|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: pá září 15, 2006 6:45 pm Předmět: pořádat soutěž o nejdelší vlasy...? |
|
|
Ahoj, jeden z vás mi napsal jsa inspirován dnešním obrázkem toto, a tak jsem mu odpověděl: citace: | Ahoj, co to vlastně bylo za soutěž a kdo ji pořádal? Nedalo by se o tom něco zjistit? a nemohli bychom ji případně nějakým způsobem obnovit? |
Ahoj, tyhle souteze byvaji myslim vetsinou predevsim marketingove akce, nejde tam o predmet (vlasy, krasa, snezene knedliky, cokoli), ale spis o ten kseft za tim... takze si myslim, ze to musi vzejit z nejake reklamky, nebo tak. Ale iniciativa by byla jiste vitana ) Tady je vice: http://www.dbm.cz/projekty/ co vy myslite? 
Naposledy upravil Aha Admin dne pá říjen 13, 2006 4:20 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rokkan 81-160

![]()
|
Zaslal: so září 16, 2006 9:56 am Předmět: |
|
|
A na co se vlastně přesně ptáš? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: so září 16, 2006 10:29 am Předmět: |
|
|
Rokkan napsal: | A na co se vlastně přesně ptáš? |
Co vy na poradani dlouhovlasych soutezi Ja v tom osobne uplne jasno nemam, jestli mi to prijde nejak dobre ci nikoli... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rokkan 81-160

![]()
|
Zaslal: so září 16, 2006 10:54 am Předmět: |
|
|
Aha aha . Nevím. Já takový soutěže nesleduju. Přemýšlím, jestli bych se koukala na dlouhovlasou soutěž.....Možná jo, doufala bych, že dozvím nějaké převratné novinky o péči o dlouhé vlasy, ale samotné soutěžící by mě asi moc nezajímaly  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Johny 41-80

![]()
|
Zaslal: so září 16, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
Jsem určitě pro . Tolik krásných dlouhovlásek najednou  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Johny 41-80

![]()
|
Zaslal: so září 16, 2006 7:28 pm Předmět: |
|
|
Na regionální úrovni se nějaké zmínky objevily. V Mostě o Velikonocích mají den rekordů, kde mimo jiné se pořádá také soutěž o nejdelší vlasy. Paní Monika Burešová (dnes prý údajně již ostříhaná ) - 138cm dlouhé vlasy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: ne září 17, 2006 9:42 pm Předmět: |
|
|
O tomto jsem již přemýšlela, ještě než se tu objevila tato sekce. Je sice hezké vidět hodně dlouhovlásek najednou, ale...
1.) Nemělo by jít jen o délku vlasů. Pravděpodobně by to každoročně vyhrávala stále jedna a ta samá š?astlivkyně (předpokládám, že by neudělala radikální střih : ), protože délka vlasů je záležitost docela neměnná.
2.) Nemělo by jít jen o délku také proto, že "zbytek" slečny by třeba nemusel vypadat zrovna esteticky. Mělo by se hodnotit, i zda dívce dlouhé vlasy typově sedí, zda je nemá poničené barvou či sušením, jejich hustota, lesk apod. Kdyby měla být soutěž takto spravedlivá a "dotažená", byla by nakonec docela náročná a složitá na organizaci i posouzení.
3.) Nejvíce se obávám, že by to pro ostatní dlouhovlásky mohlo být deprimující, vidět, kolik jiných má delší vlasy než právě ony. Mohlo by to vést k demotivaci a ostříhání, "protože ty stejně nedoženu". Já osobně vidím dívku s podobně dlouhými nebo delšími vlasy dost nerada, okamžitě srovnávám,a zjistím-li, že je má hezčí nebo delší než já, dokáže mi to pěkně zkazit náladu...
4) Docela nevidím účel pořádání takových soutěží. Jedné dívce to polichotí, ostatní to zklame. Krom toho, vlasy máme každá jiné, jinak krásné, i když třeba nejsou nejdelší, a mohou nám slušet víc vlasy do pasu než jiné dívce vlasy po kolena...
Takže já bych hlasovala spíš pro NE. Nesoutěžit, ale nosit každá své krásné vlasy svým způsobem a stylem, jaký se ke každé z nás hodí.
NAvrhla bych něco jiného: srazy. TAmby se mohli pánvé pokochat a my bychom jedna od druhé mohly nasbírat šikovné rady a tipy a spřátelit se bez závisti a zbytečné soutěživosti. Taková setkání by respektovala individualitu každé z nás a místo aby nás stavěla proti sobě, mohla by nám pomáhat držet při sbě - a proti všem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po září 18, 2006 4:29 am Předmět: SoutěZZZ dlouhovlásek |
|
|
Souhlasím s Fairy, různé srazy dlouhovlásek za účelem výměnny zkušeností u dlouhovlásek a pokoukání se pro nás muže, by bylo asi lepší než vybírat děvu dle délky vlasů.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: po září 18, 2006 10:26 am Předmět: |
|
|
Souhlas s Fairy ohledne soutezi Celkem mi pomohla zformulovat muj pocit z nich, i kdyz by z meho pohledu asi bylo na "co" divat... Videl jsem nejaka kratka videjka z podobnych soutezi v Cine a v Rusku, a bylo to velebizarni.. prinejmensim.. Ale tot uz muj osobni dojem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: po září 18, 2006 2:07 pm Předmět: |
|
|
PRESUNUTO od Tondy z hlavniho fora:
Tonda napsal: | Já si myslím, že ten návrh je poměrně moudrý. Délka vlasů nemůže být jediným kritériem, něco jako teď byla MISS XXL, tak by mohla být MISS LONGHAIR nebo tak něco. Účelem by bylo jednoznačně ukázat že i dlouhovlásky mohou být hezké a patří do naší společnosti. Byla by to taková nenásilná propagace dlouhých vlasů, přestala by se pořádat, až ve chvíli když by byly dlouhovlásky dostatečně zastoupeny v soutěžích Česká MISS, MISS ČR atd.  |
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|