Trend up - italská vlasová kosmetika
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maudík
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 6:59 pm    Předmět: Citovat

Hmm.. ono se to jinde koupit nedá? To trochu na těch stránkách nechápu, jak ten prodej probíhá... Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bílá Pivoňka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 7:47 pm    Předmět: Citovat

hmmm, to nevypadá vůbec špatně, přes mimibazar jsem už nakupovala, zatím jsem byla spokojená, ale přímo s paní Simonou zkušenost nemám...by mě zajímalo složení těch výrobků Smile škoda že ten žlutý oil tam ale nikde nevidím, to by mě i dost lákalo Very Happy
Montymimi
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 10:50 pm    Předmět: Citovat

já jsem měla taky strach, že dostanu balík a tam nebude to co jsem chtěla, ale bylo tam úplně všechno, paní je strašně milá a ochotná, když si nebudete vědět rady tak vám odpoví na emailu. A můžu vám říct, že je to tam fakt levné, já jsem kupovala od mé kadeřnice trend up za 170Kč (a to mi říkala, že mi to dává se slevou) u paní Simony to je myslím,za 135. Za ampulky od své kadeřnice za 270Kč a Simona je má za 136Kč a to už je sakra rozdíl
Montymimi
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 10:52 pm    Předmět: Citovat

Maudík napsal:
Hmm.. ono se to jinde koupit nedá? To trochu na těch stránkách nechápu, jak ten prodej probíhá... Embarassed

Tak se zkus poptat u kadeřnic.... Ale jinak na netu jsem to nikde neviděla
Montymimi
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st srpen 06, 2008 10:54 pm    Předmět: Citovat

Bílá Pivoňka napsal:
hmmm, to nevypadá vůbec špatně, přes mimibazar jsem už nakupovala, zatím jsem byla spokojená, ale přímo s paní Simonou zkušenost nemám...by mě zajímalo složení těch výrobků Smile škoda že ten žlutý oil tam ale nikde nevidím, to by mě i dost lákalo Very Happy

složení můžu opsat od masek s mrkví a lněných semínek, a pak s těmi ovocnými kyselinami, jiné nemám, pak mám ještě od paní Simony dvě masky ale ty nejsou od trend up a paní Simona je ani už nemá
Maudík
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 8:57 am    Předmět: Citovat

No právě v té její nabídce taky nevidím ten můj přípravek, ale tak neva... Složení, se musím přiznat, se mi tady vypisovat nechce, bo to má občas složitější slova a já ráda píšu rychle Laughing Můžu ale říct, že to moje silikony neobsahuje... je tam glyceryl, panthenol, extrakt z aloe vera, má to asi 2 PEGy.. jako přírodní to není,má to i alcohol denat (nevím, na co, když se tohleto dává spíš do pleťových vod, ale tak budiž Very Happy ), dokonce je na tom napsané, že to má UV filtr... ale pro mě je směrodatné, že to nemá silikony, takže tomu fandím... Smile
Kolik u té paní stojí poštovné?
Docela mě teda zaujal ten šampon na ty jmené vlasy, jak jsi měla ty, Monty, a nebo něco na objem... Smile
Montymimi
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 10:04 am    Předmět: Citovat

myslíš ten šampon od trend up? Tak to bude mít asi podobné složení jak ta moje maska na vlasy...
Jestli chceš, tak až se budu nudit, tak můžu napsat to složení...
kopretinka
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 12:35 pm    Předmět: Citovat

Montymimi napsal:
myslíš ten šampon od trend up? Tak to bude mít asi podobné složení jak ta moje maska na vlasy...
Jestli chceš, tak až se budu nudit, tak můžu napsat to složení...

Jestli bych mohla poprosit, tak mě by zajímalo to složení té masky. Jde mi totiž o to, jestli obsahují tyto výrobky silikony nebo ne a pokud ne, tak bych si i něco objednala Smile
Montymimi
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 2:04 pm    Předmět: Citovat

kopretinko tak tady to máš Smile

Složení masky Trend up s ovocnými kyselinami

Aqua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, Polyquatemium 6, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Dimethicone, Bht, Sodium dehydroacelate, Profumo/Parfum, Citrc acid, Tantaric acid, Malic acid, Glycolic acid, Ascorbic acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I. 16255

Složení masky Trend up s mrkví a lněným semínkem

Agua, Cetearyl alcohol, Cetrimonium chloride, daucus carota (carrot root extract), Lnum usitatissmum (lnseed oil), citrc asid, Polyquatemium 6, Dimethicone, Bht, Sodium dehydroacelate, Parfum (Fragrance), Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, C.I. 15985

Omlouvám se jestli tam mám chyby, ale opsat ty slova, to byla fuška, až jsem se u toho zapotila
Laughing
Maudík
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: čt srpen 07, 2008 2:53 pm    Předmět: Citovat

Tak to mě teda překvapuje, že to má silikony. Má je i ten šampon na jemné vlasy?
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Přejdi na: