exemy, bradavice (kurie oka) fuuuj
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=a37d1130b9fc8aa1969ea3ff579d2fcaZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:49 pm    Předmět: Citovat

eetynka napsal:
tak som to kukla. rajske jablko neni nahodou rajcina? to jem kazdy den, ale to fakt cely zivot, ja rajciny zboznujem.. a este aj cibulu jem skoro kazdy den, ale to uvarenu a tie caje bylinkove a korenia vymenovane...

no a ten druhy pel je ta ambrozia:) hned som si spomenula.. banany, uhorky tiez jem... hmmm
no tak potom dufam, ze to nie je skrizena alergia.. ale ine prznaky som uz dlho nemala. svrbenie a tak... len ten exem teraz..

Jojo, rajské jablko je rajčina. Zkříženou alergii bych Ti nepřála, ale možné je všechno Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 2:55 pm    Předmět: Citovat

citace:
Jojo, rajské jablko je rajčina. Zkříženou alergii bych Ti nepřála, ale možné je všechno Sad

tak ja skusim nejest tie rajciny nejaky cas a pit len zeleny caj a uvidim. dufam, ze to s tymi rajcinami zvladnem.. Confused
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 3:05 pm    Předmět: Citovat

eetynka napsal:
tak ja skusim nejest tie rajciny nejaky cas a pit len zeleny caj a uvidim. dufam, ze to s tymi rajcinami zvladnem.. Confused

Budu Ti držet palce Wink A zkus to vydržet aspoň ty dva týdny, já jsem po takové době začala vidět první výsledky Wink
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 3:13 pm    Předmět: Citovat

Herminka napsal:
eetynka napsal:

Budu Ti držet palce Wink A zkus to vydržet aspoň ty dva týdny, já jsem po takové době začala vidět první výsledky Wink

no jo, diki. nech zije paprika Smile dufam, ze ta je v pohode Evil or Very Mad
tiborMel
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 5:50 pm    Předmět: Citovat

ty jo, a co takhle zkusit dermatologa?
co se týče bradavic, s těma sem si taky jako malá užila, dodneška mám od jedný velký (no, to byl shluk asi 3 velkejch a plna malejch - jojo, ať žijou bazény ve školce) na koleni jizvu od vypalování, a na ruce. druhý koleno mi po domácku vypalovala mamina nějakym lapisem (nějaká žíravina, vidim to jak dneska, červenočerná tuba, mělo se to tim jen potřít, tak mamina nanesla a ofačovala. nic nedbala mýho breku, že to kurňa bolí, myslela si, že to trochu pálit má... no když to sundala, to ste neviděli tu ďouru do nohy Laughing Laughing Laughing )
a jinak byl docela dobrej z přírodních věciček obyčejnej vlaštovičník. tou žlutou tekutinou potřít.
a nebo podvázat. pěkně tu mrchu zaškrtit, stačí jen tak lehce do bolesti (snesitelný) a ta mrcha odpadne:) vyzkoušeno:D
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 6:06 pm    Předmět: Citovat

tiborMel napsal:
ty jo, a co takhle zkusit dermatologa?

Dermatologové bohužel řeší důsledek a ne příčinu, takže od něj odjedeš s receptem na kortikoidy, které Ti na chvilku pomůžou, ale brzy máš totéž zpátky Sad
tiborMel
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 6:21 pm    Předmět: Citovat

jo tak:) tak to sou odborníci no Laughing
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 6:53 pm    Předmět: Citovat

tiborMel napsal:

Laughing Nojo, ale je to vážně tak Sad Loni jsem ke kožařovi chodila, patlala na sebe kortikoidy a antibiotika,ale to jen proto, že jsem potřebovala dát kůži trochu dohromady před svatbou, teď už bych to nedělala.
eetynka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 12:09 am    Předmět: Citovat

Herminka napsal:
tiborMel napsal:

Laughing Nojo, ale je to vážně tak Sad Loni jsem ke kožařovi chodila, patlala na sebe kortikoidy a antibiotika,ale to jen proto, že jsem potřebovala dát kůži trochu dohromady před svatbou, teď už bych to nedělala.

ja snimi tiez nemam dobre skusenosti Sad najlepsi su podla mna homeopati, ale na to nemam penizky (zatial nehori) Sad
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2008 8:07 am    Předmět: Citovat

eetynka napsal:
ja snimi tiez nemam dobre skusenosti Sad najlepsi su podla mna homeopati, ale na to nemam penizky (zatial nehori) Sad

Homeopatie je prý velico dobrá a účinná, lae přiznávám se, že jsem na ni příliš pragmatická, tak se raději léčím bylinkami, chlorellou apod. Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Další

Přejdi na: