Ahoj jsem tu nová a moc vás zdrvím

 
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kveta17
8-20
8-20


Založen: 8.9.2008
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:34 am    Předmět: Ahoj jsem tu nová a moc vás zdrvím Citovat

Ahoj všichni.Od dětství jsem mela krátké vlasy. táta mě furt stříhal na kluka. Až na střední jsem mela vlasy do pasu Ale bohužel po dětech začali padat, tak jsem byla kolik let na krátko. Pak mi kadeřnice doporučila Biosil a po několika měsících přestali padat a můžu je zase nechat růst. Hráááááá. No a díky vám jsem vyřešila mů dlouholetý problém, kterým je svědění hlavy. Začala jsem používat šampony bez silikonů. A hned bylo po svědění. Ještě jsem sháněla nějaký vlasový olej. ale nějak ho nemůžu sehnat. Nevím jestli v lékárně?? Aby tam na mě nečučeli jak na blázna.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Shahlah
>RADA STARŠÍCH<


Založen: 13.6.2007
Příspěvky: 1671

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:40 am    Předmět: Citovat

Vítej!
Jsem ráda, že ses zbavila problémů s vlasy (padání, svědění), biosil mám taky doma, většinou ho beru jeden měsíc před zimou jako kúru Smile
Jaký vlasový olej máš konkrétně na mysli? Docela dobře totiž postačí i obyčejný olivák Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kveta17
8-20
8-20


Založen: 8.9.2008
Příspěvky: 18

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:46 am    Předmět: Citovat

Shahlah napsal:
Vítej!
Jsem ráda, že ses zbavila problémů s vlasy (padání, svědění), jaký vlasový olej máš konkrétně na mysli? Docela dobře totiž postačí i
obyčejný olivák Wink



No já nevím.Asi jich existuje spousta. Asi něco na ty konečky. Mám je sušší. Chtěla bych něco na zábal před mytím.Ale abych to mohla i vetřít po umytí. Možná vyzkouším ten olivák. Dík
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~


Založen: 13.12.2007
Příspěvky: 3906

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:21 pm    Předmět: Citovat

Vítej! Very Happy
Já bych řekla, že když začneš olivákem, tak nic nezkazíš - akorát pozor, asi ho nedávej po mytí, je fakt mastnější. Ale na zábaly je OK. Do konečků tady spousta lidí má ráda olej kokosovej (dá se pořídit v některejch zdravejch výživách, a je tady na něj samostatný vlákno, tak tam jukni - a mám pocit, že na biosféře teď začali prodávat takový pidivzorečky, třeba je mají i někde jinde, tak možná za pokus by to stálo, než případně koupíš celý velký balení).
Za sebe musím říct, že čistě olejový zábaly už nepoužívám, protože mi na rozdíl od mnoha jinejch lidí tak úplně nesedly, ale kombinuju olej s jinejma dobrotama - a nejradši mají zatím vlásky buď ten klasickej oliváč, nebo, což mi sedne úplně nejvíc, ricinovej olej (dá se pořídit v lékárně, ale občas se lékárnice zdráhají ho prodat, protože při vnitřním užití může bejt jedovatej). Kokosovej olej mi sedl na celý tělo, ale na vlasy kupodivu až tak ne - zato jsem si, inspirována chvalozpěvy na tomhle serveru, nedávno pořídila v drogerii DM od firmy Reelle speciální sérum na konečky - a přijde mi fakt skvělý (a cena není až tak závratná, kupovala jsem ho za necelou stovku).
Každopádně asi začni tím oliváčem a přitom pilně pročítej zdejší vlákna - každýmu sedne něco jinýho, tady najdeš spooooouuuustu tipů. Držím palce, ať co nejdřív najdeš to, co bude zrovna pro Tvoje vlásky to nejlepší! Cool
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Valkira
321-600
321-600


Založen: 23.7.2008
Příspěvky: 405

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 12:58 pm    Předmět: Citovat

Když jsem chtěla začít s oleji, tak jsem se také ptala v lékárně Wink no a nic moc jsem se nedozvěděla.
Pak jsem začala používat rostlinné bio oleje od firmy Saloos. Osobně mi vyhovují nejvíc. Mám ráda dýňový, jojobový, makadamiový, avokádový a mandlový.

Ono je celkem jedno, jaký olej si vybereš. Jojoba, dýňě a makadam jsou takové ty nejkasičtější na vlasy. Kokosový je také skvělý. Důležité hlavně je, aby byly za studena lisované. Kokosový a olivový extra panenský. Mají nejvíce přírodních účinných látek, vitaminů a podobně. Výborně se vstřebávají. Je to mnohem lepší než minerální nebo rafinované oleje.

Olivový seženeš v obchodě s potravinami. Kokos a zbytek ve zdravé výživě, nebo bio obchůdku.
_________________
Dnes je dobr?? den na smrt... Tvoji.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.