|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Kafin >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červen 25, 2008 12:10 am Předmět: |
|
|
Vlkun napsal: | Zato filmu se doporučuji vyhnout velkým obloukem. O něco menší oblouk přísluší učinit při obcházení seriálu, ale ani ten nestojí ni za půl zlámané grešle. Na rozdíl od filmu sice čas od času i dává smysl, ale pokud někdo hledá alespoň trochu věrné ztvárnění světa Zaklínače, tak úprkem pryč od tohohle.
Maudík: Pokud se ti líbí styl téhle hry, zkus někde najít hru Gothic 2 (raději než novější trojku). Mohla by se ti líbit také. | Souhlasím.Jakákoliv televizní zpracování-všechno špatně .Jinak Gothic 2 doporučuju,vyšel i jako plná hra k Levelu,ale taký Gothic a tím myslím první díl,tak to je klasa . _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Day 601-1200. Guru III. kategorie
|
Zaslal: st červen 25, 2008 12:48 pm Předmět: |
|
|
Zaklínač knížka je super, jedna z těch, které jsem musela číst a číst a číst a nedokázala jsem dělat nic jiného |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čírina 161-320
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 2:06 pm Předmět: |
|
|
Zaklínač.... (zasnila se)..... sladké mládí. Vzpomínáte někdo na to naprosto příšerné čekání, než vyšel další díl, nebo jsem pamětník jen já? Ale povídky od Sapkowskiho jsou stejně nejlepší, a Narrenturm nic moc - hlavního hrdinu bych profackovala po prvním stu stran.
BTW, Morganno, že jsi fanda Zaklínače, zjistila jsem na prví pohled. Všichni hadi pochcípali... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 9:26 am Předmět: |
|
|
Čírina napsal: | Zaklínač.... (zasnila se)..... sladké mládí. Vzpomínáte někdo na to naprosto příšerné čekání, než vyšel další díl, nebo jsem pamětník jen já?... |
Nejsi Poslední díly už jsem četl dokonce nejdřív v originále, bo čekání na překlad bylo nezdravě dlouhé |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čírina 161-320
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 9:32 am Předmět: |
|
|
Tak to já ne, já byla měkká. Ale polština se číst dá, u Narrenturm jsem přečetla první tři stránky v obchodě, než mi došlo, že je to polsky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Morganna ***moderátorka***
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 9:53 am Předmět: |
|
|
Čírina napsal: | Tak to já ne, já byla měkká. Ale polština se číst dá, u Narrenturm jsem přečetla první tři stránky v obchodě, než mi došlo, že je to polsky. |
Nojo akorat em stve, ze v polstine trpaslici nemluvi narecim. A jestli jo, tak to je teda nejake nepostrehnutelne _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 10:00 am Předmět: |
|
|
Čírina napsal: | Zaklínač.... (zasnila se)..... sladké mládí. Vzpomínáte někdo na to naprosto příšerné čekání, než vyšel další díl, nebo jsem pamětník jen já? Ale povídky od Sapkowskiho jsou stejně nejlepší, a Narrenturm nic moc - hlavního hrdinu bych profackovala po prvním stu stran.
BTW, Morganno, že jsi fanda Zaklínače, zjistila jsem na prví pohled. Všichni hadi pochcípali... |
Jj, já a zaklínač Měla jsem na tohle téma psát dokonce bakalářku Povídky jsou skvělé, ságu mám hodně ráda a husitskou trilogii čtu víceméně proto, abych viděla jak dopadne a kvůli těm úžasným nadávkám Šarlej a Samson Medák jsou moji favoriti
Film je příšerný, ja záhodno na něj koukat (když už se k tomu rozhodnete) nejlépe po nasledování seriálu, neboť tam místy jsou takové logické díry ...Je škoda, že na obém jde vidět, jak na realizaci chýbalo peniazí a při psaní scénáře zase zdravý rozum. ZAto alespoň soundtrack je počin uchulibý, ten dokážu poslouchat hodiny a hodiny... _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Vlkun >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 10:10 am Předmět: |
|
|
Morganna napsal: | Film je příšerný, ja záhodno na něj koukat (když už se k tomu rozhodnete) nejlépe po nasledování seriálu, neboť tam místy jsou takové logické díry... |
To už pak vůbec nemá smysl, protože film vznikl v podstatě sestříháním seriálu (který vznikl sestříháním původního ještě o něco delšího materiálu). Proto ty logické díry. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Karmilla >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 10:44 am Předmět: |
|
|
Morg: jo, ten soundtrack si aj ja niekedy pustím.. zo seriálu som videla iba jeden diel, ale ja zásadne nepozerám nič, čo je natočené podľa knižiek (spomeniem si možno na dva také filmy, čo boli pozerateľné).. a tie kecy čo okolo toho mám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 10:47 am Předmět: |
|
|
Vlkun napsal: | Morganna napsal: | Film je příšerný, ja záhodno na něj koukat (když už se k tomu rozhodnete) nejlépe po nasledování seriálu, neboť tam místy jsou takové logické díry... |
To už pak vůbec nemá smysl, protože film vznikl v podstatě sestříháním seriálu (který vznikl sestříháním původního ještě o něco delšího materiálu). Proto ty logické díry. |
Mno ja to sleduju ze studijnich duvodu - mne cizi jazyky lezou do hlavy nejsnaze pres tv a filmy a Zebrowski je koukatelny - akoli tohle je jedna z jeho hodne slabych roli _________________ Szła magiczka przez porębę, pogryzły ją żmije. Wszystkie gady wyzdychały i magiczka żyje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|