|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Rina 321-600

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 12:02 pm Předmět: Rina všetkých zdraví |
|
|
Ahojte, som úplne ohromená existenciou takejto stránky. Objavila som vás len včera ale cítim sa tu ako doma.
To množstvo infošiek má pre mna obrovskú cenu, snáď tu nájdem všetko pre moje vlasy.
Momentálne im dávam zabrať na vlasových súťažiach. Moje super kaderníčka si ma vybrala a mna do dosť baví. Aj keď potom boli vlasy vystresované...
už sa teším na vaše príspevky, rady a info takže sa idem ako prvé pustiť do čítania FÓRA. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Sidonie ADMIN

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 12:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Rino, tak my se budem těšit na fotky účesů ze soutěží  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Aha Admin ADMIN

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 12:33 pm Předmět: Re: Rina všetkých zdraví |
|
|
Rina napsal: | Ahojte, som úplne ohromená existenciou takejto stránky.. |
Ahojda Rina, to ja taky ))
Jinak fajn, zes nas nasla; co to jsou ty vlasove souteze?  _________________ DlouheVlasy.cz!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Titania ~ Strážkyně tématu ~

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Rino a vítej! Ať se Ti u nás líbí! A hodně štěstí v těch soutěžích!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 1:18 pm Předmět: |
|
|
Ahojky ahojky, ohladom tých súťaží. Každý dobrý kaderník chodieva na rôzne vlasové súťaže ktoré usporiadava napr. Loreal, Kerastesse (neviem ako sa to píše) , atď Ja mám svoju stálu kaderníčku už asi 3 roky a ona dosť často chodieva na takéto akcie, a podľa toho aký typ modelky potrebuje tak takú zháňa buď z radov zákazníčiek alebo známych. Ja som bola nedávno na bratislavskej Inchebe (za chvílu z toho budú fotky) a teraz pôjdem asi do Prahy. Tým vás chcem aj poprosiť ak o tej akcii v Prahe niečo viete tak mi dajte vedieť, pýtala som sa na to aj v sekcii vo fóre "Dlouhé vlasy a tak dál"
na tej súťaži sa zadá téma napr: "spoločenské účesy alebo svadobné" a kaderníčky češú, vizážistky malujú a porota hodnotí . to je asi tak všetko ohladom toho. len po skončení musim ošetrovať lebo tie množstvá laku, gélu, príčeskov a prípadne tupírovanie sú pre moje vlasy dosť zaťažujúce. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
speedy.gonzales391 >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 1:30 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Rino, vítej a nasázej co nejvíc přízpěvků _________________ Jsem jak?? jsem a komu se to nel?????????????Âb?????????????Â, a??..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
speedy.gonzales391 napsal: | Ahoj Rino, vítej a nasázej co nejvíc přízpěvků |
budem sa snažiť. ale ja len k veci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
MELODY 81-160

![]()
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 2:52 pm Předmět: |
|
|
Rina napsal: | speedy.gonzales391 napsal: | Ahoj Rino, vítej a nasázej co nejvíc přízpěvků |
budem sa snažiť. ale ja len k veci  |
Cokoli je k věci!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 4:18 pm Předmět: |
|
|
Taky tě vítám mezi námi
A musím konstatovat, že máš odvahu. Mě se jedna kadeřnice z věhlasného salonu snažila kdysi přemluvit, abych jí taky dělala modelku. To bych svým vlasům ale neprovedla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 4:50 pm Předmět: |
|
|
ahoj Rino, vítej a těším se na tvé inspirativní příspěvky a poznatky a ať ti ty vlásky moc nezhuntujou...kamarádce, když ji takhle česaly a tvořily ji účes, rozedraly pérkama úplně pokožku na hlavě snad máš jen pozitivní zkušenosti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|