komenty k článku "Pár mýtů o henně"
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 10:13 am    Předmět: Citovat

sem tu samou tetovací našla ještě jinde, ale tam ji drzouni prodávají za 250 kč.tu samou váhu!!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bonemína
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 11:12 am    Předmět: Citovat

Tetovací hennu mají v arabském krámku na Myslíkové na 42 korun 100g. Nepíšou tam žádné příměsi a píšou, že je 100% čistá, tak by snad mohla být. Jednou už jsem to měla v ruce, ale pak jsem si řekla, že nebudu riskovat a vezmu radši něco přímo na vlasy.

Ale je pravda, že jsem radši, když se henna za pár týdnů vymyje, jdu po regeneraci, ne po barvě.
onee
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 11:35 am    Předmět: Citovat

Teeeda to sou veci Shocked o kvalite henny z DM bych se moc nebavil, ale treba me udivuje, ze se tu tak nejak nepozitivne (ne negativne, ale nepozitivne Smile ) vyjadrujete i k henne color. A ja az do ted zil v domneni, ze, krom takovy ty hardcore henny prodavany treba vazene, je to docela fajn vec. Ja mam teda docela svetly vlasy, takze nejaka cervena barva by nebyla ani moc zadouci Smile , ale docela rad pouzivam takovou tu vitaminovou od HC pro regenraci. Tam je teda i vic nez jasny a je to tam i napsany, ze je to smes bylinek. Ale vlasky mam potom krasne blejskaci, cinany a vonavy a to i docela dlouho po nahenneni. Tak jak to teda je doopravdy s tou jakous takous neidentifikovanou chemii a tak podobne? Wink
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 12:25 pm    Předmět: Citovat

Ally napsal:

ako Ti tá egyptská henna chytala na vlasy? Asi hodne výrazne... Rolling Eyes
Tie fotky s mahagónovo-bordovými vláskami, čo máš v galérii, sú po tej egyptskej henne, alebo sú už prekryté niečím iným?

Na těch fotkám mám právě tu egyptskou . Před tím , než jsem ji použila byla barva mých vlasů blond žlutá ( odbarvovala jsem chemií ) .Nasála se mi na vlasy a drží se zuby nehty do teď . Laughing Jediné , co ji malinkato stahuje jsou vlasové masky , ale to je pracné a na dlouho. Confused Tímto způsobem ji stahuji už dobrý rok a zatím to je jen nepatrně znát.
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 12:35 pm    Předmět: Citovat

onee napsal:
Tak jak to teda je doopravdy s tou jakous takous neidentifikovanou chemii a tak podobne? Wink

S tou hennecolor to je tak , že některé ne všechny obsahují sodium picramate , který se používá k fixaci barev a je to z části taky konzervant. V henně té látky není moc , ale už to málo stačí k vyvolání poněkud špatného dojmu. Daleko důležitější ale je , kde se henna pěstuje . A ta od hennecolor pochází z oblastí , kde se používalo DDT. Crying or Very sad
Damayanti
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 12:58 pm    Předmět: Citovat

lučnívíla napsal:
Damayanti prosim a ta egyptska co ted mas ti chytala stejnym odstinem,jako ta,na kterou jsi dala odkaz? Cool

Chytala a voněla úplně stejně a vůbec se nechtěla vymýt , ale to mohlo být zčásti taky tím , že jsem ji dala na zeslabené a odbarvené blond vlasy, které jsem právě měla.
Fairy
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 1:03 pm    Předmět: Citovat

Já jsem právě byla přesvědčená, že henna se vymyje až do konce. Což byl pěkný omyl, protože teď vidím, že po několika měsících bez henny je barva stále skoro stejně živá. Není jen na odrostech a na pár jemných vláscích kolem obličeje. Proto jsem chtěla varovat aspoň ostatní, kdo si hennu ještě nedali a uvažují o tom, že se jim také nemusí nikdy úplně vymýt.
Osobně nesnáším vlasy s polovymytou barvou, ať už jakéhokoli původu. Takže jsem tímhle zjištěním dost v šoku. Určitě nechci zůstat takhle, takže bych ráda nejdřív vyzkoušela všechno možné, jak dostat zbylou rez z vlasů a když to nepomůže, přijdou holt na řadu nůžky.
Hennit znovu nechci, vlásky mám totiž po všech těch hormonech přeschlé, lámavé a poněkud prořídlé, takže vysušovat je dál nebudu. Krom toho už nemám motivaci, žádný chlap už po mně nechce být rezavá Wink. Tak bych se ráda vrátila k původní barvě a tónování nechala zase jen na letním sluníčku.
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 1:11 pm    Předmět: Citovat

2Ally:jooo tak to se tam časem mrknu Very Happy : Ještě my zbyla půlka bezbarvé, ale kdyba jí tam měli tak beru. Já se vždy snažila mýt vlasy do červana, ale všechny chemické barvy se mi vymívají Cool
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
2Ally:jooo tak to se tam časem mrknu Very Happy : Ještě my zbyla půlka bezbarvé, ale kdyba jí tam měli tak beru. Já se vždy snažila mýt vlasy do červana, ale všechny chemické barvy se mi vymívají Cool
to mě taky:)
kalakai
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt duben 10, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

wensdy napsal:
to mě taky:)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: