|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Aňula 0-7
|
Zaslal: út září 30, 2008 10:10 pm Předmět: cvičná hlava ? |
|
|
ahojte děvčata, mám takový malý dotaz Nemáte některá zkušenosti cvičnými hlavami? Kadeřnice budou určitě vědět o co gou, jestli tu nějaký jsou Děkuji za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Kathory >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út září 30, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
Tady určitě nejsou žádné (možná jedna tedy, ale ne moc aktivní) a i kdyby tu byly, tak by asi utekly Ale vlastně Tibor je budoucí kadeřnice Jinak česací panny jsou určitě fajn, ale budou dost drahé a dají se koupit myslím akorát na netu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aňula 0-7
|
Zaslal: st říjen 01, 2008 6:45 pm Předmět: |
|
|
dík moc za odpověď, sic je mi k ničemu ale opravdu dík .za každou reakci jsem ráda |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 12:31 am Předmět: |
|
|
a co bys chtěla vědět ??? odpovím v rámci mezí _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 12:33 am Předmět: |
|
|
Kathory napsal: | Tady určitě nejsou žádné (možná jedna tedy, ale ne moc aktivní) a i kdyby tu byly, tak by asi utekly Ale vlastně Tibor je budoucí kadeřnice Jinak česací panny jsou určitě fajn, ale budou dost drahé a dají se koupit myslím akorát na netu. |
čemu se tlemíš ty jedna _________________ I would die to breathe again |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|