Představení

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Jste u nás noví? Představte se, zeptejte se, uvolněte se :)
 Vložte téma mezi OblíbenéZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Zkazila vám někdy kadeřnice účes a ještě vám dávala najevo, že vaše vlasy jsou pod její úroveň??
Jo, to se mi bohužel také stalo..
27%
 27%  [ 3 ]
Naštěstí ne..
72%
 72%  [ 8 ]
Celkem hlasů : 11

Autor Zpráva
Hatsepsut Maatkare
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 1:04 pm    Předmět: Představení Citovat

Smile Ahoja, jmenuji se Michaela, ale spíš slyším na Mišul Very Happy Mno... Od malinka jsem měla vlasy pod zadek a pak jsem stříhala a stříhala Rolling Eyes Teď si je opět nechávám narůst tak minimálně do půli zad (zatím jsem cca k lopatkám).. Vlásky mám od přírody dost vlnité, ale rovnám si je, bo nevím, jak je upravovat a zatím mi ani žádná kadeřnice neporadila.. Jinka si na vlasech celkem zakládám, proto jsem v květnu měla nejhorší vlasové období, když jsem přišla ke kadeřnici a přesně jí popsala, co bych ráda a nakonec odcházela s úplně pokaženým účesem Crying or Very sad Pořád mám v živé paměti, jak jsem se cítila, kolik dní jsem probrečela.. Sad Nejhorší bylo, že mi ostříhala nahoře vlasy moc krátké a bez zasponkování trčely jak ježek.. No, shrnu to.. Prostě jsem to nebyla už já a kadeřnice mi pořád dokola opakovala, že s mýma vlasama mám být ráda, že mi aspoň něco jde.. Confused Děs běs..
tak to je asi tak vše Razz
Mějte se fajna Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Simba77
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 2:10 pm    Předmět: Citovat

Ahoj. Vítám tě na tomhle servru. Naštěstí jsem zatím na takouvouhle kadeřnici nenarazila. Chodím už dlouho furt k jedné, je původem myslím z polska a když jí řeknu přesně co chci tak odcházím naprosto spokojená. A vždycky odpočatá....
*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 2:15 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Mišul, nejprve bych tě u nás chtěla přivítat, doufám, že se ti tu bude líbit a že ti pobyt na těchhle stránkách přinese co nejvíc.
K tomu, o čem píšeě. Hlasovala jsem, že se mi to nestalo, ale to bude asi tím, že jsem nikdy ke kadeřnici moc nechodila. Takových historek tu už ale zazněla spousta. Bohužel mě nenapadá, jak se proti něčemu takovému dá bránit. Účes je bohužel tak subjektivní věc, že není asi možné si na kadeřnici někde stěžovat, protože vás neostříhala tak, jak jste chtěli.
Jediné, co mě napadá, je informovat majitele (pokud vás teda nestříhá přímo on/ona). Slušně mu napsat, že člověk nebyl spokojený s úrovní služeb, klidně napráskat i konkrétní kadeřnici, ale nepsat to tak, jako že si stěžujete nebo něco, spíš že mu to sdělujete v jeho zájmu, protože mu dotyčná odhání zákazníky. Pak už je teda na majiteli, jestli mu na úrovni služeb, které nabízí, opravdu záleží a něco s tím udělá.
Tobě v každém případě přeju, aby se tvoje vlasy co nejrychleji vzpamatovaly a dělaly ti zase jen samou radost.
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 2:16 pm    Předmět: :o) Citovat

Kuju za přivítání Smile Tak to buď ráda Smile Takovouto kadeřnici stále ještě hledám, ale zatím bez kladné odezvy.. Crying or Very sad
Hatsepsut Maatkare
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 2:17 pm    Předmět: Dano, Citovat

díky Ti moc a snad se zpamatují!!Měj se fajna Very Happy
Janie
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 3:51 pm    Předmět: Citovat

ahoj Mišul, taky tě tu vítám...neblahé zkušenosti s kadeřnicí taky mám, ostříhala mě ala růžičková kapusta Sad jsem brečela dlouho potom Sad vlasy jsem musela nosit jedině v culíku a měla jsem udělanou tak podivnou ofinku..chodila jsem v té době na gympl, spolužáci se mi pěkně vysmáli, když mě tak uviděli, takže jsem byla přímo v depresi dvojí Evil or Very Mad
holt jsem byla tele, že jsem za tak po--lanou hlavu ještě zaplatila!!! Teď si už nechávám zastřihávat jen konečky a kadeřnici mám známou v baráku....

ještěže vlasy rostou, takže neboj, dorostou...
Hatsepsut Maatkare
0-7
0-7

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 5:47 pm    Předmět: Janie, Citovat

taky jsem měla vlasy jedině v cudlu a s ofinkou jsme dopadly stejně.. Ta kadeřnice mi jí ostříhala stylem "hřebíky", vyselo to divně a navíc mě dostala nejvíc tím, že moje husté vlasy stenčovala a stenčovala.. Jako kdyby se mi mstila Surprised No, taky jsem to zacálovala, dodnes mě to mrzí..
Kuju za přivítání Smile
Rina
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so říjen 25, 2008 7:00 pm    Předmět: Citovat

ahoj ahoj. vitaj medzi nami Very Happy Našťastie sa mi nič také ako tebe nestalo. pár krát som síce nebola spokojná s kaderníčkou ale ked som prišla domov a umyla si hlavu tak sa to vždy spravilo. Našťastie som pred 3 rokmi našla fajn kaderníčku a už k nej chodím len na skrášlovanie a oddych. Laughing Dúfam, že si aj ty nájdeš nejakú s ktorou budes spokojná. ( mne to trvalo 4 roky skúšania kaderníctiev) Evil or Very Mad
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Přejdi na: