pozdrav od nováčka

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Haniccka75
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 12:15 pm    Předmět: pozdrav od nováčka Citovat

ahoj všichni - vlasatice, vlasatci i plešounci Smile .. Info o mně najdete v mém profilu. Jsem ráda, že existují tyhle stránky a já konečně našla pár nových tipů na účesy z mých dlouhých vlásků. Zatím jsem si vystačila s gumičkou ze silonek Smile, velkým skřipcem nebo sponou. Ale to co jsem objevila tady, z toho mi přechází moje očka. Very Happy .. mám na víkend vystaráno o zábavu, až budu zkoušet nové účesy . díky všem za nápady..

Hanka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucynka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 12:18 pm    Předmět: Citovat

gumička ze silonek je nejlepší - nic nedrží líp Very Happy
Adluska
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 11, 2008 7:31 pm    Předmět: Citovat

no jo...gumička ze silonek je nejlepší využití...hlavně, když na každé akci zničím minimálně jedny silonky Twisted Evil asi ji taky začnu používat...
MilyEli
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 11:55 am    Předmět: Citovat

Ahoj Hanko, dík za připometutí té silonkové gumičky, úplně jsem zapoměla že tahle skvělá věc existuje Very Happy
Breberka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 9:15 pm    Předmět: Citovat

ahojky, vitam te tu =) hmm gumicka ze silonek to slysim poprve, ale je to dobrej napad. budu muset nekdy vyzkouset Embarassed Very Happy
Haniccka75
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:52 am    Předmět: Citovat

Breberka napsal:
ahojky, vitam te tu =) hmm gumicka ze silonek to slysim poprve, ale je to dobrej napad. budu muset nekdy vyzkouset Embarassed Very Happy

jojo, silonky jsou prima.. když už je na nich nějaká ta dírka, tak vždycky je ustřihnu hned za patou a pak těsně pod rozkrokem (občas i níž, záleží na korpulentnosti dámy, která je nosila) a sroluju je do gumičky. Čím víc silonky tam je, tím lépe potom drží a pruží. Moje nejoblíbenější je z černých neprůhledných, ty měli fakt velkou gramáž a mám jí už dobře pět let. Už je pravda trochu vytahaná, ale kdo by se divil za ty roky.

Všem vřele doporučuju.. Neničí vlasy, dobře vypadá no prostě paráda za kačku Smile Laughing
Lucynka
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2008 7:48 am    Předmět: Citovat

já ani nepoužívám celou silonku - dělám to jenom z ponožek Smile
jak sou v deichmannu ty jednorázový ponožky zdarma, tak když si je tam beru na zkoušení bot, tak co pak s nima - prostě z nich udělám gumičku Laughing
je to sice úzký a vytahá se celkem rychle, ale já nakupuju boty pořád, takže mi to nevadí Laughing
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2008 5:29 pm    Předmět: Citovat

Gumičku ze silonek nosila ségra - já jednou koukala co to má za velkou černou gumku a pak jsem z toho rozmotala silonky Very Happy ale držela, to zase jo Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: