|
✿
|
Autor |
Zpráva |
slunovláska 321-600
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 1:46 pm Předmět: |
|
|
Dík za povzbuzení A.d.é.l. Henna mi dělá fakt dobře. Protože patřím k těm "služebně "mladším, ještě jsem nějak nenarazila na to,čím barvíš, a vzhledem k tvým úžasným vlasům jsem si řekla,že asi Hennou. Tak promiň,že jsem tě otravovala. Třeba ještě někdo napíše... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 1:50 pm Předmět: |
|
|
slunovláska napsal: | Dík za povzbuzení A.d.é.l. Henna mi dělá fakt dobře. Protože patřím k těm "služebně "mladším, ještě jsem nějak nenarazila na to,čím barvíš, a vzhledem k tvým úžasným vlasům jsem si řekla,že asi Hennou. Tak promiň,že jsem tě otravovala. Třeba ještě někdo napíše... |
Neotravuješ To já jsem služebně trošku starší, pravda Ptát se není zakázáno. Já barvím celkem brutalitkou Palette modro-černý odstín. Mě neubližuje.
PS: maximálně ubližuje koupelně, tam je kolikrát taková spoušť jako po výbuchu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:02 pm Předmět: |
|
|
K tvým krásným vlasům bych měla ještě asi tisíc otázek,ale nechám si je do dalším fór,aby se ostatní nezlobili,že ujíždím jinam .Já jsem Palette kdysi zkoušela,ale měla jsem z něho vlasy tvrdé,jako hřebíky.Máš dar rychlého růstu a odrostu a barva ti zjevně svědčí,takže je to tak, jak má být. Alespoň se my ostatní máme na koho dívat... (ani si tě nedovedu představit v jiné - byť přírodní - barvě). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:03 pm Předmět: |
|
|
slunovláska napsal: | K tvým krásným vlasům bych měla ještě asi tisíc otázek,ale nechám si je do dalším fór,aby se ostatní nezlobili,že ujíždím jinam .Já jsem Palette kdysi zkoušela,ale měla jsem z něho vlasy tvrdé,jako hřebíky.Máš dar rychlého růstu a odrostu a barva ti zjevně svědčí,takže je to tak, jak má být. Alespoň se my ostatní máme na koho dívat... (ani si tě nedovedu představit v jiné - byť přírodní - barvě). |
No, já celkem nestíhám sledovat všechny fora (přiznávám se bez mučení), kdybych někde nereagovala, toš klidně zaklepej na profil a já otevřu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:12 pm Předmět: |
|
|
Krásná,vlasatá a ještě k tomu hodná... Díky! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
* >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
slunovláska napsal: | Krásná,vlasatá a ještě k tomu hodná... Díky! |
No tak děkuju, asi takle krásná
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:22 pm Předmět: |
|
|
Ten je zlatíčkový.. Jestli ho máš někde k dispozici na muchlání, tak to ti závidím (zvířátka jsou moje slabost ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:28 pm Předmět: |
|
|
Momentálně mám velmi nenápadný hennový odrost asi 6 cm a strašně mě těší, konečně mám zas měřítko, jak rychle rostou
Slunovlásko, kdyžtak napiš přímo do hennového tématu, jak často ji aplikuješ a uvidíme |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
slunovláska 321-600
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
Bonemína napsal: | Momentálně mám velmi nenápadný hennový odrost asi 6 cm a strašně mě těší, konečně mám zas měřítko, jak rychle rostou
Slunovlásko, kdyžtak napiš přímo do hennového tématu, jak často ji aplikuješ a uvidíme |
Díky Bonemíno, postupně se jím prokousávám a pokud to někde nevyčtu,tak se ozvu.Jinak jsem zatím dost "plachá" , zbytečně nechci opakovat,co už bylo někde řečeno.Jenže už je toho holt za tu dobu, kdy pilně sepisujete, a my někteří jsme o vás dosud nevěděli, zatracený kopec... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
pimpa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
Kathory napsal: |
Jinak bych doporučila těm, co nechávají odrůstat barvu, kterou nechcou, tak prostě nabarvit vlasy odstínem, který je stejný jako přirozený odstín vlastních vlasů. (Pokud to tedy jde, v barvení se vůbec nevyznám). |
U mě tohle byl velký problém, když jsem šla do černé. Tu už člověk ničím kloudně nestáhne, maximálně má pak hlavu jak pomeranč! Takže dlouhé černé vlasy šly do háje (asi třicet centimetrů), pak bylo mikádo, u něhož jsem odrosty dobarvovala vymývací barvou. Nakonec i mikádo zmizelo a šlo se chtě nechtě do krátkých, které naštěstí odrostly. Od té doby jsem už bohužel nikdy tak dlouhé vlasy neměla, ale teď jsem odhodlána tu délku překonat, nebo se jí aspoň přiblížit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|