|
✿
|
Jak často (v průměru) "patláte" na svoje vlásky hennu? |
Jednou týdně nebo častěji |
|
3% |
[ 9 ] |
Méně než jednou týdně, ale častěji než jednou měsíčně |
|
23% |
[ 69 ] |
Jednou za měsíc |
|
47% |
[ 138 ] |
Méně než jednou za měsíc, ale častěji než jednou za tři měsíce |
|
16% |
[ 48 ] |
Méně než jednou za tři měsíce, ale častěji než jednou za půl roku |
|
6% |
[ 19 ] |
Jednou za půl roku nebo méně často |
|
1% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 288 |
|
Autor |
Zpráva |
Violet 161-320
|
Zaslal: út březen 25, 2008 4:36 pm Předmět: |
|
|
zatím jsem používala jenom bezbarvou hennu - tu jsem si dávala jednou měsičně a byla jsem spokojená
teď se chystám na barevnou hennu z DM, tak uvidíme, jak mi to bude vyhovovat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: út březen 25, 2008 5:29 pm Předmět: |
|
|
zatial som pouzivala hennu 3 krat a vzy po 2 tyzdnoch. teraz by som to chcela vydrzat aspon 3, ale zatial ma to bavi |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 25, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
Já jsem napodruhé hennovala po dvou týdnech, pak při další aplikaci jsem to protáhla na tři a teď už po měsíci |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Elleonora 8-20
|
Zaslal: so březen 29, 2008 12:36 am Předmět: |
|
|
od Vánoc začala používat Hennu z DM,prvně jen bezbarvou,potom jsem šla do nějaké zrzavá,po týdnu hnědá,po dvou týdnech kaštanová a tak to dělala po dvou týdnech až do teď,vyzkoušela jsem všechny až na černou a blond(ta by mi stejně nechytla).Vždycky se mi to začalo vymývat hned po druhém umytí.Ručník jsem měla úplně zrzavej,ale když jsem si barvila vlasy naposled,tak vůbec ne.Už je to měsíc a 1 den A teda fakt mě překvapilo,že se mi to vůbec nevymývá!Pořád to mám stejně červeně-zrzaví jako před třema týdnama,možná i měsícem.Fakt to jde poznat,protože nahoře mám asi centimetr odrost Ale čím to je?Jedinná chemie,kterou jsem kdy použila,bylo napatlání si na hlavu 3% peroxid a to bylo v mých 11-ti letech to už je doba Je možný,že čím dýl hennu používám,tím víc mi na vlasech drží? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
piskotek 81-160
|
Zaslal: so březen 29, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že čím víc hennu používáš, tím je barva výraznější a tím víc ti může na vlasech držet, než kdybys ju použila třeba jen jednou.. aspoń u mě to tak funguje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janis 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: so březen 29, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
Elleonora napsal: | od Vánoc začala používat Hennu z DM,prvně jen bezbarvou,potom jsem šla do nějaké zrzavá,po týdnu hnědá,po dvou týdnech kaštanová a tak to dělala po dvou týdnech až do teď,vyzkoušela jsem všechny až na černou a blond(ta by mi stejně nechytla).Vždycky se mi to začalo vymývat hned po druhém umytí.Ručník jsem měla úplně zrzavej,ale když jsem si barvila vlasy naposled,tak vůbec ne.Už je to měsíc a 1 den A teda fakt mě překvapilo,že se mi to vůbec nevymývá!Pořád to mám stejně červeně-zrzaví jako před třema týdnama,možná i měsícem.Fakt to jde poznat,protože nahoře mám asi centimetr odrost Ale čím to je?Jedinná chemie,kterou jsem kdy použila,bylo napatlání si na hlavu 3% peroxid a to bylo v mých 11-ti letech to už je doba Je možný,že čím dýl hennu používám,tím víc mi na vlasech drží? |
Jj,čím víc vrstev, tím víc drží barva Tak gratuluju k úspěchu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so březen 29, 2008 8:00 pm Předmět: |
|
|
To je stejné jako s chemickým přelivem. Dáš ho jednou-může se zcela vymýt. Dáš-li ho však podruhé na ne zcela vymytý původní přeliv tak drží jak přibitý. Čím častěji pak přelivuješ, tím více se z přelivu stává permanentní barva která dolů už nejde. Vím z vlastní zkušenosti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bittersweet 321-600
|
Zaslal: so duben 19, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
Tak já pajcuju podle nálady. Snažim se jen 1x za měsíc (přece jen to leze do peněz), ale v poslední době mi to nedá a hrozně mě to baví , tak někdy patlam 1x za 14dní. Tenhle týden mam nějaký hrozný chutě a zase bych patlala a přitom sem henila min týden , tak to musim ještě do toho příštího vydržet. Ještě, že doma ted žádnou hennu nemam jinak bych už byla nakvartýrovaná v koupelně.
Jinak z prvních pokusů, kdy jsem vypotřebovala celou krabičku na jedno barvení jsem se dopracovalo na půl krabičky. Takže mi ani neva, že plácam, co 2týdny.
Jinak chci poděkovat za nápad dotyčný osobě (už je to dýl a nevim, kde jsem to četla, tak se omlouvam, že nevim o koho přesně šlo), která se tu zmínila o připravování henny ve vodní lázni, fakt super nápad.
Naposled jsem si připravila směs v tý vodní lázni a nanášelo se to fakt super (vypadalo to jak kdybych dělala čokoládovou polevu, jak to mělo krásně lesklou konzistenci - měla jsem, co dělat abych neochutnala ).
Míchala jsem to docela dlouho aby se to hezky prohřálo. Hodila jsem tam hennu, papriku, štávu z limet, kokosár s riciňákm a zalilalo to červenym. Po zahřátí jsem jen odlila trochu vody z hrnce (abych se neopařila, ale trochu jsem tam nechala aby ta miska zůstala furt ponořená) a celý jsem to přenesla do vany, takže ta směs zůstala po celou dobu nanášení krásně teplá (jindy za chviličku vychladne). Poslední plus bylo, že jsem nezapatlala tolik nádobí. Jindy potřebuju hrnek na louhování čaje, misku na hennu..... Tady jsem jen zapatlala jednu skleněnou misku a vařečku .
Od teď budu preferovat jen tenhle postup. _________________ Tohle miluju
http://www.youtube.com/watch?v=Oh17t7UeusI&feature=channel_page |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: so duben 19, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Tak ja dosla do faze, kdy se mi henna uz nevymyva, ale odrusta. Tudiz jsem se rozhodla, ze hennovat cele haro budu nadale pouze jednou za dva az tri mesice a jinak budu jen "dobarvovat" korinky. Zatim jsem to praktikovala jednou a celkem to funguje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bittersweet 321-600
|
Zaslal: so duben 19, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
to Morganna: Nejsi sama, komu odrůstá . Trošku se mi ještě vymývá, ale jelikož jsem ted zpozorovala, že za týden mám odrosty tak 3-5mm, tak mě to štve a barvim často no. Přece jen tu barvu mám už docela výraznou a ty odrosty jsou hodně vidět, hlavně na světle a té pak ee. Taky bych dobarvovala jen odrosty, ale já to beru i jako kůru na vlasy, tak si to barvim celý _________________ Tohle miluju
http://www.youtube.com/watch?v=Oh17t7UeusI&feature=channel_page |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|