Leonor Greyl
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Šampóny a kosmetické řady
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=6b64d1f314c8f8b2a57e794116c3954cZobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Meadow
***moderátorka a Strážkyně tématu***

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 1:54 pm    Předmět: Citovat

Golhelen psala, že ho objednávala tu:

goldhelen napsal:
Dam sem odkaz..poštovné by mělo být míň,jelikož mě to nešlo poslat tim druhym způsobem..tohle je to dražší a bude to tady v úterý...snad

http://www.michaeljohn.co.uk/shop/brands/leonor-greyl?shop=true

Ale momentálně nemají babusový šampon měli poslední dva a ty jsem koupila já. Shocked

321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 2:00 pm    Předmět: Citovat

Viem ale tam je nedostupny momentalne a ja som nedockava Smile v kazdom pripade som nadabila na info, ze v amerike ho maju na kazdom rohu, a ja zhodou okolnosti v marci idem do NY tak mozno nakoniec vydrzim a kupim si ho tam. Cenovo vychadza tak na 30 dolarov co lepsia cena a predpokaldam ze priamo v obchodoch bude cena mozno trosku nizsia este. Ale vydrzat do marca ma bude stat vela sil Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Alka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 2:28 pm    Předmět: Citovat

a jaký měsíc je marec Embarassed ? březen? jsem ostuda, z angličtiny bych věděla, tak odvozuju Laughing
pokud jedeš do USA, tak to určitě vydrž, stoprocentně se ti to vyplatí, protože ušetříš poštovné Wink .
V USA ho mají i v kdejakém e-shopu, jenže právě to poštovné Evil or Very Mad
Eiddwen
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 3:24 pm    Předmět: Citovat

Hej brezen Smile prepac ja som zabudla ze u vas je to ine ako u nas Razz
no vydzrim, nic ine mi nezostava, ale v kazdom pripade co pozeram a citam recenzie na internete, same pozitivne ohlasy :-O ratingy 5 * takze ocividne to aj za tu cenu stoji. Dokonca by mali mat aj take malicke minaturky 20 ml z kazdeho, tak aspon budem vediet vyskusat vsetky, aj ked zalusk mam jednoznacne na ten bambusovy.
goldhelen
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 3:58 pm    Předmět: Citovat

Eiddwen napsal:
Viem ale tam je nedostupny momentalne a ja som nedockava Smile v kazdom pripade som nadabila na info, ze v amerike ho maju na kazdom rohu, a ja zhodou okolnosti v marci idem do NY tak mozno nakoniec vydrzim a kupim si ho tam. Cenovo vychadza tak na 30 dolarov co lepsia cena a predpokaldam ze priamo v obchodoch bude cena mozno trosku nizsia este. Ale vydrzat do marca ma bude stat vela sil Very Happy

Určitě si ho kup,doporučuju,ale měla by jsi k tomu mít i ten palmový olej-nanáší se před mytím..jinak si nastuduj postup mytí bambusovim šamponem,malinko se liší..mytí trvá déle,ale stojí to za to.

http://na-kopretince.cz/viewtopic.php?f=26&t=122
Eiddwen
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 4:08 pm    Předmět: Citovat

goldhelen napsal:
Eiddwen napsal:

Určitě si ho kup,doporučuju,ale měla by jsi k tomu mít i ten palmový olej-nanáší se před mytím..jinak si nastuduj postup mytí bambusovim šamponem,malinko se liší..mytí trvá déle,ale stojí to za to.

http://na-kopretince.cz/viewtopic.php?f=26&t=122

No popravde, ked uz tam budem, pochybujem ze sa ovladnem Very Happy s olejom som pocitala, a dost ma zuajal aj ten sampon s riasami . Takze urcite budem chciet vyskusat aj ten. Tou diskusiou na kopretince sa preluskavam, ale teda to je hotovy roman ten navod Very Happy ale ak naozaj ucinkuje tak ako vsetci chvalia, tych 5-10 min navyse ma nezabije, hlavne ked umyvam hlavu dva krat do tyzdna .
Eiddwen
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 4:09 pm    Předmět: Citovat

akurat by som nechcela olejovat vzdy ked si budem vlasy umyvat, takze dufam ze zazracny bude aj vtedy ak olej nepouzijem Question
goldhelen
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 4:13 pm    Předmět: Citovat

Ten olej vůbec nezatěžuje vlasy.Já si ho dávam na noc a ráno vlasy umyju a jsou perfektní a objemný,navíc ten olej neobsahuje silikony...takže se nemusíš bát...Tohle je nejlepší kosmetika co znam...a to jsem toho už vyzkoušela...já mam bambusáky 3 do zásoby,takový jsem maniak Very Happy Very Happy Very Happy
Eiddwen
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 4:18 pm    Předmět: Citovat

No ja ak zozeniem niekde blizko hotela, tak zoberem malu vzorku , vyskusam a ak naozaj sadne, naberem tiez zasoby Smile

som naozaj velmi zvedava, pretoze cim viac citam tym vacsi dojem na mna urobil. Inak skusala si aj iny ?
goldhelen
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: pá leden 21, 2011 4:22 pm    Předmět: Citovat

Jo jo,zkoušela jsem Reviviscence,pak mam ještě banánový-ten je na vlnité vlasy a chci zkust ještě medový...Tak bambusák vede,pak je moc dobrý i ten Reviviscence...ale stojí 1200kč...no je to hodně.Mrkni mi do galerie.. Shocked
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 19, 20, 21  Další

Přejdi na: