|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Tak si říkám, jestli by nejlepší cesta ke svatbě nebyla pořídit si blond paruku, ulovit nějaké chalpčisko a po nějaké době mu odhalit "pravou tmavovlasou identitu" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Lilith.2 ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: pá září 12, 2008 5:09 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Tak si říkám, jestli by nejlepší cesta ke svatbě nebyla pořídit si blond paruku, ulovit nějaké chalpčisko a po nějaké době mu odhalit "pravou tmavovlasou identitu" | to je geniální nápad! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 12, 2008 7:17 pm Předmět: |
|
|
Shahlah napsal: | Tak si říkám, jestli by nejlepší cesta ke svatbě nebyla pořídit si blond paruku, ulovit nějaké chalpčisko a po nějaké době mu odhalit "pravou tmavovlasou identitu" |
Ale pravu identitu odhal az ked sa budes chciet vydavat . A skvela rada pre zeny, ktore sa chcu rozviest, zbavit partnera : odfarbit sa na blond |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Shahlah >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 12, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
tanka777 napsal: | Shahlah napsal: | Tak si říkám, jestli by nejlepší cesta ke svatbě nebyla pořídit si blond paruku, ulovit nějaké chalpčisko a po nějaké době mu odhalit "pravou tmavovlasou identitu" |
Ale pravu identitu odhal az ked sa budes chciet vydavat . A skvela rada pre zeny, ktore sa chcu rozviest, zbavit partnera : odfarbit sa na blond |
To mě dostalo |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tanka777 >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá září 12, 2008 8:05 pm Předmět: |
|
|
len logicky uvazujem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Allean >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:40 am Předmět: |
|
|
egle napsal: | Lilith.2 napsal: | tanka777 napsal: | ty jo, to je fakt? esteze som uz bruneta, aspon mam sancu na vydaj |
tyjo to je dobrý!Snad mám i já alespon malilinkatou naději že nezůstanu na vocet |
hmmm, a co bude se mnou, když nejsem ani blondyna ani bruneta? |
No přece - jsi na tom nejlíp, budeš si moct vybírat |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne září 14, 2008 8:58 am Předmět: |
|
|
Allean napsal: | egle napsal: | hmmm, a co bude se mnou, když nejsem ani blondyna ani bruneta? |
no, myslim, že na barvu vlasů určitě nikoho nesbalim.... ale černovlásky v tom taky nejsou zahrnutý (a že jich je...), tak v tom aspoň nejsem sama |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Allean >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:04 am Předmět: |
|
|
egle napsal: | Allean napsal: | egle napsal: | hmmm, a co bude se mnou, když nejsem ani blondyna ani bruneta? |
no, myslim, že na barvu vlasů určitě nikoho nesbalim.... ale černovlásky v tom taky nejsou zahrnutý (a že jich je...), tak v tom aspoň nejsem sama |
Jsem vdaná černovláska - takže jsem asi taky měla na výběr |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
egle ~ Strážkyně tématu ~
|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:08 am Předmět: |
|
|
Allean napsal: | Jsem vdaná černovláska - takže jsem asi taky měla na výběr |
tak tos mě uklidnila |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Allean >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: ne září 14, 2008 9:09 am Předmět: |
|
|
egle napsal: | Allean napsal: | Jsem vdaná černovláska - takže jsem asi taky měla na výběr |
tak tos mě uklidnila |
to jsem ráda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|