|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Nefer 8-20

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 8:27 am Předmět: odličovač ... ehh |
|
|
No,tak jsem zkusila odličovač a prd.Tak jsem byla tak zoufalá,že jsem si začala obličej drhnout houbičkou.Fleky jsem dostala dolů,ale za jakou cenu!Vypadám jako po havárce.Mám rudou čáru na levé tváří,takže dobrý...to jsem zvědavá,kdy TOTO zmizí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 4:11 pm Předmět: Re: odličovač ... ehh |
|
|
Nefer napsal: | No,tak jsem zkusila odličovač a prd.Tak jsem byla tak zoufalá,že jsem si začala obličej drhnout houbičkou.Fleky jsem dostala dolů,ale za jakou cenu!Vypadám jako po havárce.Mám rudou čáru na levé tváří,takže dobrý...to jsem zvědavá,kdy TOTO zmizí  |
ted uz mas asi tu kuzi na obliceji dost podrazdenou, ale jinak bych jeste zkusila odlakovac nebo neco s redidlem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 5:59 pm Předmět: |
|
|
A o jakém odličovači se tady mluví? Nějak jsem nepochopila, na co byl použit.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 6:04 pm Předmět: |
|
|
dana napsal: | A o jakém odličovači se tady mluví? Nějak jsem nepochopila, na co byl použit.  |
myslím, že to byla barva na vlasy (chemická), která se dostala na obličej a nejde dolů |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne květen 18, 2008 6:05 pm Předmět: |
|
|
ještě mě napadla nějaká pleťová voda s alkoholem-zkoušelas? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nefer 8-20

|
Zaslal: po květen 19, 2008 6:16 am Předmět: aha! |
|
|
No,tk stala se mirna nehoda.Vec s odlikovačem patří do fora Barvy,barvičky...
Nejak se mi omylem povedlo vložit to sem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 19, 2008 3:56 pm Předmět: |
|
|
brat si minule čistil na tvári niečo odlakovačom (natieral nejakú bránu).. išlo to dole, akurát na druhý deň tam mal podráždený červený fľak..
ja si vždy pred farbením natriem tvár indulonou (alebo niečím mastným) a v priebehu to tiež utieram vatovým tampónom s krémom alebo pleť. mliekom.. skoro vždy to ide dole. ešte ma napadlo, keď to budeš mať trochu ukľudnenejšie, skús si spraviť peeling, alebo jednoducho pár dní počkaj a umývaj sa ako normálne, malo by to zmiznúť. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 19, 2008 6:34 pm Předmět: |
|
|
Karmilla napsal: | brat si minule čistil na tvári niečo odlakovačom (natieral nejakú bránu).. išlo to dole, akurát na druhý deň tam mal podráždený červený fľak.. |
Nedivím se, odlakovač je dost agresivní, na obličej jedině odličovač, ten je na to dělaný... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po květen 19, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
no, on to mal od farby na železo, tak by to odličovačom asi nešlo.. alebo si pomýlil odličovač s odlakovačom  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|