|
✿
Hry a hraní... deskové, karetní i jiné
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 Další
|
|
|
Autor |
Zpráva |
hiami 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: po červen 09, 2008 10:40 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Hiami, to vůbec nevadí! Pravidla nebývají zas až tak složitá, dají se většinou vysvětlit v pár větách, a zbytek pochytíš během jedné dvou úvodních her. Navíc je to většinou tak, že každý zná něco a nikdo nezná všechno, takže se stejně vysvětluje.
Pokud (si) ráda hraješ, tak máš účast skoro povinnou. |
jak se znam, tak nakonec stejne nebudu do poctu ja zvladam tak zoliky, a to jeste nevyhravam, v sachach me porazi priteluv braska, v osadnikach mi unikla pointa a scrabble se mnou nikdo nehraje kdyz budete vsichni zbehli nadsenci, tak to vam radeji budu chodit pro piti a nejak vas obstaravat a bude vtipny, az to nekdo svyma vlasama vsechno smete |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út červen 10, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
Hmm, já na ty hry nějak nemám buňky... zamrzla jsem u Člověče nezlob se a Ferbla... Docela mě ale láká Scrabble, akorát jsme zatím vždycky museli investovat do něčeho jiného než do něj... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Slunéčko >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červen 10, 2008 8:46 am Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | Hmm, já na ty hry nějak nemám buňky... zamrzla jsem u Člověče nezlob se a Ferbla... Docela mě ale láká Scrabble, akorát jsme zatím vždycky museli investovat do něčeho jiného než do něj... |
My máme doma jeden scrabble vyrobený byla jsem u kámošky na víkend a dostaly jsme chuť zahrát si scrabble, který jsme tam ale samozřejmě neměly - tak jsme si na internetu našly jak vypadá hrací deska a seznam písmenek včetně bodových hodnot, vzaly karton a nůžky a tužku atd. a asi dvě hodinky stříhaly a psaly, a teď máme cestovní verzi scrabble vždy při ruce.
Tak kdybyste někdy neměli co dělat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: út červen 10, 2008 9:00 am Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: |
Obávám se, že to asi hned tak nehrozí, ale ja fakt, že už jsem o výrobě vlastního taky přemýšlela. Momentálně to ale asi není příliš aktuální... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Soufflet >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červen 10, 2008 3:47 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Klarusa napsal: | Hmm, já na ty hry nějak nemám buňky... zamrzla jsem u Člověče nezlob se a Ferbla... Docela mě ale láká Scrabble, akorát jsme zatím vždycky museli investovat do něčeho jiného než do něj... |
My máme doma jeden scrabble vyrobený byla jsem u kámošky na víkend a dostaly jsme chuť zahrát si scrabble, který jsme tam ale samozřejmě neměly - tak jsme si na internetu našly jak vypadá hrací deska a seznam písmenek včetně bodových hodnot, vzaly karton a nůžky a tužku atd. a asi dvě hodinky stříhaly a psaly, a teď máme cestovní verzi scrabble vždy při ruce.
ta vlastní výroba je perfektní nápad a když jsou ručičky šikovné, tak no problem Jednou jsem hrála Osadníky z kartonu a sama uvažuju, že si někdy až bude čas udělám vlastní Jungle Speed |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út červen 10, 2008 4:54 pm Předmět: |
|
|
A já nejradšej šachy .A taky naši verzi dostihů a sázek pojmenovanou Dostihy a zase chlastáme . _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jazzy 161-320
|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:19 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: | Klarusa napsal: | Hmm, já na ty hry nějak nemám buňky... zamrzla jsem u Člověče nezlob se a Ferbla... Docela mě ale láká Scrabble, akorát jsme zatím vždycky museli investovat do něčeho jiného než do něj... |
Taky máme doma vyrobený scrabble. Naštěstí jsem jej nevyráběla já, ale můj dědeček, takže je od orginálu téměř k nerozeznání . Scrabble hraju asi tak nejvíc, teda když mám s kým. Potom ještě občas šachy, ale ty dost nevalně. A tím to tak končí. Spíš luštím křížovky, sudoku a tak... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:26 pm Předmět: |
|
|
Slunéčko napsal: |
ja jsem ho jednou zacala delat keramicky. ale nemela jsem trpelivost delat porad stejny kosticky, tak se to jeste nekde vali nedodelany a nenaglazovany
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:27 pm Předmět: |
|
|
nevite, co ovlivnuje ty priserne ceny? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
rumjana 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: út červen 10, 2008 5:29 pm Předmět: |
|
|
hiami napsal: |
ja jsem ho jednou zacala delat keramicky. ale nemela jsem trpelivost delat porad stejny kosticky, tak se to jeste nekde vali nedodelany a nenaglazovany
|
to mi něco připomíná... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|