|
✿
|
Autor |
Zpráva |
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:43 pm Předmět: |
|
|
esi napsal: | panvicka napsal: | kytara pri stresu, basa pri vzteku... funguje na 100%... nebo cumim na rybicky, i kdyz mi ted zahadne chcipaj, ze 7 jsou najednou 3 |
Jakto? Není to třeba vodou? |
a nebude to tim, že valíš u toho na basu a ty vybrace jako......... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:47 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | esi napsal: | panvicka napsal: | kytara pri stresu, basa pri vzteku... funguje na 100%... nebo cumim na rybicky, i kdyz mi ted zahadne chcipaj, ze 7 jsou najednou 3 |
a nebude to tim, že valíš u toho na basu a ty vybrace jako......... | Ká ty to vždycky rozsekneš,
a taky mě napadla ta samá věc..třeba pokud se valí pořádnej hardcore tak to sou vibrace |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
Tree napsal: | ... sou vibrace |
tyvogo to je s měkkym |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Tree >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | Tree napsal: | ... sou vibrace |
tyvogo to je s měkkym |
ajó sem si toho taky nevšimla |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
panvicka 321-600
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
kkk napsal: | esi napsal: | panvicka napsal: | kytara pri stresu, basa pri vzteku... funguje na 100%... nebo cumim na rybicky, i kdyz mi ted zahadne chcipaj, ze 7 jsou najednou 3 |
hmmm, 3/4 roku jim to nevadilo a s vodou jsem nic zvlastniho nedelala...divny... asi jim vadil ten stereotyp |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
panvicka napsal: |
hmmm, 3/4 roku jim to nevadilo a s vodou jsem nic zvlastniho nedelala...divny... asi jim vadil ten stereotyp |
tak jim zahraj tohle |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
TemptationArt 161-320
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
Konečně víkend před náma!!! Dneska se vyvalím do postele a budu koukam na filmy a relaxovat ....... i když zítra zase nic moc |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
esi 161-320
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 4:09 pm Předmět: |
|
|
panvicka napsal: | kkk napsal: | esi napsal: | panvicka napsal: | kytara pri stresu, basa pri vzteku... funguje na 100%... nebo cumim na rybicky, i kdyz mi ted zahadne chcipaj, ze 7 jsou najednou 3 |
Neříkám, žes s ní něco dělala ty. Ale předpokládám, že je to voda z vodovodu, a i když jim to filtruješ, tak voda se mění, je třeba období, kdy je v ní mnohem vic chloru a tak. Já to sama cítím, když je špatná a stačí jen trošku... tak se buď osypu, nebo jsem jak sušenka po koupání |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
kkk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 4:14 pm Předmět: |
|
|
esi napsal: | ... Já to sama cítím, když je špatná a stačí jen trošku... tak se buď osypu, nebo jsem jak sušenka po koupání |
to znam, ať žijou městský vodovody ale je to většinou jen v zimě |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Janie ***moderátorka***
|
Zaslal: pá březen 28, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Pro mě je úžasnej relax jízda na kole přírodou, kde nikdo moc není...a nebo když si dem zaplavat, zavířivkovat a napařit do páry
a pak dlouhý vlasy... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|