Ricinový olej
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 82, 83, 84  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Regenerace a podpora růstu
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=05541438623ee3230287dac50d683a62Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Rayna
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2008 11:12 pm    Předmět: Citovat

To docela koukám, že vám ricinový olej bez problémů prodali. Já jsem z Prahy, kde bych si tipla, že bude nejmíň problémů. Byla jsem v sedmi lékárnách a všude po mě chtěli předpis od doktora. Asi si mě zařadili jako dívčinu, která se pravidelně prohání kvůli linii projímadly Smile Nakonec jsem si riciňák objednala na internetu, během pár dní mi přišel a mohla jsem si ušetřit ty návštěvy lékáren, kde jsem zmateně koktala, že ho chci na kosmetické účely a stejně mi nevěřili Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 8:46 pm    Předmět: Citovat

Tak jsem chtivě aplikovala ricinový olej na řasy, starou vymytou řasenkou, abych na ně toho nedala příliš ( jak je mým zvykem - všeho moc) - ale stejně jsem měla ráno oči jak číňan , k tomu štípaní, pálení Confused
heyday
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2008 9:05 pm    Předmět: Citovat

Soufflet napsal:
V jakých lékárnách jste ho kupovali? Mám zkusit spíš nějakou větší lékárnu (kde mají "všechno") nebo spíš něco menšího?

Tak me v tech frekventovanych lekarnach vyjmenovali zivotu nebezpecne ucinky a neprodali. Ale kdyz jsem vlezla do zapadle lekarnicky kdesi na kraji mesta, tak se me jen ptali kolik toho chci odlit Smile ale pripadala jsem si trapne, dokonce jsem mela pripravene odpovedi na co, ze to jako chci. Dosel mi uz pred nekolika tydny, ale nejak stale sbiram odvahu zase pro to zajet Laughing
dmartinka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 1:13 pm    Předmět: Citovat

Takže riciňáka už mám pár dní doma. Na vlasy jsem to sice ještě nedávala, ale včera večer jsem si z něj vyrobila peeling na obličej a je to úplně úžasné. Předtím jsem používala olivák, ale tento je ještě o dost lepší. No možná to někdo znáte, ale pro ty, co ne a chtěly by vyzkoušet: v dlani sem rozmíchala trochu riciňáku s trochou mleté kávy (ne instantní Laughing ) a pak nanesla na vlhký obličej a jemně ho "odrhla".. Pak jsem ho pořádně umyla mýdlem na obličej. A pleť je po tom úplně krásná, rozzářená a má zdravou barvu. A ani nebylo potřeba si xichtík pak něčím mazat, riciňák na něm i přes umytí nechal takovou jako kdyby povoskovanou vrstvičku, ale vůbec ne mastnou. Paráda Very Happy Very Happy !!
Chaluzska
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt květen 01, 2008 6:51 pm    Předmět: Citovat

Rayna napsal:
To docela koukám, že vám ricinový olej bez problémů prodali. Já jsem z Prahy, kde bych si tipla, že bude nejmíň problémů. Byla jsem v sedmi lékárnách a všude po mě chtěli předpis od doktora. Asi si mě zařadili jako dívčinu, která se pravidelně prohání kvůli linii projímadly Smile Nakonec jsem si riciňák objednala na internetu, během pár dní mi přišel a mohla jsem si ušetřit ty návštěvy lékáren, kde jsem zmateně koktala, že ho chci na kosmetické účely a stejně mi nevěřili Smile

Koukám, že v Praze to nechtějí prodat nikomu... Já jsem z menšího města a vždy jsem ho koupila bez problémů, bez jakýchkoli dotazů a vysvětlování. Asi jsou v Praze nějak osvícenější nebo podezřívavější nebo co
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 2:37 pm    Předmět: Citovat

Bane, to bude fakt jenom smůla. Já ho v Praze kupovala už dvakrát, pokaždý někde jinde, a vždycky to bylo bez problémů. Teď se chystám potřetí, tak doufám, že jsem to nepřechválila... Wink
Káťa
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2008 3:34 pm    Předmět: Citovat

Titania napsal:
Bane, to bude fakt jenom smůla. Já ho v Praze kupovala už dvakrát, pokaždý někde jinde, a vždycky to bylo bez problémů. Teď se chystám potřetí, tak doufám, že jsem to nepřechválila... Wink

Tak mě v jedné lékárně neprodali, tak jsem šla neproti do druhé a tam už prodali.V Praze kousek od Florence. Na řasy ho tedy dávat nebudu,ale zítra si z něj udělám masku ricíňák +vajíčko. Dnes jsem dala pár kapek do litru horké vody a ponořila do té lázně na pár minut ruce.Když jsem je vyndala byly mastné jak blázen. Taky jsem ho dala pár kapiček na konečky a ted jsou slepené k sobě a nejdou oddělat Sad To je teda pěkný driják vám řeknu Exclamation
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 10:28 am    Předmět: Citovat

Káťo - tuhle masku (ricinový olej + vejce) dělala také, napatlala jsem ji po celé délce vlasů a šla dost těžko vymýt ( takže při tvé delce by to mohl být velký problem). Lepší je vmasirovat ricinový olej ke kořínkům a nechat působit, nebo ho trochu naředit jiným , řidším olejem ( třeba meruňkovým) a pak ho dávat na delku vlasů. Riciňák je jeden z nejhutnějších, nejhustších olejů, proto ti slepil prsty k sobě.
Chaluzska
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 11:05 am    Předmět: Citovat

Já vždycky ten riciňák do olejových zábalů naředím ještě nějakým lehčím olejem, ale stejně to dá práci vymýt. Ale to dělám málokdy. Spíš ho přidávám třeba do heny nebo různých masek, potom s tím vymýváním takový problém nemám.
Včera jsem zkoušela vmasíovat si ho ke kořínkům spolu s nastrouhaným zázvorem. Mělo by to podporovat růst, tak to asi párkrát takhle udělám a uvidím, jestli budou nějaké výsledky.
lillypad
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 9:31 am    Předmět: Citovat

Chtěla bych se zeptat, v únoru jsem si koupila ricinový olej, a teď se dívám, že spotřebka je měsíc!! Shocked Shocked Máte to taky tak??
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 82, 83, 84  Další

Přejdi na: