Leonor Greyl
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=cc657f6715c29440e922b1bfeab59d9aZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yama
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 8:48 pm    Předmět: Citovat

Tak posílám složení toho silného banánového, třeba je ze starších zásob (má trochu jinou krabičku než zbytek), ale přišel z Michaela johna tento týden.

Bain restructurant a la banane
Demineralized water, sodium laureth sulfate, disodium laureth sulfosuccinate, sodium cocoamphoacetate, propylenglycol, hydrolyzed collagen, linden extract, banana extract, myristyl cetyl amineoxyde, sodium chloride, acrylates copolymer, urea, fragaria vesca extract, polyquaternium 2, peg 15 cocopolyamine, fragnance, methylchloroisothiazolinone

Bain traitant a la propolis
Aqua, ammonium lauryl sulfate, sodium lauroyl oat aminoacids, acrylates/steareth, 20 methaacrylate copolymer, ppg-5-ceyeth-10-phosphate, viola tricolor extract, onosis spinosa root extract, sempervivum tectorum extract, alium sativa (garlic) bulb extract and cochlearia armoracia (horseradish) root extract and ferula assa foetida root extract, salvia officinalis (sage) leaf extract and chamomilla recutita (matricaria) flower extract, propylene glycol, triethanolamine, piroctone olamine, peg-15 cocopolyamine, parfum, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone

Serum de soie sublimateur
Aqua, hydrogenated polyisobutene, buxus chinesis seed oil, corylus avellana (hazel) seed oil, triticum vulgare (wheat) germ oil, elaeis guineensis (palm) oil, cereath-6 stearyl alcohol, sericin, imidazolidinyl urea, ethylhexyl methoxycinnamate, dehydoroxypropyl trimonium chloride, hydropropyl starch phostphate, hydrolysed wheat protein, propylene glycol, fucus vesiculosus extract, parfum, dicocoylethyl ydroxyethylmonium, methosulfate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, linaol, alpha amyl cinnamaldehyde, alpha hexyl cinnamaldehyde, benzyl benzoate, lilial, citronellol, geraniol, limonene, benzyl alcool, eugenol, isoeugenol, alpha isomethyl ionone, lyral, benzyl salicylate, benzyl cinnamate, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jadesss
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá březen 11, 2011 9:23 pm    Předmět: Citovat

Alka napsal:
no pokud tě žere hlava, tak to asi bude nějaká alergie Confused

S tím SLS je mi to teda záhada, proč je v některých SLS a v některých ALS. Myslím že na Kopretince psala Armelle o tom že měnili ty S za A....ale nevim jestli se to teda týkalo všech.
Uvidíme až se Armelle ozve, třeba bude vědět

Já bych to teda právě docela ráda věděla ... SLS my moc přesušuje hlavu a pak z toho mám takové ty suché jemné lupy (který pak jsou absolutně všude Sad ) proto bych nerada objednala a pak s hrůzou zjistila, že sem objednala špatně (za ty peníze) ... už jsem několikrát překopala svůj seznam a teď asi budu muset znova Smile

edit: ale koukám že má banán i ureu ta naopak zvlhčuje....
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: ne březen 13, 2011 2:22 pm    Předmět: Citovat

zloženie bambusového mám teraz v galérii. ak by vás zaujímal aj nejaký iný výrobok, kľudne sa po ňom pozriem - našla som tu (asi) kompletnú radu v jednom obchode. len škoda, že práve nemali vzorky. inak v apríli idem na slovensko, tak ak by niekto potreboval niečo priniesť, môže sa na mňa obrátiť.
yama
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt březen 17, 2011 10:38 pm    Předmět: Citovat

Tak mám za sebou 3 umytí propolisem... vlasy se po něm docela rychle zmastí a přitom mají jakoby matnější a tmavější barvu, ale jinak jsou hebké a dobře se s nimi pracuje a hlavně konečky se nevysušují a nedredatí, hlava nesvědí, ale pokožka si libuje.. na to že je v něm docela málo chemie, jsem čekala, že to moje vlasy budou snášet hůř

včera jsem umyla banánovým - nedala jsem olej, protože jsem měla pocit, že už mám vlasy docela mastné, ale jak vlasy postupně dredovatěli při mytí, tak jsem radši pak dala masku a pak sérum na konečky, stejně to bylo nejtěžší rozčesávání co si pamatuju (pokud vynechám, jízdu na motorce bez helmy před deseti lety), prostě jeden velký chuchvalec... dneska pocit, vlasy se mastí méně, a mají více lesku, na druhou stranu nejsou tak příjemné na dotek, spíš takové sušší dráty a celý den se cuchají, hlava mě sem tam lehce zasvědí - takže mé svědění hlavy asi doopravdy způsobuje SLS

tak uvidíme za pár umytí, co to ještě udělá
Jadesss
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: st březen 30, 2011 8:55 pm    Předmět: Citovat

Tak mám objednaný ten olej, hedvábné sérum a nakonec ten bambusák (byl z nich nakonec nejlepší Smile ) Jenom by mě zajímalo jak dlouhé mají dodací lhůty na michaeljohn.co.uk (ten typ courier 2-3 days se mi moc nezdá to je hrozně brzo) Shocked
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt březen 31, 2011 8:33 am    Předmět: Citovat

Já si ted nejsem moc jistá, ale když objednávala Goldhelen, tak to myslím Byly 3 nebo 4 dny (bylo to ale přes víkend, tak se to ještě protáhlo)
minona
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 2:47 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, nebudete teď někdo objednávat? Podělila bych se o poštovnéSmile) Mám zájem o bambusák a olej:)
yama
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: út červen 21, 2011 8:06 am    Předmět: Citovat

já bych se k objednávce z Michael john přidala, potřebovala bych odtud i jinou značku.

nebo spíš takhle: Jsem tam registrovaná, takže pokud by jsi se chtěla přidat spíš ty Smile Kdyžtak to doladíme po SZ
Lúthien
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 1:47 pm    Předmět: Citovat

Mohl byste sem někdo napsat složení palmového oleje? Docela mě láká si podle toho namíchat vlastní směsku Embarassed Smile
Jadesss
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2011 3:07 pm    Předmět: Citovat

Janickaxy napsal:
Mohl byste sem někdo napsat složení palmového oleje? Docela mě láká si podle toho namíchat vlastní směsku Embarassed Smile

Tak to tě asi nepotěším protože složení je: huiles naturelles 97%, parfum ...
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 18, 19, 20, 21  Další

Přejdi na: