|
✿
|
Autor |
Zpráva |
grettka 0-7

|
Zaslal: pá listopad 17, 2006 6:45 pm Předmět: vlásky (zrzavé, kudrnaté.. nebo rovné) |
|
|
Ahojky, je mi 15 a své vlasy si stříhám asi jednou do roka, páč je mám hodně husté(zrzavé) a dlouhé asi po půlku zad.
Přirozeně, když je nechám uschnout a vlhké a NEUČESANÉ je promačkám nějakým tužidlem, tak jsou docela kudrnaté, na koncích hezký zatočené a vypadá to pěkně.Když je bud učešu vlhké nebo i suché, mám jen takové větší vlny, a to se mi moc nelíbí.NIKDY je nemám úplně rovné, a tak si je někdy i žehlím(trvá to hodinu!!)ale výsledek stojí fakt za to, protože vlásky jsou rovné ale pořád je poznat, že je mám husté
Baví mě to takhle střídat, i když nejlíp se cejtim asi v těch přirozenejch uschnutejch, protože jsem spíš přírodní a "natural" typ.
Když ty vlásky mám úplně rovné, samozřejmě se hoodně natáhnou skoro až po zadek(to potěší) a já je mám ještě sestříhané do véčka a konečky obarvené na černo(už asi přes rok a furt to drží ) a vypadá to moc pěkně.Když jsou ty vlasy zvlněné a v drdolu tak to moc poznat není.
tak zatím ahojky grettka:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nika >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so listopad 18, 2006 2:34 pm Předmět: |
|
|
Grettko,
teeeda, úplně závidím- rezavé, kudrnaté vlasy:-) To zní úžasně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 12:26 pm Předmět: |
|
|
To je škody - rezavé kudrnaté vlasy a ona je žehlí...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Člověk chce dycky něco co nemá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 1:25 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s kolegy. Opičko zrzavá, fotky sem! A nenič si vlasy žehlením, je to horší než fén! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
catenata 81-160

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Souhlasím s kolegy. Opičko zrzavá, fotky sem! A nenič si vlasy žehlením, je to horší než fén! |
No, na sucho určitě. Ale existují speciální přípravky pro žehlení, které nejen, že vlasdy chrání, ale dokonce umocňují narovnávací efekt - tím teplem se zafixují a tím vyžehlení dýl vydrží. Jasný, není to ideální, ale pokud nemá vlasy jak chmíří, používá ta speciální mléka a nežehlí moc často, tak proč ne - vypadá to moc hezky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt leden 25, 2007 2:15 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že vlny jsou mnohem hezčí než nějaká ulízanina, tím spíš, jsou-li přirozené. Tak už t bude asi na nositelce, čí nzor si vybere. Speciální mléka znám, ale nemyslím, že proti tomu žhavému železu nějak zvlášť chrání. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
catenata 81-160

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 2:20 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Já myslím, že vlny jsou mnohem hezčí než nějaká ulízanina, tím spíš, jsou-li přirozené. Tak už t bude asi na nositelce, čí nzor si vybere. Speciální mléka znám, ale nemyslím, že proti tomu žhavému železu nějak zvlášť chrání. |
Žehličku i to mléko mám doma a párkrát jsem to zkoušela (ale vyžehlit si celou hlavu trvá tak dlouho, že mě to přestalo bavit ). Nesmíš mít kovovou žehličku. Nejlepší jsou keramické. A ta mléka (samozřejmě neochrání úplně, ale) doopravdy fungují. Vlasy po nich nejsopu tak strašně přesušené, jak bez nich, jsou hebké a velmi lesklé.
Pro mě má žehlení celkem tři nevýhody, kvůli kterým ho už neprovádím:
1) trvá to šíleně dlouho
2) vlasy dostanou dvojnásobný objem, což je docela katastrofální, a nedají se nosit rozpuštěné (což byl původní a hlavní důvod koupě tohoto "ďábelského" zařízení)
3) jsou tak hladké, že se na nich neudrží gumička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|