Nobilis Tilia
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=8f831529d1974f8d11914e305c949bd0Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ally
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 10:49 am    Předmět: Citovat

Jj, pupalkový je tiež výborný - zvonku, ale pri ekzémoch hlavne aj zvnútra. A tiež brutnákový. Oba mi sadli v dobe, keď som mala ekzém, asi najviac.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hiami
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 10:29 pm    Předmět: Citovat

tak dekuju za rady Very Happy myslim, ze pupalkovy mame nevyuzity doma, tak az se tam dostanu, uz si s nim nejak poradim Wink ja na sobe vune nemam rada, takze eterak pridavat nebudu. leda by meli bambus, ale to jsem nikde nevidela Crying or Very sad
Honey star
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so květen 24, 2008 3:47 pm    Předmět: Re: lněný olej Citovat

hiami napsal:
lneny olej-nezkouseli jste ho nekdo? ja mam jen ty lnene na malovani a ty mi opravdu nevoni, vlastne mi nejsou ani prijemne na rukou. ale zase je doporucovany na ekzemy. tak treba ten pouzivany do kosmetiky by mohl byt lepsi?

lněný olej mám doma, sice ne od nobilis, ale je ze zdravé výživy v bio kvalitě. Ale bohužel moc teda nevoní. Je to něco jako zmoklá sláma + ještě něco... Takže ho používám spíš vnitřně, doporučuje se na čištění střev. Protože na ruce jsem si to namazala jen jednou a cítila jsem to ještě druhý den přes veškeré mytí se nechtěl pustit. Laughing
Marianna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 7:55 am    Předmět: Citovat

Mě lákají ty hydrofilní zábaly, Persea a Salvia, jen nevím, který z nich si pořídit.. Nemáte někdo zkušenost? Víc se mi líbí ten s dýňovým olejem, jen se bojím aby mi na vlasech neudělal nějaký zelený nádech když je určen na tmavé vlasy...
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 8:43 am    Předmět: Re: lněný olej Citovat

katuska napsal:
lněný olej mám a opravdu nevoní, je takový těžký i v salátech je dos cítit, takže jsem se vrátila k olivovému
jinak se lněný olej také doporučuje míchat s nějakým lehčím, př. z pšeničných kličků nabo z vinných jadérek atd. pak se ta vůně a asi naředí a je to lepší...

zkus na ekzémy pupalkový, ten je myslím ještě vhodnější a voní trochu líp a taky můžeš využít eterický olej, například levandule je na citlivou pleť, ale nutno vyzkoušet, ekzém může reagovat všelijak:)

Jen u oleje z pšeničných klíčků bacha, píše se u něj, že může vyvolávat alergické reakce. Z vlastní zkušenosti bych řekla, že to může být především u alergiků na trávy, takže pokud jsi na ně alergická, raději zvol ten olej z hroznových jader, ať si ještě nepřihoršíš.
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červen 24, 2008 12:10 pm    Předmět: Citovat

Marianna: ja som skúšala dyňový olej čistý na konce, keď som ho dala len trochu, tak vlasy vôbec neboli zelené, iba ruky som mala (a riadne, aj za nechtami)..
Bambi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2008 3:08 pm    Předmět: Citovat

Jupí! Mám dýňový olej od Nobilis Tillia, vyjde levněj jak ten salusácký, tak jsem zvědavá jaký bude Smile snad se osvědčí Laughing
Bambi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po únor 09, 2009 11:46 pm    Předmět: Citovat

Nemáte někdo zkušenost s jejich krémama a odličovacím pleťovým mlékem?
Karmilla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2009 1:48 pm    Předmět: Citovat

dnes mi došiel balík z Nobilisu.. nejaké oleje a EO do zásoby a aj nové na vyskúšanie. čo ma ale zarazilo: levanduľový hydrolát vonia nejak divne (mala som aj Salus a ten voňal ako keď si čuchnem k levanduľovému kríku).. neviem či to je tým, že S. mal aj alkohol, tak bol lepšie zakonzervovaný alebo čo. takisto aj éterák.. alebo to možno len robia z nejakej inej odrody levandule.. účinky to bude mať pravdepodobne rovnaké, len chápte, že pre mňa, levanduľovú fetišistku je to sklamanie Laughing
ale zas na druhú stranu, šípkový olej predčil moje očakávania.. krásne sa vstrebal a hneď bolo vidno ako mi vyhladil pleť. objednávala som ho pre maminu aspolu s vit. E a asi jej ho budem chodiť kradnúť.
dasule 3
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: čt březen 19, 2009 3:10 pm    Předmět: Citovat

Bambi napsal:
Nemáte někdo zkušenost s jejich krémama a odličovacím pleťovým mlékem?

Ahoj, mám teď krém Nobela (vanilkový na suchou pleť) a před tím jsem měla vzorek Karité Calendula. Oba jou dobré, jsou lehké a přitom hodně hydratují. Jen ten carité má hodně výraznou vůni. Ta mě vůbec nesedla. Crying or Very sad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 17, 18, 19  Další

Přejdi na: