|
✿
|
Autor |
Zpráva |
nikola 0-7
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 11:59 am Předmět: barvené vlasy |
|
|
Ahoj chtěla bych se zeptat použila jsem od palete barvu xxl blond jenže u hlavy mi to chytlo žlutě a zbytek bíle a já bych chtěla mít bílé i u hlavy pomůže mi zesvětlovač od pallete uil1?Předtím jsem měla různě blond vlasy díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
sarahpentium >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 1:38 pm Předmět: Re: barvené vlasy |
|
|
nikola napsal: | Ahoj chtěla bych se zeptat použila jsem od palete barvu xxl blond jenže u hlavy mi to chytlo žlutě a zbytek bíle a já bych chtěla mít bílé i u hlavy pomůže mi zesvětlovač od pallete uil1?Předtím jsem měla různě blond vlasy díky |
Já se s UIL1 barvím mraky let a mám to vždycky skoro do bíla... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
skarma007 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 4:52 pm Předmět: Palette |
|
|
Ahoj koupila sem si barevný šampón na stvětle až tmavě hnědé vlasy.Chtěla bych se zeptat jak dlouho vydrží na vlasech a jestli ničí vlasy nebo poškozuje??A jak to mám nechat dlouho nechat na hlavě,abych to neměla moc tmavý až černý a jestli to můžu použít na odbarvené vlasy, ted už světle hnědé.Předem moc děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 1:37 pm Předmět: Re: Barevné šampóny |
|
|
skarma007 napsal: | Ahoj koupila sem si barevný šampón na stvětle až tmavě hnědé vlasy.Chtěla bych se zeptat jak dlouho vydrží na vlasech a jestli ničí vlasy nebo poškozuje??A jak to mám nechat dlouho nechat na hlavě,abych to neměla moc tmavý až černý a jestli to můžu použít na odbarvené vlasy, ted už světle hnědé.Předem moc děkuji |
Jakou značku? Jsou to takové ty tonovací šamponky v pytlíčku? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
dobrej rozhovor
ty v pytlíčku občas použiju, na občasnou změnu barvy, na oživení barvy.... furt to škodí míň než permanentní, moje vlasy to nijak nevysušuje, neničí, takže co se týče mě, můžu říct, že nepoškozují vůbec, ale je možné, že někomu to sedne jinak.... a taky nevim, jak se chovaj na přírodní vlasy, i když vlastně kdysi, když sem se poprvé obarvila, bylo to pytlíčkem a držel sakra dlouho (tenkrát to bylo fialovou barvičkou.... ), ale teď ho mám za 2 umytí pryč.... teda teď sem používala jen červené, tak nevím, třeba jiné barvy drží víc... _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 4:19 pm Předmět: Re: Barevné šampóny |
|
|
ilona napsal: | skarma007 napsal: | Ahoj koupila sem si barevný šampón na stvětle až tmavě hnědé vlasy.Chtěla bych se zeptat jak dlouho vydrží na vlasech a jestli ničí vlasy nebo poškozuje??A jak to mám nechat dlouho nechat na hlavě,abych to neměla moc tmavý až černý a jestli to můžu použít na odbarvené vlasy, ted už světle hnědé.Předem moc děkuji |
Jakou značku? Jsou to takové ty tonovací šamponky v pytlíčku? |
jj to je myslim ono, Pallete, já mám zničené vlasy tak se dost bojim, aby mi je nepoškodilo ještě víc, víš, |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | dobrej rozhovor
ty v pytlíčku občas použiju, na občasnou změnu barvy, na oživení barvy.... furt to škodí míň než permanentní, moje vlasy to nijak nevysušuje, neničí, takže co se týče mě, můžu říct, že nepoškozují vůbec, ale je možné, že někomu to sedne jinak.... a taky nevim, jak se chovaj na přírodní vlasy, i když vlastně kdysi, když sem se poprvé obarvila, bylo to pytlíčkem a držel sakra dlouho (tenkrát to bylo fialovou barvičkou.... ), ale teď ho mám za 2 umytí pryč.... teda teď sem používala jen červené, tak nevím, třeba jiné barvy drží víc... |
Já tyhle pytlíčkový používám taky, resp. tu sunshine blond, vlasy to vůbec neničí a krásně se potom lesknou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 6:37 pm Předmět: barevné |
|
|
no já sem si koupila právě Pallete intensive color a je to stejný ?Když to teda neobsahuje ten peroxid tak by to nemělo ničit ani trochu poškozovat vlasy že jo?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 6:39 pm Předmět: Re: barevné |
|
|
skarma007 napsal: |
no já sem si ´koupila právě Pallete intensive color a je to stejný ?Když to teda neobsahuje ten peroxid tak by to nemělo ničit ani trochu poškozovat vlasy že jo?? |
Ne, tohle je Palette Instant Color. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 6:43 pm Předmět: |
|
|
intensive je, mám dojem, permanentní ne?
ty v pytlíčku od palettek, jak vidno, tedy vlasy neničí krásně oživí barvu
mají se nanést mám dojem na umyté vlasy, vlhké/mokré, vmasírovat a nechat teď nevim jak dlouho působit. na delší vlasy lepší dva (a víc, podle délky), minule jsem měla dvoubarevnou hlavu, jeden nevystačil
teď má palette xxl nějaké nové barvičky, takové normal, hnědou, platinu a nevim už, ale docela pěkný jakou barvičku ty si přeješ? _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|