Přírodní opalovací kosmetika
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=45bdb37c0ec79841e6970483fdfcf3c2Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
katuska
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 7:52 pm    Předmět: opalovák herbline Citovat

Tak já mám opalovací mléko od herblinu aloe s OF12 a super, už se s ním opaluji asi cca celkem 4 hodiny na sluníčku a už jsem jak od moře a vůbec nejsem spálená a to jsem II.fototyp...moc doporučuji, perfektně se rozetírá, vsakuje a nespálím se... Razz stojí 0,5l za 400Kč
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2008 8:07 pm    Předmět: Citovat

Forest_fay napsal:
Wau, skvela cena:) ja som sa dnes v DM zahladela do toho opalovaku weleda spf12... ale mam jeden od Lavery a ten je dost do biela(koza po nom tiez:) takze som nechcela riskovat Rolling Eyes

Tahleta Weleda - Ochranné sluneční mléko UVF 12 - je opravdu mléko, krásně se roztírá, bílou plochu nedělá. Koupila jsem pár vzorků Lavery a ta tuhá běloba mě taky zarazila Wink Když se to těžko roztírá, bývám líná se poctivě natřít a skončím se spálenými pruhy Embarassed
Klarusa
*** šéfredaktorka serveru ***

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 9:57 am    Předmět: Citovat

Prosím, máte někdo zkušenost s nějakým přírodním opalovákem, který se opravdu dobře vstřebá, není moc mastný a v ideálním případě ještě má nějakou trochu jinou vůni, než ty klasické? Protože miláček absolutně nesnáší matlání čímkoliv, to je vždycky boj, on by se snad radši spálil... Rolling Eyes Ta Weleda, jak ji tu popisujete zní dobře, tak třeba ještě nějaký tip?
katuska
41-80
41-80

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 10:38 am    Předmět: Citovat

Klarusa napsal:
Prosím, máte někdo zkušenost s nějakým přírodním opalovákem, který se opravdu dobře vstřebá, není moc mastný a v ideálním případě ještě má nějakou trochu jinou vůni, než ty klasické? Protože miláček absolutně nesnáší matlání čímkoliv, to je vždycky boj, on by se snad radši spálil... Rolling Eyes Ta Weleda, jak ji tu popisujete zní dobře, tak třeba ještě nějaký tip?

vše co jsi vyjmenovala splňuje přírodní opalovací mléko od herbline aloe of12, osobně vyzkoušeno již jsem psala je super...jen nevím kde to sehnat Confused já to mám od kámošky z netu...
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 11:43 am    Předmět: Citovat

Forest_fay napsal:
Jna napsal:
Janie a vůbec ti, co by jste šli do Weledy Laughing , teď jsem v DM koupila citrusový sprchový krém Weleda a k němu bylo přibalený zdarma opalovací mléko s faktorem 12. Celý to přišlo na 230 kč a přitom to mlíko samo stojí něco málo pod čtyři stovky Shocked Ale teda je to na okamžitý spotřebování, sprcháč je do října a opalovák do ledna 2009. Ale já to určo spotřebovat stačím Laughing A voní i to mlíčko tou krásnou klasickou weledí citrusovou vůní Wink

Wau, skvela cena:) ja som sa dnes v DM zahladela do toho opalovaku weleda spf12... ale mam jeden od Lavery a ten je dost do biela(koza po nom tiez:) takze som nechcela riskovat Rolling Eyes

Jé a to jste kupovaly teď? Ať vím jestli ta akce bude i u nás Wink
Jna
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 7:01 pm    Předmět: Citovat

*Leontýnka* napsal:
Jé a to jste kupovaly teď? Ať vím jestli ta akce bude i u nás Wink

Ano Leontýnko, toto úterý. Ale v regále byly jen dvě s dárkem - mlékem, ostatní balení sprcháče byla s nějakým vzorkem oleje nebo samotná Wink
JO a dnes to mléko poprvé testovala v pořádné zátěžovce a super! Ani malinké začervenání Wink A to mi opravdu spolehlivě dosud posloužila jen Bioderma, faktor 50 Embarassed

A ještě info: na stránkách greenwave mají také nějakou akci na opalováky Weleda, ale tahle DMková je asi výhodnější Laughing
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 8:44 pm    Předmět: Citovat

Klarusko,mame nejake vzorecky opalovaku,kdybys chtela ,tak se stav Wink taky rozjizdime opalovakovou manii Wink
*Leontýnka*
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 12:31 pm    Předmět: Citovat

Tak a už mám to Weleďácké mlíčko na opalování. K tomu mám rakytníkový sprcháč a oboje hezky voní. No nějaké to mléko na opalování už jsem si stejně chtěla pořídit protože se nechci opalovat "bez". Myslím že bez namazání už do smrti nevylezu ven-i když půjdu jen do města. Tak doufám že to bude fajn protože jsem chtěla přejít na přírodní opalovací kosmetiku Wink
Forest_fay
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 11:27 pm    Předmět: Citovat

S tym weledackym mliekom ma lakate Very Happy asi ho zaradim do zoznamu na leto Wink
Bambi
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út květen 13, 2008 7:42 pm    Předmět: Citovat

Tak to si asi taky koupím Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další

Přejdi na: