|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út duben 15, 2008 5:41 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si dneska koupila kůru na konečky, taky je rybízová. Hned jsem to napatlala a teď si konečky pořád očichávám, krásně to voní |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út duben 15, 2008 7:36 pm Předmět: |
|
|
ja som si kúpila masku na vlasy v takom malom sáčku - kamilka a avokádový olej, to sa budem asi tiež fetovať
čo myslíte, môžem do toho pridať ešte med? keď je to chémia..
Naposledy upravil Karmilla dne st duben 16, 2008 9:27 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st duben 16, 2008 4:46 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem to pořád očichávala v kavárně, až si toho všimla kamarádka, čuchla si též a moc nadšeně nevypadala teda říkala, že má též šampón, co děsně smrdí (Fructis mátový, prý jako kouř), ale že prý naštěstí ne dlouho. Tak poněkud zchladila mé nadšení
Naposledy upravil Day dne út duben 29, 2008 3:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st duben 16, 2008 8:21 pm Předmět: |
|
|
Day napsal: | Včera jsem to pořád očichávala v kavárně, až si toho všimla kamarádka, čuchla si též a moc nadšeně nevypadala teda říkala, že má též šampón, co děsně smrdí (Fuctis mátový, prý jako kouř), ale že prý naštěstí ne dloho. Tak poněkud schladila mé nadšení |
day, z toho si nic nedelej, ja bych cmuchala
zrovna ty rybizovy veci z dm mi voni i na me, kdyz je obcas pouziju. ja mam ten rybizovy sampon prelity v hezkym obalu pro paradu a vuni, na vlasech jsem ho mela asi dvakrat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
dmartinka 81-160
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 11:06 pm Předmět: |
|
|
Já si nedávno koupila kokosovou tělovou emulzi a je úplně úžasná... no ta vůně, to krása...
Jo a chtěla sem se zeptat, jaký šampon a kondicionér od Baley se vám zdál nejlepší, zkoušela jsem ten kokosový na barvené vlasy a zdál se mi dobrý, ale chtěla bych zkusit i nějaký jiný.. tak na občasné prostřídání . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá duben 18, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
Já dneska švidrala po tom meruňkovým s mléčnými proteiny, ale pořád nevím... Má s ním někdo zkušenost? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so duben 19, 2008 7:15 am Předmět: |
|
|
sarahpentium napsal: | Já dneska švidrala po tom meruňkovým s mléčnými proteiny, ale pořád nevím... Má s ním někdo zkušenost? |
To mlíčko leave-in s oranžovou pumpičkou? Měla jsem, nic moc, ale mě ty nesmývací věci až tak nevyhovují.Rybízová maska v tubě byla o stopro lepší. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so duben 19, 2008 10:05 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: | sarahpentium napsal: | Já dneska švidrala po tom meruňkovým s mléčnými proteiny, ale pořád nevím... Má s ním někdo zkušenost? |
To mlíčko leave-in s oranžovou pumpičkou? Měla jsem, nic moc, ale mě ty nesmývací věci až tak nevyhovují.Rybízová maska v tubě byla o stopro lepší. |
Nee, koukala jsem po šamponu, pak vím, že mají kondicionér, masku v pytlíčku a pak nějakou úplně expres masku v pidipitlíčku. To mlíčko jsem ani neviděla, asi ho tam neměli. Já nesmývací věci taky moc nemusím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út duben 22, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si ten meruňkovo-mléčnej šampon koupila, zítra vyzkouším a uvidíme |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so duben 26, 2008 7:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem Balea nákup rozšířila ještě o šampon a balzám na blond, balzám je fajn, příjemnej, šampon zkusím při příštím mytí. Meruňkovo-mléčnej šampon je taky dobrej, akorát mám pocit, jestli mě po něm nesvědí hlava ( což je možný, je tam ovoce a po tom mě obvykle palice kouše ) a neelektrizují vlasy, ale to zjistím vyřazovací metodou
Naposledy upravil sarahpentium dne po duben 28, 2008 3:45 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|