|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Lúthien >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt září 01, 2011 3:15 pm Předmět: |
|
|
Jadesss napsal: | Janickaxy napsal: | Mohl byste sem někdo napsat složení palmového oleje? Docela mě láká si podle toho namíchat vlastní směsku |
Tak to tě asi nepotěším protože složení je: huiles naturelles 97%, parfum ... |
Aha Tak nic... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
yama 81-160
|
Zaslal: pá září 09, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
No nic, tak po půl roce experimentování s LG. Měla jsem mánii ozkoušet toho co nejvíc, protože nemají SLS a je to na pomezí přírody a chemie, což mi vyhovuje. Dobrala jsem se ke třem věcem, kterým zůstanu věrná.
Šampon s propolisem - životní jednička a už nikdy mi nesmí chybět v koupelně. Dodá objem, lesk, vlasy se po měsíci přestaly mastit a mytí se mi prodloužilo cca na 4-5 dnů, přitom nevysušuje. Kdo má citlivou a lupoidní pokožku doporučuju. Zachraňuje mě při všelijakých vlasových pokusech.
Bain TS - není tak jemný, aby léčil, ale pokožku nedráždí a přispívá objemu a lehkým vlnám. Navíc se ho nemusí používat tolik, líp se nanáší než propolisák a vydrží mi déle.
jasmínová maska - dávám jen občas, ale pak vysloveně cítím, že nemusím česat vlasy za mokra a uschnou do pěkného tvaru a nezacuchají se. Nevím nakolik je výjimečná, ale je to takové voňavé rozmazlovátko
Co jsem zavrhla je banán - pro mě hrůza. Bambusák - vlasy dobrý, ale je na mě takový slizký, jak je tam kondicionér. Musela jsem vlasy sprchovat vždycky snad půl hodiny a nikdy jsem neměla pocit, že by se to vymylo (ale vypotřebovala jsem ho celý). Měla jsem vzorek reviviscence - něco mezi banánem a bambusák, neoslovilo mě to.
Serum na konečky mi je cuchalo, ale vonělo nádherně jako něco z dětsví a dávných časů. Olej jsem ztratila během stěhování na jaře
ale moc mi nesedl ani na mokro ani na sucho - zjistila jsem, že celkově mi sedí spíš krémoidní věci než olejové.
Ještě jsem měla pokus s Concentré Energetique - je to trochu kořeněná maska, která mi lehce dráždí pokožku. Vlasy dobré, ale nic pro mě.
Bain vitalisant B - je vidět, že je to spíš na kudrnaté vlasy, ale vypotřebovala jsem ho bez problémů. Nemám potřebu se vracet.
Uf, koukám, že jsem teda na jaře v Anglii byla při penězích a hlavně jsem neplatila poštovné. Třeba někomu tenhle report pomůže |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
yama 81-160
|
Zaslal: pá září 30, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
došel mi můj milovaný propolisák, tak budu objednávat z Michaela Johna, pokud by se někdo chtěl přidat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
minona 81-160
|
Zaslal: pá září 30, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, já Poštovné podělíme.. Mám zájem o bambusák a palmový olej;)) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
yama 81-160
|
Zaslal: pá září 30, 2011 3:32 pm Předmět: |
|
|
ahoj, tak snad nám tentokrát druhý pokus vyjde počítám s tebou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
minona 81-160
|
Zaslal: pá září 30, 2011 8:19 pm Předmět: |
|
|
Ok:) Super, děkují |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Jadesss >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
No tak moje experimenty s Greylem moc dobře nedopadly.... Bambusák časem strašně zatěžoval vlasy tak sem ho darovala sestře na ten její chemlon a pochvaluje si ho palmový olej mi poslední dobou nejde pořádně vymýt z vlasů... takže jediné co si už budu objednávat je to hedvábné sérum _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
girl.or.element >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
pochopila jsem správně, že se tyhle výrobky nedají sehnat nikde v čr? .. na tuhle diskuzi jsem narazila náhodou a doost jste mě nalákaly ale nevím, přeci jen je to vážně už docela dost drahé.
Už jste objednávaly? jak jste se dohadovaly tady spolu? přidala bych se možná |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
yama 81-160
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 10:00 am Předmět: |
|
|
ahoj, nikde v čr není. Objednávku jsem na podzim už posílala. Jinak objednávám z Michael John. Teď mají poštovný 13 liber, takže proto se vyplatí objednávat ve víc lidech. Už tak je to dost drahé.
U mě to na další várku vidím až tak z jara, určitě bych sem pak napsala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
minona 81-160
|
Zaslal: čt prosinec 29, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Ok, já se zase na jaře přidám, jestli můžu)) Chtěla jsem si nechat dovézt pár věcí o vánocích z Francie, ale v žádné paralékárně či kde to prodávají zrovna nebyl. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|