|
✿
|
Autor |
Zpráva |
tiborMel >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: út březen 18, 2008 3:32 pm Předmět: |
|
|
jo jo, taky jsem nechala ostříhat relativně dlouhý vlasy, zkrátit na ramena, dát tam trvalou... no, mstěj se mi za to dodnes.
tenkrát sem si oddělala koleno, to mi sundalo růžový brejle a profackovalo mě to, co sem si do té doby myslela o drahušovi, a navíc to byl tak zlomovej okamžik, že mi najednou bylo všechno jedno a já si řekla - proč ne- a šmik a bylo po... dodneška si za to nadávám... _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Poppaea 161-320

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 5:03 pm Předmět: |
|
|
Tak já měla vlasy nějak do půli zad, nádherný hustý, a někdy asi v sedmi letech jsem na táboře chytla vešky, no a musela jsem na kluka Vzpomínám si, jak mi tekly slzy, když mi kadeřnice stříhala ten culík. A pak bylo dost nepříjemný, že jelikož jsem nevypadala jako nějaká princezna a ani jsem neměla náušnice, všichni si o mně mysleli, že jsem kluk  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
kalakai >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
Poppaea napsal: | Tak já měla vlasy nějak do půli zad, nádherný hustý, a někdy asi v sedmi letech jsem na táboře chytla vešky, no a musela jsem na kluka Vzpomínám si, jak mi tekly slzy, když mi kadeřnice sta jsem říhala ten culík. A pak bylo dost nepříjemný, že jelikož jsem nevypadala jako nějaká princezna a ani jsem neměla náušnice, všichni si o mně mysleli, že jsem kluk  |
tak to se mi taky stalo... ale měla jsem je ze školy.. a pak moje máti chytla krátkovlasoum mánii a delší vlasy jsem měla až kolem čtrnácti..za to babča má názory, že nejlepší jsou krátké vlasy a trvalá ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Kafin >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: ne březen 23, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
To já včera seděl v hospodě s kamarádkou,která má úžasný kudrnatý vlasy a stěžovala si,že se nedají rozčesat.Tož po usilovné práci mě a dalších dvou kamarádek jsme jí je rozčesaly a já si všiml,že jí tam zůstává pár úplně nádherných prstýnků.Ona hned,že se jí to vadí a jestli kamarádka nemá nůžky,že by si ten kroutící se konec pramínku ustřihla.Dostalo se jí tvrdé lekce,když jí ten pramínek ona kamarádka chytla a upálila jí ho zapalovačem .Ale ona to vzala,že si to zasloužila.Moc to nevonělo,ale roztřepený konečky jí asi trápit nebudou . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
coma 161-320

|
Zaslal: st září 03, 2008 6:18 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem udelala to, ze jsem si kdysi z blbosti svoje rezave vlasy nabarvila nejdriv na blond, pak na cerveno, cerno...mela jsem na hlave snad vsechny barvy, co existuji . Ted je mam tmave hnede a nemuzu se toho za boha zbavit, lituju, ze jsem si je vubec kdy zacala barvit, byla to ta nejvetsi blbost Tak ted cekam a cekam, postupne mirne zesvetluju, at to pro chudaky neni takovy sok a snad se nekdy v daleke budoucnosti dockam svoji puvodni barvy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Awerin >RADA STARŠÍCH<
![]()
|
Zaslal: st září 03, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zdědila nádherné kvalitní husté vlasy a maminka mi je odmalička pěstovala dlouhé, byla to moje pýcha...jenomže jak na ně všichni tak dbali, tak mě to začalo štvát a začala jsem toužit po mikádu, protože mi vadilo, že jsem jiná než ostatní.No pak asi v 8 letech jsem přemluvila mámu, aby mi dovolila, aby mi moje sestřenka vyučená kadeřnice zastřihla vlasy z délky pod zadek po lopatky...mámě to rvalo srdce, ale nakonec svolila.Prázdniny toho roku jsem odjela na pěvecké operní soustředění a začala uvažovat,že bych to ještě malinko zkrátila, asi tak po ramena. Tak jsem se tam domluvila s o trochu staršíma holkama, jestli by mi to zastřihly, jenomže ony se na mě domluvily a ostříhaly mi to naschvál jedna nad ramena a druhá kousek pod uši...Tenkrát jsem strašně brečela, ale naštěstí tam byla vyučená kadeřnice a zarovnala mi to na mikádo...no a toho dne jsem si uvědomila, že chci mít dlouhé vlasy....Několikrát jsem si vlasy ještě nechala zkrátit na délku po ramena ( asi do 11 let) a pak už jsem je nechala volně růst. Ve 13ti jsem ale udělala největší blbost, že jsem si nechala vlasy po celé hlavě hustě promelírovat, takže jsem byla blondýna.....nemluvě o tom, že ještě předtím, jsem si patlala na vlasy zesvětlující peroxidový gel od Avonu a k tomu i šampony, což mi vlasy zesvětlilo také dost, to mi opravdu zásadně narušilo kvalitu vlasů. Sice byly pořád dost hezké, ale rozhodně to byl rozdíl. Dřív(asi od 9 let) jsem si nechávala dělat jenom proužky, tak 5 pramínků blond, což vlasy nijak moc neovlivňovalo, ale tohle je zpustošilo slušně...a pak jsem si nechala udělat ještě pár proužků do odrostů asi rok a půl nato, ale pak už jsem skoncovala s barvením úplně. Když jsem poprvé aplikovala hennu, byly blonďaté odrosty cca pod rameny, teď už žádná blond není pod tou zrzatou vrstvou vidět hihi a vlasy jsou zdravé, i když, zajímalo by mě, jak by vypadaly, kdybych je nikdy nebarvila  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|