Nový make-up od Loreal
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ksilhanova
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 2:28 pm    Předmět: Re: Loreal Citovat

Letee napsal:
Já jsem taky dlouho po pudru i tvářence od Loreal pokukovala, nakonec jsem to riskla, mám teda makep ten co si psala, k tomu ten obyčejný pudr od Loreal, koupila jsem si na to kvalitní větší štětec ( teda jako z drogerie ) a zdravíčka - tvářenku od Loreal, barva trochu do červena, ale já sem s ní fakt moc spokojená, nanáším jí štětcem, kterým nanáším i pudr, maluju se takřka denně , krom víkendíků a fakt pudr už mám půl roku a tvářenku taky nějak tak , te´d si chci na léto koupit pudr s tím zlatavým nádechem, ten mě dost zaujal, ale ještě jsem jej nezkoušela ... jako investice to je, ale u mě se vyplatila, te´d se u nás v drogerii začala prodávat ta kosmetika Bourjous a ten pudr mě taky dost zaujal, tak sjsme na vážkách, jestli jít do toho ....

Tak jsi mě nalákala Smile Do té tvářenky půjdu, je to sice investice ale není to věc, kterou kupuješ každý měsíc tak se to dá. Já dostala od přítele k Vánocům ještě stíny od Lorealu(Leaticia Casta) a jsou úžasné, hlavně až bude víc sluníčka, hodí se k tmavší pleti a jsou třpytivé. Pokud máš po ruce Bourjous tak bych to riskla, myslím, že kvalitou se vyrovná Lorealu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 2:43 pm    Předmět: Loreal Citovat

Mě vždycky všecko hned naláká a hned se mi všecko hodí, ale od Loreal jsem zkoušela taky všechny makeupy, taky to nejsou zase tak malé investice a asi před rokem jsem zakotvila u toho Inllibile - omlouvám se, nevím jak se to píše a nemám ho po ruce a jsem spokojená, lesky jsem měla taky, tak spokojenost , stíny máš které ? Ty nové s tím štětečkem ? Jako zdravíčka jsem měla z drogerie ty levnější a fakt mi to přijde daleko lepší od Loreal, a to ti dlouho vydrží ... s tím pudremn od Penelepe z reklamy jsem napůl spokojená, jen když jej nanáším jiným štětcem , hodně jej oklepu , jinak dělá vrstvy, tím štětečkem co je k němu, se to nanášet moc nedá ... Bourjous jsem měla makeup a ten se mi líbil,al evíc krycí je loreal ... tak nevím, ale asi to zkusím ... já jsem s tou kosmetikou hrozná, všecko bych hned zkoušela ...
Ksilhanova
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2008 10:12 pm    Předmět: Citovat

No hele to jsme na tom stejně, pokud to má ještě hezkou reklamu a pěkný obal tak bych to chtěla mít Laughing může to vyznít tak, že jsem marnivá ale upřímně asi trochu ano Very Happy kolikrát to mám doma a nepoužívám to, to na mě kamarádky milujou Laughing když už se blíží konec záruční doby tak rozdávám Laughing
Ano ty stíny s těma dvěma aplikátory, trojkombinace. Práškové pudry nepoužívám, protože mi připadá, že je to vidět na pleti zblízka. Tuhý víc spline a lépe se dávkuje. Co se týče zdravíček tak mám bronzovací perly od Avonu, ty používám už taky pár let a růžovočervenou tvářenku od Maybellinne a ta je taky ok. Ty tvářenky od Lorealu mě lákají, jsou to výrazné barvičky a jsou perleťové, jen jsem se obávala jestli nebudou velmi výrazné až kašpárkovské, nejsou že ne?Nevím proč ale i když se říká, že cena se někdy kvalitě nerovná, tak ve většině případech si myslím, že je lepší si připlatit. Jen pro ukázku - od mamky jsem dostala v šestnácti letech velký štětec na pudr od Max factor a mám ho do teď Smile a to ho i peru v šamponech a používám každý den. Nechápu jak je to možné ale ani chlup z něj nevypadne Laughing tak asi tak
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2008 8:54 am    Předmět: Loreal Citovat

Přesně tak to dělám já, te´d mně doma leží 3 makeupy - Max factor, Avon a Loreal ten s liftingovým účinkem - ten je moc tuhý, nějak mě vůbec nejde roztírat , ale nutně jsem si musela koupit ten můj osvědčený Loreal , no byl v akci tak se mi šikl, no tak ho rychle musím používat ....Já taky používám ty perly od Avon a s dobrým štětcem jsou taky dobré, i pod makeup od Loreal používám od Avonu tu hydratační tónovací emulzi a na to zdravíčka od Loreal a pudr , bu´d ty kuličky od Avonu, nebo Pudr - ten zbytek co mám od Loreal , jo je to pravda s těmi sypkými se musí opatrně ... měla sem i makeup Anew od Avonu, nebyl špatný, ale cosi mě ze začátku svědil , pak už to šlo ... a štětce dělají taky hodně ... já su taky hrozná s tou kosmetikou, taky pořád zkouším a všecko mě naláká, al eco to tady tak pročítám tak v tom nejsu sama ... a to platí u mě i u tělových mlék, šamponů atd ... furt zkouším ...
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2008 8:06 pm    Předmět: Loreal Citovat

Ahojte, mám dotaz, právě jsem v drogerii objevila nějaký nový sprej s makeupem, prý pro ženy, které mají rády makup za 5 minut , zkusily jste ho někdo ???? Já jsem neodolala a koupila jsem si z nové letní řady od Lorel pudr, skládá se ze dvou barev, tmavší používám na líčka a když je smíchám obě tak jako pudr, zatím vypadá dobře ...
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 11:11 am    Předmět: Re: Loreal Citovat

Letee napsal:
Ahojte, mám dotaz, právě jsem v drogerii objevila nějaký nový sprej s makeupem, prý pro ženy, které mají rády makup za 5 minut , zkusily jste ho někdo ???? Já jsem neodolala a koupila jsem si z nové letní řady od Lorel pudr, skládá se ze dvou barev, tmavší používám na líčka a když je smíchám obě tak jako pudr, zatím vypadá dobře ...

Taky jsem to viděla-doma mám i letáček. Tomu make upu bych zas tak nevěřila-je to ve spreji a tak to u mě vždy skončí někde jinde než na obličeji Embarassed a taky bych to pak musela alespoň pro dobrý pocit rozetřít takže se to míjí účinkem časového náškoku. Jinak mě ale hrozně láká ten pudr pro brunetky ten si určo koupím-ale už jsou u nás vyprodané tak si budu muset počkat. A taky docela pěkně vypadají ty bronzující perly-vypadají podobně jak od Avonu ale měly by být minerální tak abych se toho na konci dne vůbec zbavila Wink (aby to šlo vůbec odlíčit)
Letee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2008 1:24 pm    Předmět: Loreal Citovat

Já jsem si ten sprej přímo v drogerce trošku vyzkoušela, stříkla jsem si na zápěstí, ale taky si myslím, že bych to 100 pro roztírala , ono je to normální makeup ve spreji, takze za chvilinku by byl vypotřebovaný, ty perly vypadaly úžasně, dlouho jsem váhala co si vzít, pak tam byl taky jednobarevný, ale nakonec vyhrál dvoubarevný .. ty perly jsem nevzala vlastně jen z toho důvodu, že jsem si před nedávnem koupila Loreal pudr a makeup prý v jednom ( reklama s Penelope ), ale s tím moc spokojena nejsem, musela jsem si k tomu pořídit lepší štětec a ještě po nanesení pudru hodně otřepat, abych neměla vrstvu .... i když ty perly to je něco jiného, ty od Avonu mám , nejsou špatné ... ale myslím, že Loreal má ty pudry o něco lepší , teda aspoń já si to myslím , te´d mi dochází zase makeup od Loreal, a chtěla bych si koupit od nějaké jiné značky, nemáte někdo zkušenost , která se vám zalíbila ???
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Přejdi na: