|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: st červen 25, 2008 3:58 pm Předmět: |
|
|
tak jsem četla anglickej návod od hennecolor a tam píšou aplikujte hennu na suché vlasy..a paradoxně na krabičce je napsáno česky aplikujte na vlhké umyté vlasy... no a pak si vyberte  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Planetweb 41-80

|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
Janie napsal: | tak jsem četla anglickej návod od hennecolor a tam píšou aplikujte hennu na suché vlasy..a paradoxně na krabičce je napsáno česky aplikujte na vlhké umyté vlasy... no a pak si vyberte  |
ehm, pisou tam i o tom citronu? Mozna take ne, ze? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
xmonis 21-40

![]()
|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 11:08 am Předmět: hennecolor |
|
|
Janie já jsem to s hennecolor dělala dosud tak, že jsem si vlasy umyla šamponem a nechala je trochu uschnout a aplikovala na vlhké vlasy. Mám doma zbytek hennecolor zlaté blond, ale nemám citron, chtěla bych ji dopatlat a asi se vrátím k Logoně, která mi udělala opravdu překrásnou barvu, čistou blond s odleskama do zlatava , jen mám strach že už mi to nechytí, protože jsem od té doby hodně hennovala a teď mám vlasy tříbarevné. Hennecolor jsem měla kaštan, po něm jsem měla krásný lesk i kvalitu , ale vlasy pomerančově oranžové . Tak jsem si řekla, že se zkusím vrátit k původní blond, a tak jsem koupila zlatou blond od hennecolor, a vršek hlavy jsem měla šedozelený, použila jsem ji 9x a výsledek vždy takový vyblitě zelený, naštěstí po dvou dnech zelená zmizela a vlasy byly jako předtím, tak teď si našetřím na Logonu, pro mě je rozhodně lepší. Ale tmavé odstíny od hennecolor jako hnědá, černá a ti třeba chytí dobře. Držím palce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 7:33 am Předmět: Re: hennecolor |
|
|
xmonis napsal: | Janie já jsem to s hennecolor dělala dosud tak, že jsem si vlasy umyla šamponem a nechala je trochu uschnout a aplikovala na vlhké vlasy. Mám doma zbytek hennecolor zlaté blond, ale nemám citron, chtěla bych ji dopatlat a asi se vrátím k Logoně, která mi udělala opravdu překrásnou barvu, čistou blond s odleskama do zlatava , jen mám strach že už mi to nechytí, protože jsem od té doby hodně hennovala a teď mám vlasy tříbarevné. Hennecolor jsem měla kaštan, po něm jsem měla krásný lesk i kvalitu , ale vlasy pomerančově oranžové . Tak jsem si řekla, že se zkusím vrátit k původní blond, a tak jsem koupila zlatou blond od hennecolor, a vršek hlavy jsem měla šedozelený, použila jsem ji 9x a výsledek vždy takový vyblitě zelený, naštěstí po dvou dnech zelená zmizela a vlasy byly jako předtím, tak teď si našetřím na Logonu, pro mě je rozhodně lepší. Ale tmavé odstíny od hennecolor jako hnědá, černá a ti třeba chytí dobře. Držím palce |
vážně pomerančově oranžové???? fotku prosíííííím  _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bílá Pivoňka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so červenec 05, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
upssss, oranžový odstín??? ukaaaaa
už jsem dávala hennu na mokré i vlhké i na suché a nejlepší je podle mě jemně vlhké, vlasy to nějak lépe vpijou první hennu od logony jsem na krátší vlasy než mám teď vypatlala celou tu krabičku, protože jsem to dávala na suché, pak mi na hlavě vznikl balvan a to jsem to neměla nejhustší. také určitě ne mokré, to pak kype všude kolem a teče...
k tomu citronu - ten je tam důležitý, aby troško pootevřel vlasové destičky a ta henna se tam lépe dostane a drží, je možno použít i pomeranč ten není až tak moc vysušující, ale my co tam dáváme oleje jak na smažení řízků jsme i s citronem, myslím, v pohodě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
janinaS 8-20

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 10:54 pm Předmět: Odložená namíchaná henna |
|
|
mohu se zeptat těch, co hennu nechávají odležet... pak ji patláte na hlavu studenou?? či ohřejete??
DĚKUJI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 7:39 am Předmět: Re: Odložená namíchaná henna |
|
|
janinaS napsal: | mohu se zeptat těch, co hennu nechávají odležet... pak ji patláte na hlavu studenou?? či ohřejete??
DĚKUJI |
Dala jsem ji jednou nebo dvakrát odležet na cca 6 hodin do peřin (takže aspoň nějakou dobu teplo držely) a pak jsem ji na hlavu napatlala bez ohřívání (nechtělo se mi dělat vodní lázeň a do mikrovlnky bych ji nedala). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Bittersweet 321-600

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 3:09 pm Předmět: Re: Odložená namíchaná henna |
|
|
janinaS napsal: | mohu se zeptat těch, co hennu nechávají odležet... pak ji patláte na hlavu studenou?? či ohřejete??
DĚKUJI |
No já nechávám odležet jen Hennu s citronem (udělam hodně tuhou pastu) - někdy do toho nakydam rovnou i oleje.
Po odležení to zaliji horkým čajem, takže to neni úplně studené - spíš teplé.
Hlavně když už jí nechávám odležet , tak jí dávám na topení nebo na monitor aby byla furt v teple - takže mi zatim nikdy nevychladla, spíš se ohřála. _________________ Tohle miluju
http://www.youtube.com/watch?v=Oh17t7UeusI&feature=channel_page |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
curupury 81-160

|
Zaslal: pá září 19, 2008 7:13 am Předmět: henna na suché vlasy? |
|
|
Zkoušel někdo z vás dávat hennu na suché vlasy?Četla jsem ,že výsledek by měl být intenzivnější. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:20 am Předmět: |
|
|
Já jo. Hennecolor. Na den nebo dva nemyté vlasy.
Chytalo to krásně.
Ale teď jsem dala na umyté, polovysušené, a taky to chytlo pěkně.
Ale věřím, že když to dáš na suché, tak tam zůstane ta přirozená ochranná vrstva vlasu a je to trochu lepší.
I když henna regeneruje tolik, že mě napadá, jestli to vlastně není úplně jedno, na jaké vlasy to dáš.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|