|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Meadow ***moderátorka a Strážkyně tématu***
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 1:54 pm Předmět: |
|
|
Golhelen psala, že ho objednávala tu:
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 2:00 pm Předmět: |
|
|
Viem ale tam je nedostupny momentalne a ja som nedockava v kazdom pripade som nadabila na info, ze v amerike ho maju na kazdom rohu, a ja zhodou okolnosti v marci idem do NY tak mozno nakoniec vydrzim a kupim si ho tam. Cenovo vychadza tak na 30 dolarov co lepsia cena a predpokaldam ze priamo v obchodoch bude cena mozno trosku nizsia este. Ale vydrzat do marca ma bude stat vela sil |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Alka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
a jaký měsíc je marec ? březen? jsem ostuda, z angličtiny bych věděla, tak odvozuju
pokud jedeš do USA, tak to určitě vydrž, stoprocentně se ti to vyplatí, protože ušetříš poštovné .
V USA ho mají i v kdejakém e-shopu, jenže právě to poštovné |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 3:24 pm Předmět: |
|
|
Hej brezen prepac ja som zabudla ze u vas je to ine ako u nas
no vydzrim, nic ine mi nezostava, ale v kazdom pripade co pozeram a citam recenzie na internete, same pozitivne ohlasy :-O ratingy 5 * takze ocividne to aj za tu cenu stoji. Dokonca by mali mat aj take malicke minaturky 20 ml z kazdeho, tak aspon budem vediet vyskusat vsetky, aj ked zalusk mam jednoznacne na ten bambusovy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
goldhelen 81-160
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 3:58 pm Předmět: |
|
|
Eiddwen napsal: | Viem ale tam je nedostupny momentalne a ja som nedockava v kazdom pripade som nadabila na info, ze v amerike ho maju na kazdom rohu, a ja zhodou okolnosti v marci idem do NY tak mozno nakoniec vydrzim a kupim si ho tam. Cenovo vychadza tak na 30 dolarov co lepsia cena a predpokaldam ze priamo v obchodoch bude cena mozno trosku nizsia este. Ale vydrzat do marca ma bude stat vela sil |
Určitě si ho kup,doporučuju,ale měla by jsi k tomu mít i ten palmový olej-nanáší se před mytím..jinak si nastuduj postup mytí bambusovim šamponem,malinko se liší..mytí trvá déle,ale stojí to za to.
http://na-kopretince.cz/viewtopic.php?f=26&t=122 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
goldhelen napsal: | Eiddwen napsal: | Viem ale tam je nedostupny momentalne a ja som nedockava v kazdom pripade som nadabila na info, ze v amerike ho maju na kazdom rohu, a ja zhodou okolnosti v marci idem do NY tak mozno nakoniec vydrzim a kupim si ho tam. Cenovo vychadza tak na 30 dolarov co lepsia cena a predpokaldam ze priamo v obchodoch bude cena mozno trosku nizsia este. Ale vydrzat do marca ma bude stat vela sil |
Určitě si ho kup,doporučuju,ale měla by jsi k tomu mít i ten palmový olej-nanáší se před mytím..jinak si nastuduj postup mytí bambusovim šamponem,malinko se liší..mytí trvá déle,ale stojí to za to.
http://na-kopretince.cz/viewtopic.php?f=26&t=122 |
No popravde, ked uz tam budem, pochybujem ze sa ovladnem s olejom som pocitala, a dost ma zuajal aj ten sampon s riasami . Takze urcite budem chciet vyskusat aj ten. Tou diskusiou na kopretince sa preluskavam, ale teda to je hotovy roman ten navod ale ak naozaj ucinkuje tak ako vsetci chvalia, tych 5-10 min navyse ma nezabije, hlavne ked umyvam hlavu dva krat do tyzdna . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 4:09 pm Předmět: |
|
|
akurat by som nechcela olejovat vzdy ked si budem vlasy umyvat, takze dufam ze zazracny bude aj vtedy ak olej nepouzijem |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
goldhelen 81-160
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 4:13 pm Předmět: |
|
|
Ten olej vůbec nezatěžuje vlasy.Já si ho dávam na noc a ráno vlasy umyju a jsou perfektní a objemný,navíc ten olej neobsahuje silikony...takže se nemusíš bát...Tohle je nejlepší kosmetika co znam...a to jsem toho už vyzkoušela...já mam bambusáky 3 do zásoby,takový jsem maniak |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Eiddwen 321-600
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 4:18 pm Předmět: |
|
|
No ja ak zozeniem niekde blizko hotela, tak zoberem malu vzorku , vyskusam a ak naozaj sadne, naberem tiez zasoby
som naozaj velmi zvedava, pretoze cim viac citam tym vacsi dojem na mna urobil. Inak skusala si aj iny ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
goldhelen 81-160
|
Zaslal: pá leden 21, 2011 4:22 pm Předmět: |
|
|
Jo jo,zkoušela jsem Reviviscence,pak mam ještě banánový-ten je na vlnité vlasy a chci zkust ještě medový...Tak bambusák vede,pak je moc dobrý i ten Reviviscence...ale stojí 1200kč...no je to hodně.Mrkni mi do galerie.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|