|
✿
|
Autor |
Zpráva |
morana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 1:45 pm Předmět: vlasaté sebavedomie :) príbeh nováčika |
|
|
ahoj, pozdravujem všetkých som tu nová, aj keď web a fórum sledujem už nejakú dobu..
keďže toto je server zameraný hlavne na vlásky, tak som sa rozhodla Vám napísať príbeh mojich vlasov a môjho vzťahu k nim
keď som sa narodila, nemala som žiadne vlasy
potom mi na hlave začali rásť husté rovné vlasy nádhernej orieškovohnedej farby (ale vtedy som bola malá a hlúpa a nevedela som, že tá farba je taká krásna - považovala som ju za škaredú a fádnu)...
na torte som sfúkalava práve 11 alebo možno 12 sviečok, keď sa na mojej hlave začali diať veci! z rovných vlasov sa stali vlny a miestami až kučery. veľké a neskrotné. vtedy sa začal veľký (a nezmyselný) boj s mojou vlasatou hrivou...
mala som vlasy dlhé skoro po pás, ale napochodovala som ku kaderníčke, že ja toto na hlave nechcem. fatálna chyba vlasy boli krátke a robili si čo sa im zachcelo (kto máte také vlásky, isto viete, čo mám na mysli ). naštvala som sa a prestala som to riešiť miesto toho, som si šupla na ne blonďavý melír. ďalšia chyba odvtedy ma nikto a nič neprinútil dať si na hlavu niečo také(myslim akože nejaký melírik) zato som pubertálne začala šaškovať s farbičkami. červená, hnedá, mahagón, gaštanová... moje vlásky si veľa vytrpeli
o pár rokov ma asi osvietilo a začala som používať hennu konečne boli vlasy aj dlhšie a s hennou boli lepšie upraviteľné. hurááá tak som sa dala na prírodnú kozmetiku a začala používať Dolivu. lenže do toho sa nejako začala starať moja mamička a ja som s prírodou skončila a začala používať klasiku a všeobecne som sa prestala o ne nejak zaujímať...
keď už som sfúkla 18 sviečočiek, moje vlasy boli dlhé po pás, zničené, divnej neurčitej farby... som si povedala, že STAČILO. zašla som za maminou kaderníčkou na konzultáciu. odstrihla mi viac než polovicu dĺžky vlasov. ale bolo to nutné, také zničené vlasy ste snáď ešte nevideli
farba mi začala vyrastať a ja som si povedala, že kašlem na to. načo si ich farbiť príroda dobre vedela, čo robila, keď mi ich farbila a zrazu sa mi moja pôvodná farba zdala nádherná takto som sa zbavila farieb a zvýšila si svoje vlasové sebavedomie
našla som kozmetiku, ktorá mi vcelku vyhovovala a už pár rokov používam hlavne Gliss Kur a Pantene. na úpravu väčšinou obyčajný gél navodnom základe. a hlavne - začala som mať svoje vlasy rada. je to moja pýcha a radosť
a práve preto mi posledné mesiace rylo v hlave, čo viac by som pre moje vlásky mohla urobiť. bludne som chodila po drogérkach a hľadala to pravé, premýšľala, prezerala mám vlasy dlhé, silne vlnité až kučeravé, suché ako aj pokožku a tvár. vyžadujú pilnú starostlivosť, ktorá je niekedy nad moje sily ale som si istá, že riešenie existuje
na tomto webe + fóre som našla veľkú inšpiráciu a s chuťou som sa pustila do hľadania a skúšania hlavne teda tej prírodnej vlasovej kozmetiky... (ďakujem)
takže toľko odomňa ak ste sa dočítali až sem, tak ste dobrí nebudem už tlachať, radšej idem odskúšavať ten nový Alverde šampónik breza + šalvia
s pozravom m.
(uff, to je dlhé, ospravedlňujem sa) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Klarusa *** šéfredaktorka serveru ***

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 2:02 pm Předmět: Re: vlasaté sebavedomie :) príbeh nováčika |
|
|
morana napsal: | ahoj, pozdravujem všetkých som tu nová, aj keď web a fórum sledujem už nejakú dobu... |
Ahoj, vítej, hezký příběh a hlavně s dobrým koncem Ať se ti tu podaří najít přínosné rady  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 2:25 pm Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 2:36 pm Předmět: |
|
|
Krásný příběh.Doufám, že ti zdejší fórum dodá inspiraci . _________________ My jsme ti lid?????©, p??ed kter??mi n??s na??e matky varovaly . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 3:53 pm Předmět: |
|
|
Vítej! A ať je Tvůj zdejší pobyt vláskům ku prospěchu!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Déscantes >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 4:29 pm Předmět: |
|
|
ahoj, zajímavý příběh to je dobře, že už se s vlásky nepereš a necháváš je růst. Ať se ti tu líbí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 4:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Morana, hriva ti slusi velice velmi, takze jsme asi vsichni tady radi, ze ten tvuj pribeh ma happy end
(a jsem rad, ze ses k nam pridala ) _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 12:32 pm Předmět: |
|
|
Vítej! Moc pěkný příběh a krásné vlásky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
hankabar >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 12:10 pm Předmět: |
|
|
Morana, tak to je skvělý, že jsi se znovu "našla". Přesně jak píšeš - příroda to ví nejlíp - někdo to pochopí dřív, někdo později. Máš nádherné vlasy! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
morana 601-1200. Guru III. kategorie

|
Zaslal: čt červenec 24, 2008 8:24 pm Předmět: |
|
|
ďakujem Vám za privítanie, dúfam, že budeme spolu dobre vychádzať  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|