|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:15 am Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: | Tree napsal: | na ten alpecin ho chci taky to:) ale bojim se že reakce bude negativní když budu moc naléhat  |
Ten Alpecin by som aj ja mozno skusil,,ale bojim,ze je to stratena investicia.Nie je to totiz najlacnejsie,a mojim vlasom hocico nevyhovuje.Zistil som,ze cisto prirodne sampony mi skodia.Strasne mam po nich suche konce a su nevyzivene.Musia mat trochu aj tej chemie...Ja mam svetle jemne vlasy a cudujem sa,ze nemaju sklon k stiepeniu sa..
Neviem,ja uzivam momentalne vyse mesiaca Pangamin,a to padanie vlasov myslim aj trochu ustupilo.Ale ako urobit,aby boli vlasy krasne huste,to neviem.Keby niekto vedel,tak kludne piste...  |
No, no ten Alpecin je trochu dražší, ale zas taková krize to není, navíc manželovi vydrží hodně dlouho - několik měsíců. Nějak zvlášť přírodní záležitost to taky není, takže z toho strach mít nemusíš Je fakt, že trochu vysušuje, takže si ho nedává na celou délku vlasů.
Bohužel ale asi nezbývá nic jiného než vyzkoušet...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne září 02, 2007 11:16 am Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Denynka napsal: |
Tak mu koupím kofeinový alpecin díky za radu  |
Snad se osvědčí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: ne září 02, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
citace: | No, no ten Alpecin je trochu dražší, ale zas taková krize to není, navíc manželovi vydrží hodně dlouho - několik měsíců. Nějak zvlášť přírodní záležitost to taky není, takže z toho strach mít nemusíš Je fakt, že trochu vysušuje, takže si ho nedává na celou délku vlasů.
Hmm a to sa da nedat na celu dlzku vlasov sampon??ja ked si namocim hlavu,tak to potom nepojde asi.Nemam az tak dlhe vlasy...A co ako mu ucinkuje?Ako vyzeraju jeho vlasy po nom?Pouziva este neaky kondicioner? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Tree >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne září 02, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
Klarusa napsal: | No, no ten Alpecin je trochu dražší, ale zas taková krize to není, navíc manželovi vydrží hodně dlouho - několik měsíců. Nějak zvlášť přírodní záležitost to taky není, takže z toho strach mít nemusíš Je fakt, že trochu vysušuje, takže si ho nedává na celou délku vlasů.
na tom alpecinu je napsáno že: úmyslně neobsahuje změkčovače(např.silikony), díky čemuž budou vaše vlasy pevnější..
no vlasy jsou po něm dobrý,já je nemám ani hrubý i bez kond., ale to asi tim že před mytim dávám olej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne září 02, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: |
Hmm a to sa da nedat na celu dlzku vlasov sampon??ja ked si namocim hlavu,tak to potom nepojde asi.Nemam az tak dlhe vlasy...A co ako mu ucinkuje?Ako vyzeraju jeho vlasy po nom?Pouziva este neaky kondicioner? |
No jasně, že při smývání to stejně sjede po celé délce vlasů, ale to už je přece jen trochu zředěné vodou, takže to tolik nevysuší konečky jako kdyby to nanesl přímo hned i na ně. On se totiž ten Alpecin má nechat 2 minuty působit. Doufám, že vlasy potom vyzerajú dobre Aspoň mám já osobně ten pocit. Řekla bych, že to celkem i pomohlo na vypadávání vlasů. No a kondicionér používá, protože jinak by se asi neročesal...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Deather666 321-600

|
Zaslal: ne září 02, 2007 4:26 pm Předmět: |
|
|
citace: | No jasně, že při smývání to stejně sjede po celé délce vlasů, ale to už je přece jen trochu zředěné vodou, takže to tolik nevysuší konečky jako kdyby to nanesl přímo hned i na ně. On se totiž ten Alpecin má nechat 2 minuty působit. Doufám, že vlasy potom vyzerajú dobre Aspoň mám já osobně ten pocit. Řekla bych, že to celkem i pomohlo na vypadávání vlasů. No a kondicionér používá, protože jinak by se asi neročesal...  |
A to pouziva kondicioner od tej istej firmy? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|

|
Zaslal: ne září 02, 2007 5:31 pm Předmět: |
|
|
Deather666 napsal: |
...A to pouziva kondicioner od tej istej firmy? |
Ne, kondicionér jakýkoliv, co zrovna máme Nejsem si jistá, jestli vůbec Alpecin kondicionéry dělá  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
loptickaaa 41-80

|
Zaslal: so červen 28, 2008 5:53 pm Předmět: Re: Řídnutí vlasů u mužů |
|
|
Klarusa napsal: |
No, obávám se, že bohužel pokud opravdu zdědil dispozici k plešatění, tak to nic nezachrání...
Jinak miláček používá Alpecin s kofeinem, mám pocit, že mu o ona padání vlasů docela pomohlo. A taky oba papáme Biosil  | ...asi to tak bude,moj je plesaty od 20tky...a predtym mal nadherne vlasy po ramena...a teraz ma viac plesiny ako vlasov..no co uz,po 5tich rokoch so mnou sa ani necudujem ..jeho dedko aj ujo su tiez plesati...som niekde citala ze sa to dedi z maminej strany,no neviem co je na tom pravdy,ale to by akurat sedelo...tak to dufam ze nase dieta bude mat vlasky po mne... ..totiz jeho 18 rocna sesternica ma uz teraz kuty,po otcovi...ach jo...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|