horký vodě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: st únor 27, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
S leštičkou nekamarádím, jednou jsem takhle při osilovném leštění kus nehtu strhla. Nechápu, jak to, ale jo. A bolelo to jak ďas. Naštěstí dorost. Tak dnes už leštím jen výjimečně. A to spíš jen kouskem naolejované jelenice, efekt je spíš krátkodobý, tak na jeden večer, ale mě to stačí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st únor 27, 2008 4:20 pm Předmět: |
|
|
Nehty mám úplně krátky, hodně se mi štěpí , občas nalakuji , ale vadí mi oprýskaný lak, takže bych ten odlákovávací-lakovací proces musela dělat denně a to se mi nechce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|