vlasaté sebavedomie :) príbeh nováčika

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
morana
601-1200. Guru III. kategorie

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 1:45 pm    Předmět: vlasaté sebavedomie :) príbeh nováčika Citovat

ahoj, pozdravujem všetkých Smile som tu nová, aj keď web a fórum sledujem už nejakú dobu..

keďže toto je server zameraný hlavne na vlásky, tak som sa rozhodla Vám napísať príbeh mojich vlasov a môjho vzťahu k nim Wink

keď som sa narodila, nemala som žiadne vlasy Very Happy

potom mi na hlave začali rásť husté rovné vlasy nádhernej orieškovohnedej farby (ale vtedy som bola malá a hlúpa a nevedela som, že tá farba je taká krásna - považovala som ju za škaredú a fádnu)...

na torte som sfúkalava práve 11 alebo možno 12 sviečok, keď sa na mojej hlave začali diať veci! z rovných vlasov sa stali vlny a miestami až kučery. veľké a neskrotné. vtedy sa začal veľký (a nezmyselný) boj s mojou vlasatou hrivou... Laughing

mala som vlasy dlhé skoro po pás, ale napochodovala som ku kaderníčke, že ja toto na hlave nechcem. fatálna chyba Very Happy vlasy boli krátke a robili si čo sa im zachcelo (kto máte také vlásky, isto viete, čo mám na mysli Wink). naštvala som sa a prestala som to riešiť Smile miesto toho, som si šupla na ne blonďavý melír. ďalšia chyba Rolling Eyes odvtedy ma nikto a nič neprinútil dať si na hlavu niečo také(myslim akože nejaký melírik) Rolling Eyes zato som pubertálne začala šaškovať s farbičkami. červená, hnedá, mahagón, gaštanová... moje vlásky si veľa vytrpeli Crying or Very sad

o pár rokov ma asi osvietilo a začala som používať hennu Wink konečne boli vlasy aj dlhšie a s hennou boli lepšie upraviteľné. hurááá Very Happy tak som sa dala na prírodnú kozmetiku a začala používať Dolivu. lenže do toho sa nejako začala starať moja mamička a ja som s prírodou skončila a začala používať klasiku a všeobecne som sa prestala o ne nejak zaujímať...

keď už som sfúkla 18 sviečočiek, moje vlasy boli dlhé po pás, zničené, divnej neurčitej farby... som si povedala, že STAČILO. zašla som za maminou kaderníčkou na konzultáciu. odstrihla mi viac než polovicu dĺžky vlasov. ale bolo to nutné, také zničené vlasy ste snáď ešte nevideli Sad

farba mi začala vyrastať a ja som si povedala, že kašlem na to. načo si ich farbiť Question príroda dobre vedela, čo robila, keď mi ich farbila Wink a zrazu sa mi moja pôvodná farba zdala nádherná Wink takto som sa zbavila farieb a zvýšila si svoje vlasové sebavedomie Very Happy

našla som kozmetiku, ktorá mi vcelku vyhovovala a už pár rokov používam hlavne Gliss Kur a Pantene. na úpravu väčšinou obyčajný gél navodnom základe. a hlavne - začala som mať svoje vlasy rada. je to moja pýcha a radosť Wink

a práve preto mi posledné mesiace rylo v hlave, čo viac by som pre moje vlásky mohla urobiť. bludne som chodila po drogérkach a hľadala to pravé, premýšľala, prezerala Smile mám vlasy dlhé, silne vlnité až kučeravé, suché ako aj pokožku a tvár. vyžadujú pilnú starostlivosť, ktorá je niekedy nad moje sily Confused ale som si istá, že riešenie existuje Wink

na tomto webe + fóre som našla veľkú inšpiráciu a s chuťou som sa pustila do hľadania a skúšania Smile hlavne teda tej prírodnej vlasovej kozmetiky... (ďakujem)

takže toľko odomňa Smile ak ste sa dočítali až sem, tak ste dobrí Wink Laughing nebudem už tlachať, radšej idem odskúšavať ten nový Alverde šampónik breza + šalvia Mr. Green

s pozravom m. Wink

(uff, to je dlhé, ospravedlňujem sa)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 2:02 pm    Předmět: Re: vlasaté sebavedomie :) príbeh nováčika Citovat

morana napsal:
ahoj, pozdravujem všetkých Smile som tu nová, aj keď web a fórum sledujem už nejakú dobu...

Ahoj, vítej, hezký příběh a hlavně s dobrým koncem Wink Ať se ti tu podaří najít přínosné rady Very Happy
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 2:25 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kafin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 2:36 pm    Předmět: Citovat

Krásný příběh.Doufám, že ti zdejší fórum dodá inspiraci Wink .
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 3:53 pm    Předmět: Citovat

Vítej! A ať je Tvůj zdejší pobyt vláskům ku prospěchu! Wink Cool
Déscantes
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 4:29 pm    Předmět: Citovat

ahoj, zajímavý příběh Smile to je dobře, že už se s vlásky nepereš a necháváš je růst. Ať se ti tu líbí Razz
Aha Admin
ADMIN

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 4:51 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Morana, hriva ti slusi velice velmi, takze jsme asi vsichni tady radi, ze ten tvuj pribeh ma happy end Smile

(a jsem rad, ze ses k nam pridala Smile)
Shahlah
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá červenec 18, 2008 12:32 pm    Předmět: Citovat

Vítej! Moc pěkný příběh a krásné vlásky Wink
hankabar
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 12:10 pm    Předmět: Citovat

Morana, tak to je skvělý, že jsi se znovu "našla". Přesně jak píšeš - příroda to ví nejlíp - někdo to pochopí dřív, někdo později. Máš nádherné vlasy!
morana

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2008 8:24 pm    Předmět: Citovat

ďakujem Vám za privítanie, dúfam, že budeme spolu dobre vychádzať Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: