|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Breberka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 10:33 am Předmět: |
|
|
Tree napsal: | Breberka napsal: | Kokosovy, ricinovy, olivovy a obcas šípkový. Ted planuji nakup makadamoveho nebo jojoboveho oleje. Ale jeste nevim pro ktery se rozhodnu, chtela bych nejaky lehci, ale zaroven vyzivnejsi na leto =) co byste mi doporucili vy? |
myslim že makaďák je lehčí než jojobák ale nevim jestli výživnější.. ale má přirozenej faktro 2-3 |
dekuji za radu. taky jsem vic naklonena na makaďák =) az budou penizky, tak to budu resit intenzivneji, zatim jsem jen fazi vahani |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Honey star 321-600
|
Zaslal: po červen 02, 2008 10:46 am Předmět: |
|
|
používám kokosový - na tělo i na vlasy
mandlový - na tělo i na obličej
meruňkový - na tělo i na obličej
bambucké máslo - na vlasy a tělo
+ teďka jsem zkusila na vlasy dát ten masážní a tělový saloos vanilla ale asi už ho nedám, přišlo mi že jakoby lepí, asi je na vlasy moc sladký , ale na tělo je bezva |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Breberka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 10:55 am Předmět: |
|
|
na bambucke maslo s rakytnikem jsem zapomnela =) toho mam doma jeste zbytecek. nejen do vlasu je super =) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
kokosový, amlový a olivový
Naposledy upravil Shahlah dne so prosinec 27, 2008 8:01 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
Tmavý - na tmavé vlasy, s měsíčkem lékařským. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cris 321-600
|
Zaslal: po červen 02, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
Breberka napsal: | Tree napsal: | Breberka napsal: | Kokosovy, ricinovy, olivovy a obcas šípkový. Ted planuji nakup makadamoveho nebo jojoboveho oleje. Ale jeste nevim pro ktery se rozhodnu, chtela bych nejaky lehci, ale zaroven vyzivnejsi na leto =) co byste mi doporucili vy? |
myslim že makaďák je lehčí než jojobák ale nevim jestli výživnější.. ale má přirozenej faktro 2-3 |
dekuji za radu. taky jsem vic naklonena na makaďák =) az budou penizky, tak to budu resit intenzivneji, zatim jsem jen fazi vahani |
Na jojobák nedám dopustit, mě se osvědčil na vlasech (a taky na obličeji) úplně ze všech nejvíc . Fakt mi sednul. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
Jojobový a dýňový... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Cris 321-600
|
Zaslal: po červen 02, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Jojobový a dýňový... |
Vida, dýňový ještě neznám... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bambi >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
Mě dýňový dost láká.
Dýňový olej
nejvyšší obsah zinku
Obsahuje řadu minerálů. Pomáhá růstu nehtů a jejich zpevnění, vyživuje nehtové lůžko. Podporuje pružnost kůže a přispívá k její regeneraci. Působí blahodárně při výskytu některých typů ekzému. Je výborný jako základ vlasových zábalů proti padání vlasů a k ošetření namáhaných a poškozených vlasů. Ze všech rostlinných olejů má nejvyšší obsah organicky vázaného zinku. Má utišující, revitalizační účinky, masáž dýňovým olejem přispívá k obnově buněk. Je vhodný i k vnitřnímu užití jako zdroj přírodního zinku, pozitivně ovlivňuje trávicí trakt, povzbuzuje krevní oběh. Je doporučován při kazivosti zubů jako zubní olej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po červen 02, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
Kokosový . _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|