zdravím všechny dlouhovlásky
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanybany
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 1:19 pm    Předmět: zdravím všechny dlouhovlásky Citovat

ahojky....tak ode dneška jsem členkou klanu dlouhých vlasů...jsem brunetka s vlnitými vlasy asi tak po lopatky...a jsem z těch vlasů celkem nešťastná...jsou takové jakési zničené chudinky...asi z toho mého věčného žehlení Smile ale spíš nevím jak se o ně pořádně starat...jinak teďka uvažuju o nějaké barvičce na vlasy, ale jelikož nemám nic moc zkušenosti s barvením tak vůbec nevím jakou barvu zvolit aby mi dobře sedla a hlavně aby nechytla moc na tmavo....celkem se mi líbí casting creme gloss od l´oreal tak kdyby mi někdo poradil byla bych moc a moc vděčná
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sidonie
ADMIN

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 1:59 pm    Předmět: Citovat

Ahoj neboj tady najdeš rad až se ti z toho hlava zatočí Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hiami
601-1200. Guru III. kategorie
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 2:03 pm    Předmět: Citovat

ahoj hanybany Smile
ja bych ty vlasy zkusila ozivit hennou, zkus si procist ty spousty prispevku Wink myslim, ze i pripadnymi zrzavymi odlesky to bude v lete fajn a nemusis se toho bat Very Happy na znicene vlasy davat jeste barvu, nevim, jestli by to byla ta prava cesta Wink

mej se krasne Very Happy
hanybany
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 3:10 pm    Předmět: Citovat

dík za rady...určitě si všechno pečlivě projdu Very Happy
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 3:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj hanybany! Pokud máš vlasy zničené žehlením,tak se na chemické barvy raději moc nedívej Laughing - tvým vlasům by to rozhodně neprospělo. Být tebou, zkusila bych je nejdříve "uzdravit" pomocí přírodních zábalů a přírodní kosmetikou ( třeba Alverde, která je cenové hodně přijatelná a je k dostání ve skoro každé DM ).
hanybany
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 3:41 pm    Předmět: Citovat

Tak to musím vyzkoušet Very Happy zatím jsem vždycky používala jenom garnier a gliss kur...a nemáš třeba konkrétně nějaký typ od alverde na suché zničené vlnité vlásky?
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 3:49 pm    Předmět: Citovat

Na vlnité suché vlasy bych doporučila z Alverdí řady ten růžovy (něco ibišek?), přítel (kudrnaté, takže suché vlasy) s ním byl dost spokojený.

Jinak tě tady taky vítám, uvař si hrnek čaje či kávy (podle chuti), pohodlně se usaď a nech se zlákat závislostí jménem dlouhevlasy.cz Wink Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
ilona
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 3:53 pm    Předmět: Citovat

hanybany napsal:
Tak to musím vyzkoušet Very Happy zatím jsem vždycky používala jenom garnier a gliss kur...a nemáš třeba konkrétně nějaký typ od alverde na suché zničené vlnité vlásky?

Jak už napsala Dana- růžová řada je na poničené vlasy suprová! Používám šampon i masku a obojí chválím! Laughing
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 3:53 pm    Předmět: Citovat

dana napsal:

Jinak tě tady taky vítám, uvař si hrnek čaje či kávy (podle chuti), pohodlně se usaď a nech se zlákat závislostí jménem dlouhevlasy.cz Wink Very Happy

Řekla bych spíš tak kotel... Laughing Laughing Laughing
hanybany
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: st červen 18, 2008 4:11 pm    Předmět: Citovat

děkuju za rady a za přivítání....tak to teda musím podniknout co nejdřív výlet do dm....tak a du si uvařit ten kotel kafe Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: