|
✿
|
Zkazila vám někdy kadeřnice účes a ještě vám dávala najevo, že vaše vlasy jsou pod její úroveň?? |
Jo, to se mi bohužel také stalo.. |
|
27% |
[ 3 ] |
Naštěstí ne.. |
|
72% |
[ 8 ] |
|
Celkem hlasů : 11 |
|
Autor |
Zpráva |
Hatsepsut Maatkare 0-7

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 1:04 pm Předmět: Představení |
|
|
Ahoja, jmenuji se Michaela, ale spíš slyším na Mišul Mno... Od malinka jsem měla vlasy pod zadek a pak jsem stříhala a stříhala Teď si je opět nechávám narůst tak minimálně do půli zad (zatím jsem cca k lopatkám).. Vlásky mám od přírody dost vlnité, ale rovnám si je, bo nevím, jak je upravovat a zatím mi ani žádná kadeřnice neporadila.. Jinka si na vlasech celkem zakládám, proto jsem v květnu měla nejhorší vlasové období, když jsem přišla ke kadeřnici a přesně jí popsala, co bych ráda a nakonec odcházela s úplně pokaženým účesem Pořád mám v živé paměti, jak jsem se cítila, kolik dní jsem probrečela.. Nejhorší bylo, že mi ostříhala nahoře vlasy moc krátké a bez zasponkování trčely jak ježek.. No, shrnu to.. Prostě jsem to nebyla už já a kadeřnice mi pořád dokola opakovala, že s mýma vlasama mám být ráda, že mi aspoň něco jde.. Děs běs..
tak to je asi tak vše
Mějte se fajna |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Simba77 321-600

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Vítám tě na tomhle servru. Naštěstí jsem zatím na takouvouhle kadeřnici nenarazila. Chodím už dlouho furt k jedné, je původem myslím z polska a když jí řeknu přesně co chci tak odcházím naprosto spokojená. A vždycky odpočatá.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
* >RADA STARŠÍCH<

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 2:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Mišul, nejprve bych tě u nás chtěla přivítat, doufám, že se ti tu bude líbit a že ti pobyt na těchhle stránkách přinese co nejvíc.
K tomu, o čem píšeě. Hlasovala jsem, že se mi to nestalo, ale to bude asi tím, že jsem nikdy ke kadeřnici moc nechodila. Takových historek tu už ale zazněla spousta. Bohužel mě nenapadá, jak se proti něčemu takovému dá bránit. Účes je bohužel tak subjektivní věc, že není asi možné si na kadeřnici někde stěžovat, protože vás neostříhala tak, jak jste chtěli.
Jediné, co mě napadá, je informovat majitele (pokud vás teda nestříhá přímo on/ona). Slušně mu napsat, že člověk nebyl spokojený s úrovní služeb, klidně napráskat i konkrétní kadeřnici, ale nepsat to tak, jako že si stěžujete nebo něco, spíš že mu to sdělujete v jeho zájmu, protože mu dotyčná odhání zákazníky. Pak už je teda na majiteli, jestli mu na úrovni služeb, které nabízí, opravdu záleží a něco s tím udělá.
Tobě v každém případě přeju, aby se tvoje vlasy co nejrychleji vzpamatovaly a dělaly ti zase jen samou radost. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hatsepsut Maatkare 0-7

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 2:16 pm Předmět: :o) |
|
|
Kuju za přivítání Tak to buď ráda Takovouto kadeřnici stále ještě hledám, ale zatím bez kladné odezvy.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hatsepsut Maatkare 0-7

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 2:17 pm Předmět: Dano, |
|
|
díky Ti moc a snad se zpamatují!!Měj se fajna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Janie ***moderátorka***

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 3:51 pm Předmět: |
|
|
ahoj Mišul, taky tě tu vítám...neblahé zkušenosti s kadeřnicí taky mám, ostříhala mě ala růžičková kapusta jsem brečela dlouho potom vlasy jsem musela nosit jedině v culíku a měla jsem udělanou tak podivnou ofinku..chodila jsem v té době na gympl, spolužáci se mi pěkně vysmáli, když mě tak uviděli, takže jsem byla přímo v depresi dvojí
holt jsem byla tele, že jsem za tak po--lanou hlavu ještě zaplatila!!! Teď si už nechávám zastřihávat jen konečky a kadeřnici mám známou v baráku....
ještěže vlasy rostou, takže neboj, dorostou... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Hatsepsut Maatkare 0-7

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 5:47 pm Předmět: Janie, |
|
|
taky jsem měla vlasy jedině v cudlu a s ofinkou jsme dopadly stejně.. Ta kadeřnice mi jí ostříhala stylem "hřebíky", vyselo to divně a navíc mě dostala nejvíc tím, že moje husté vlasy stenčovala a stenčovala.. Jako kdyby se mi mstila No, taky jsem to zacálovala, dodnes mě to mrzí..
Kuju za přivítání  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Rina 321-600

|
Zaslal: so říjen 25, 2008 7:00 pm Předmět: |
|
|
ahoj ahoj. vitaj medzi nami Našťastie sa mi nič také ako tebe nestalo. pár krát som síce nebola spokojná s kaderníčkou ale ked som prišla domov a umyla si hlavu tak sa to vždy spravilo. Našťastie som pred 3 rokmi našla fajn kaderníčku a už k nej chodím len na skrášlovanie a oddych. Dúfam, že si aj ty nájdeš nejakú s ktorou budes spokojná. ( mne to trvalo 4 roky skúšania kaderníctiev)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|