|
✿
|
Když jedu k moři, tak vlasy: |
pečlivě připravuji, hennuji, dávám zábaly atd.. |
|
16% |
[ 2 ] |
připravuji, ale ne nijak extrémně - občas nějaký zábal |
|
25% |
[ 3 ] |
nepřipravuji, dávám vlasům obvyklou péči. |
|
58% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
|
Autor |
Zpráva |
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út duben 29, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
hiami: my se chystáme právě do monzunů... Drahý jindy bohužel nedostane volno v práci, jinak bychom samozřejmě jeli jindy a na delší dobu, ale o naděláme Alespoň si to užijeme se vším všudy Chystáme se na severo-západ (konkrétně Dillí, Rádžastán-pokud to přes to vedro půjde, Paňdžáb a Himáčalpradéš) Kam se chystáte vy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hiami 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: út duben 29, 2008 11:23 am Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | hiami: my se chystáme právě do monzunů... Drahý jindy bohužel nedostane volno v práci, jinak bychom samozřejmě jeli jindy a na delší dobu, ale o naděláme Alespoň si to užijeme se vším všudy Chystáme se na severo-západ (konkrétně Dillí, Rádžastán-pokud to přes to vedro půjde, Paňdžáb a Himáčalpradéš) Kam se chystáte vy? |
to je nemile, ze se musite podridit praci my jeste nemame presny plan(teda pritel ma, ale nekonzultoval ho se mnou), tak nevim, jak se to vyvine, doufam, ze to nepojme jen jako geologickou expedici (kdybys mela nejaky zajimavy tip, sem s nim, at to muzeme pridat do mapy spis nejakou budhistickou cast. ono to moc neresime, protoze jeste nevim, kolik budeme mit casu. a ja to neresim kvuli tomu, ze na to stejne nemam penize, tak si nemuzu vymyslet moc dopredu, aby nakonec nerekl, ze to muzu jit rovnou do muzea, nebo neco takovyho
a uz se tesim na zasoby henny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: st květen 28, 2008 4:35 pm Předmět: |
|
|
hiami napsal: | Shahlah napsal: | hiami: my se chystáme právě do monzunů... Drahý jindy bohužel nedostane volno v práci, jinak bychom samozřejmě jeli jindy a na delší dobu, ale o naděláme Alespoň si to užijeme se vším všudy Chystáme se na severo-západ (konkrétně Dillí, Rádžastán-pokud to přes to vedro půjde, Paňdžáb a Himáčalpradéš) Kam se chystáte vy? |
to je nemile, ze se musite podridit praci my jeste nemame presny plan(teda pritel ma, ale nekonzultoval ho se mnou), tak nevim, jak se to vyvine, doufam, ze to nepojme jen jako geologickou expedici (kdybys mela nejaky zajimavy tip, sem s nim, at to muzeme pridat do mapy spis nejakou budhistickou cast. ono to moc neresime, protoze jeste nevim, kolik budeme mit casu. a ja to neresim kvuli tomu, ze na to stejne nemam penize, tak si nemuzu vymyslet moc dopredu, aby nakonec nerekl, ze to muzu jit rovnou do muzea, nebo neco takovyho
a uz se tesim na zasoby henny  |
Co se dá dělat... Tak zrovna do míst budhistických se nechystáme, ale na zásobu henny a sárí se taky těším Akurát budu muset nejspíš olejovat jako o život, moje vlasy jsou okavidně dělané do veder, ale nechci riskovat... Říkám si, že bych zkusila zábaly z bezbarvé henny (obarvit se nechci), sice vím, že nemá takové účinky jako čistá, čerstvá henna, ale pro posílení před cestou by to mohlo být dobré |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 9:27 am Předmět: |
|
|
Tak při čtení těchto příspěvků mě behá mráz po zádech .... Moře, slunce, voda .... FUJJJJJJJJJJJ...... Nevím co kdo vidí na ležení na pláži u moře a cílevědomně se opékat na slunci, ještě za to platit a být tam za chudého příbuzného... Upozorňuji, že prezentuji svůj osobní názor !!!! Mám raději toulání se po lesích s báglem na zádech, spát někde pod stromem a nejkrásnější rána jsou tehdy, když člověka vzbudí první paprsky slunce, které proniknou korunami stromů, člověk pak vztane, sbalí spacák do telete a jde vesele dále za zpětu ptactva a šumění lesa... To mu já říkám parádná dovolená a ne nějaké opékáni se u moře...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
Clondyk napsal: | Tak při čtení těchto příspěvků mě behá mráz po zádech .... Moře, slunce, voda .... FUJJJJJJJJJJJ...... Nevím co kdo vidí na ležení na pláži u moře a cílevědomně se opékat na slunci, ještě za to platit a být tam za chudého příbuzného... Upozorňuji, že prezentuji svůj osobní názor !!!! Mám raději toulání se po lesích s báglem na zádech, spát někde pod stromem a nejkrásnější rána jsou tehdy, když člověka vzbudí první paprsky slunce, které proniknou korunami stromů, člověk pak vztane, sbalí spacák do telete a jde vesele dále za zpětu ptactva a šumění lesa... To mu já říkám parádná dovolená a ne nějaké opékáni se u moře...  |
To je nás s ím názorem více, já bych měla dovolenou u moře leda za trest... Ale ta tvoje s báglem a spaním v lese, taky ne-e...
Kamarádka jela loni na 14 dní do Egypta a čas trávila tím, že se válela buď na pláži nebo v hotelu... A byla nadšená... No, já jsem to nějak nepobrala...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
Clo tak toto jsme podnikali i u more stopem jsme vyrazily do Francie a pak x dnu stopovali a pesky tapali smer jizni francie(touzila jsem spatrit poprve v zivote more)Takze na vecir jsme dotapkali na mou prvni plaz a more me uchvatilo a tak jsme peskobusem cestovali po jizni francii podel brehu a bylo to uzasny a rozhodne neslo o valeni se na plazi a smazeni se  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 9:44 am Předmět: |
|
|
To já mám radši hory než moře, to mě tedy vůbec neláká . Ale před lety jsem z lásky k příteli zůstala tři měsíce ve Španělsku a na pláži jsem se během té doby neválela ani jednou . Celou tu dobu jsem prolézala města , vesnice ,památky a severní oblasti . Po návratu to nikdo z přátel nemohl pochopit a mysleli si , že jsem snad padlá na hlavu . Oni prý jezdí k moři za jediným účelem . Lehnout si na pláž a opalovat se od rána do noci . Což je pro mě naprosto děsivá představa.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 9:49 am Předmět: |
|
|
Damayanti napsal: | Oni prý jezdí k moři za jediným účelem . Lehnout si na pláž a opalovat se. Což je pro mě naprosto děsivá představa.  |
No, to já právě taky nechápu... Mně to připadá hrozné. Jinak ty památky a tak by mě třeba taky lákaly, ale to klima fakt ne... My už ani tady neděláme větší dovolenou v létě, radši na podzim I když já jsem taková rozpolcená, protože moc ráda plavu (ale v přírodě, ne v nějakých chlorovaných fujtajblech), ale nesnáším slunce a horko... To je potom těžké...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Damayanti >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt květen 29, 2008 9:55 am Předmět: |
|
|
Taky plánuji dovolenou na jaře a na podzim , protože nesnáším , když se všude kolem motají stovky lidí . A v létě se právě motají všude , na horách i u moře . To pak ani není klidná dovolená , ale děs.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
lučnívíla >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt květen 29, 2008 10:00 am Předmět: |
|
|
Klarusko tak ja byla v loni v chorvatsku az v druhe pulce zari a to byla kosa (13stupnu)a jen dva dny bylo kolem dvaceti,tak jsme se vykoupali ve vlnach ale stalo to za to nadherne ostre zapady slunce,jko byvaji v zime)a skvely termin pro prolezani pamatek a prirody  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|