|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: st únor 27, 2008 7:26 pm Předmět: |
|
|
Rozdíly v prohlížečích...
Explorer + Mozilla-> u počtu x členů & x hostů online: tam je to super, že je tam to "posouvátko" a člověk vidí, kdo je online..
Opera -> tam to posouvátko není
Aha, je to srozumitelně napsáno? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Tereza 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út březen 11, 2008 3:03 pm Předmět: |
|
|
Možná už to tu někdo psal, ale když jsem ve fóru a chci se vrátit do nabídky Start (kliknu na ni nahoře na liště), tak mě to napoprvé hodí na stránku, kde je zobrazena pouze reklama "Vypadávají Vám dlouhé vlasy...".
Už mě to celkem štve, proklikávat se ke Startu na několikrát. (většinou zabere až druhý pokus).
Děkuji! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: út březen 11, 2008 4:33 pm Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | Já mám zase ten problém, že se mi občas stane, i když jsem přihlášená "nastálo", že najednou přihlášená nejsem, a když se pokouším přihlásit, píše mi to, že nemám oprávnění.... |
S tím oprávněním se mi taky stalo..vůbec je to teď nějaký divný s tím přihlašováním, kolikrát se odhlásím a koukám, že jsem stále přihlášená |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: ne březen 16, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
ilona napsal: | Káťa napsal: | Asi je to chyba na mém PC, ale... chci si nahrát nové fotky, které jsem před tím zmenšila v tom programu na zmenšování a ony se mi ty zmenšené fotky uložily s koncovkou .bmp. Při nahrávání do profilu mi to hlásí, že: koncovka nebyla uznána, soubor nebyl nahrán. Co s tím??? |
Tyhle fotky s koncovkou bmp mi také nejdou nahrát. Zmenšené obrázky proto ukládám s koncovkou jpg, pak už to jde. |
Ano je treba vkladat POUZE obrazky s JPG. _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po březen 17, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Občas se mi stává, že mi nepřijde upozornění na mail, přestože ho mám očividně nastavené a v mezičase jsem dané téma navštívila. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st duben 02, 2008 6:21 am Předmět: |
|
|
Vlkun napsal: | Tohle teoreticky chyba není, ale prakticky je, a obrovská:
Kdysi se při psaní příliš dlouhé zprávy v chatu prostě psaní zablokovalo - nešlo psát dál. Teď se nestane nic, ale po odeslání se zpráva nezobrazí a nenávratně zmizí. Jakožto tvora, který píše spíš delší zprávy méně často, mě to extrémně štve už po první hodině návratu na chat.
Takže se důrazně vyslovuji pro návrat k původní funkci - tj. po přesažení limitu zablokovat další psaní zprávy. Současné řešení je extrémně user-unfriendly |
Jojo, to jsem taky zpozorovala, místo zobrazení zprávy to napíše, že jsem publikovala zprávu delší než 181 znaků (myslím) a zpráva je v čudu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zuzzka 81-160
|
Zaslal: po duben 21, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
mě to pořád odhlašuje... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út duben 22, 2008 4:27 pm Předmět: |
|
|
když se chci dostat na svůj profil, tak asi v 80% případů vyskočí chybová hláška "internet explorer nemůže otevřít stránku http/.... operace přerušena" a objeví se stránka, že se nelze připojit. u jiných profilů mi to nedělá + nemůžu si tam nic změnit, přečíst, plostě nic a jak vidím tak bohužel nejsem jediná. Asi by jsme se na sebe neměli dívat jak tu někdo psal |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: čt květen 01, 2008 12:13 am Předmět: |
|
|
ja jsem stale online, ikdyz se odhlasim. a kdyz nactu stranku, tak se mi ukazuje, jako bych byla pripojena. ale kdyz chci udelat nejaky ukon, tak uz ne. nejak nechapu ten princip. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lily 321-600
|
Zaslal: so květen 10, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
Bambi napsal: | když se chci dostat na svůj profil, tak asi v 80% případů vyskočí chybová hláška "internet explorer nemůže otevřít stránku http/.... operace přerušena" a objeví se stránka, že se nelze připojit. u jiných profilů mi to nedělá + nemůžu si tam nic změnit, přečíst, plostě nic a jak vidím tak bohužel nejsem jediná. Asi by jsme se na sebe neměli dívat jak tu někdo psal |
Dělá mi to taky. Po delší době jsem dávala fotky do galerie a podařilo se to asi až na 10. pokus. Jinak to hlásilo stejnou hlášku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|