|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 4:28 pm Předmět: Dr. POPOV |
|
|
Nikde jsem tu nenašla podobné téma, tak ho zakládám...
Jaké máte zkušenosti s výrobky Dr. Popova, především s jeho čaji?
Já ted piji každý den 2 šálky čaje ASTMA tea a neskutečně se mi ulevilo, více než po kortikoidech od doktora... Napadlo mě, jestli tak zázračný účinek mají i další čaje od této značky...
Děkuji za Vaše zkušenosti |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Já jsem měla od Dr. Popova čaj křemíková bomba ale nevím objektivně jestli byl dobrý...přece jen jsem si v té době koupila i kokosový olej a lopuchový výluh...chtěla jsem si koupit i čaj na akné ale pak mi došlo že těch pár pupínků co mám jednou za uherskej rok akné není a je to zbytečné...ale rozhodně si myslím že neuškodí.Chystám se v blízké době skočit do obchodů a podívat se na co všechno ještě mají čaje |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:09 pm Předmět: |
|
|
Denynka napsal: | Já jsem měla od Dr. Popova čaj křemíková bomba ale nevím objektivně jestli byl dobrý...přece jen jsem si v té době koupila i kokosový olej a lopuchový výluh...chtěla jsem si koupit i čaj na akné ale pak mi došlo že těch pár pupínků co mám jednou za uherskej rok akné není a je to zbytečné...ale rozhodně si myslím že neuškodí.Chystám se v blízké době skočit do obchodů a podívat se na co všechno ještě mají čaje |
Jj, křemíkovou bombu jsem taky měla, ale samozřejmě že jsem ji nepila pravidelně, jak je mne zvykem, takže účinky jsem nepozorovala. Jinak úplný sortiment je tu: www.drpopov.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:11 pm Předmět: |
|
|
Já taky ně byla náročná příprava Děkuji za seznam |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zuzzka 81-160
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:16 pm Předmět: |
|
|
mamka pije tu vlákninu Psylium, prej to má bejt na hubnutí, ale stejně pořád nadává, že nemůže zhubnout, tak nevim... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:22 pm Předmět: |
|
|
A co ten čaj Aronie plod?Má to být plné antioxidantů |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Llucy >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
Denynka napsal: | A co ten čaj Aronie plod?Má to být plné antioxidantů |
Ten nevypadá špatně.... Mě ještě zaujal kořen Maca (v kapslích) - proti únavě a stresu. To bych teď potřebovala |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Denynka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | Denynka napsal: | A co ten čaj Aronie plod?Má to být plné antioxidantů |
Ten nevypadá špatně.... Mě ještě zaujal kořen Maca (v kapslích) - proti únavě a stresu. To bych teď potřebovala |
Na únavu a stres mléčnou čokoládu A nebo já když jsem unavená jakože jsem často protože nemůžu spát.v noci jo ale ve dne ani ránu já třeba hodinu usínám a pak půl hodiny spím A když spím málo tak jsem jak bez duše tak mi pomáhá ovoce.Ale nějaké šťavnaté...banán moc ne spíš jablko,hrozny,jahody,borůvky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ally 321-600
|
Zaslal: so duben 12, 2008 8:17 pm Předmět: |
|
|
Llucy napsal: | [Ten nevypadá špatně.... Mě ještě zaujal kořen Maca (v kapslích) - proti únavě a stresu. To bych teď potřebovala |
Llucy, mne v obdobiach vypätia najväčšieho pomáhalo od Popova Maté (to zelené, nie pražené, ale to je asi jedno) - akurát obsahuje docela hodne kofeínu, tak to chce opatrne. A celodenné popíjanie zeleného čaju (to už nie od Popova) človeka tiež celkom nabudí |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Leontýnka* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 12, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
Od Poppova jsem taky měla Křemíkovou bombu-účinky nic moc ale já to stejně nepiju pravidelně. Velké plus je u ní výborná chuť. No a pak jsem měla i Aloe vera štávu ale to byl jeden velký hnus(měla jsem už i od jiných výrobců tak to můžu porovnat)-chutnalo to jako kdybych pila plast. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|