Ahoj dv, jsem tu a smutním
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Laila
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 10:27 am    Předmět: Citovat

Takže jsem koupila Lush Cynthia a American Dream, taky Alvedre Aloe/ibišek a bříza/šalvěj.
Po umytí Alvedre jsou vlasy zatím v pořádku, ale mám zkušenost, že je lepší počkat pár dní a pak uvidím přesné účinky.
Navíc nevím jak vlasy zareagují na razantní změnu z chemických přípravků.
Za týden mi snad dorazí kartáč se 100% přírodními štětinami z divočáka, doteď jsem používala klasický plastový kartáč Embarassed

Časem poreferuji o zlepšení/zhoršení vlasů sem do diskuze a také to pak sepíšu do profilu.

Jen pro info: Mám napůl asijské vlasy (mamka je Vietnamka), takže jsou husté, tmavě hnědé, rovné, ale taky jsou suché a mám citlivou pokožku (často se mi dělají lupy). Dřív často chemicky barvené, nyní asi rok nechávám barvu odrůstat, brzy chci zkusit henu. Jen vyjímečně lakované, fénované atd. (nikdy mě to nebavilo Very Happy )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přejdi na: