|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Káťa >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 6:19 am Předmět: |
|
|
Aha napsal: | Káťa napsal: | Ale když se řekne partner, tak pod tím se zase asi většině lidem vybaví něco jako "obchodní partner". Já bych nikdy neřekla o Kamilovi, že je můj "partner",ale spíš ten přítel- to aspoň vyjadřuje že se přátelím, ale ten partner mi zní hrozně obchodně a láska přece není obchod... |
Mam to jako Nicole, slovo Pritelkyne pro oznaceni Sirael uprimne nesnasim. Partnerka, ok. Ale obcas si rikame i Zena a Muz, co na tom, ze papiru njet, skutkova podstata cinu je do znacne miry i tak uz naplnena |
Ja zese nesnasim oznaceni partner/ka. To už mi přijde lepší přítel, protože to je slespoň české slovo. Kamil mě představuje jako "svojí slečnu". Ale co, za dva měsíce už budeme mít tento problém vyřešen |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:26 am Předmět: |
|
|
Káťa napsal: |
Ja zese nesnasim oznaceni partner/ka. To už mi přijde lepší přítel, protože to je slespoň české slovo. Kamil mě představuje jako "svojí slečnu". Ale co, za dva měsíce už budeme mít tento problém vyřešen |
Mně tedy partner taky evokuje spíš obchodní vztahy, taky radši toho přítele. Ovšem svatba je v tomto ohledu ideální, ta řeší veškeré případné pochybnosti a nejasnosti... Akorát zas kolikrát lidi, kteří nás blíže neznají, čučí jak zjara, protože jim připadáme na manžele moc mladí... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sidonie ADMIN
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:34 am Předmět: |
|
|
Partner je pro mě čisto obchodní, protože jsem měla partnery v podnikání. Přítel je kamarád a kamarád je přítel, což shrnuji pojmem "moji ogaři". Manžel je prostě "ten můj" nebo muž a někdy ze srandy i žena |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Bonemína ***moderátorka***
|
Zaslal: st červenec 16, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
Můj, mojenka, polovička. Občas taky můj muž, ale to lidi mate. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|