|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Atra.Dark napsal: | Týjo, ta šáločepice se mi líbí, škoda že neumím plést Resp. škoda že neumím plést tak, aby se to dalo veřejně nosit...
Já jsem si teď ale koupila prima čepici, konečně nějakou co se mi fakt líbí, a strašně ráda jí nosím.. Sice v ní vypadám jak puberťačka (má totiž malinký ouška ) ale aspoň mi nebude mrznout kebule.. A taky vlasy vždycky nechávám pod bundou, když mrzne. Sice vypadám blbě, ale co bych pro ně neudělala A olejuju a olejuju |
A helej ten olej, jak dlouho ho mám nechat doma vsáknout, abych mohla ven? Všimla jsem si, že tím, že ho dávám na vlhký vlasy, v nich dost dlouho drží mokrotu. Aby mi to neumrzlo a neupadlo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Alexandra5 81-160
|
Zaslal: so listopad 24, 2012 8:17 pm Předmět: |
|
|
Kaisha napsal: | Já čepice v zimě nenosim. Jedině na lyže. Jinak jsem si vloni koupila u vietnamců za 100,- hodně dlouho šálu, která je na koncích spojená k sobě a je široká asi 30-40 cm.Omotám ji jednoduše dvakrát kolem krku a když mrzne jedno to omotání si zvednu vzadu přes hlavu a mám takovou "jakoby" kapuci. Je to super. |
Ani ja čiapky moc nenosím Dám si ju, vlasy sú rozlietané, že pomoc a večer úplne zmastené |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Luu 161-320
|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
...já vím, že se tu bavíte víceméně o pokrývkách/nepokrývkách hlavy ... nicmééně, dočetla jsem se nedávno na naturallycurly.com, že na zimu je ideální dát na vlasy nejdřív leave-in kondicionér, a hned na to plácnout olej /něco s olejovým základem (málo, ať nejsme jak rousňáci;) )... že to uzamkne tu pečující složku kondicionéru ve vlasu, a je líp chráněnej proti mrazu... ale to možná už víte O: ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Atra.Dark 161-320
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Harik: Já si umývám vlasy vždycky navečer, pak do nich napatlám olej a ven jdu až ráno, takže to nemám nijak spočítaný A ve dnech, kdy vlasy nemyju, tak olej taky patlám večer, takže přes noc se mi to všechno vsákne... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Harik 1201-2400. Guru II. kategorie
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
Atra.Dark napsal: | Harik: Já si umývám vlasy vždycky navečer, pak do nich napatlám olej a ven jdu až ráno, takže to nemám nijak spočítaný A ve dnech, kdy vlasy nemyju, tak olej taky patlám večer, takže přes noc se mi to všechno vsákne... |
No jo, pravda.. Ono ale když jdu spát po olejování, na vlasech mi do rána vzniknou hrboly, jak sem to při spaní zacuchala a ono to získalo tvar a uschlo. Zanedlouho bude délka na noční cop a bude po ,,starostech". |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Olina 161-320
|
Zaslal: pá prosinec 21, 2012 1:51 pm Předmět: |
|
|
Já si občas dám jen na konečky olivový olej. Nechám působit tak 10 minut a pak jdu vlasy normálně umýt šamponem a ošetřím balzámem. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
BlackPearl 41-80
|
Zaslal: ne prosinec 30, 2012 5:58 pm Předmět: |
|
|
No, nikdy jsem to zas tak neřešila, ale od určité doby (cca 2 roky zpátky), kdy mi vlasy začaly elektrizovat je raději schovávám, na chlubení je třeba si počkat minimálně do konce března, dubna, dokud není venku víc, jak deset, schovávám. A na tu čepici si člověk taky zvykne, když si navíc pořídí pár pěkných, tak se mu to časem možná začne i líbit |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Čierna Vlčica 321-600
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 10:20 pm Předmět: |
|
|
Mamka mi kupila krásnu čapičku takú zelenú tak sa vytešujem takto v zime ked fúka a mrzne radšej vlasy skryjem pod čapicu nech sa neničia , len nie celé sa mi dajú skryť tak potom musim aj pod kabat dávať ostatok
mne prestali elektrizovať vlasy ako som začala ich česať dreveným hrebeňom neviem že či si to namýšlam alebo to fakt funguje _________________ Fantazia je nevycerpatelnym stvoritelom novych svetov...
http://www.facebook.com/ManthenielPhotography |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nikinka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
Nic spešl, olejuju asi stejně jako na podzim, akorát v mrazech nosím čepici a cop pod bundou, i když poslední dobou je nijak nešetřím - lyžovala jsem s copem venku, chodím s rozpuštěnýma i v mrazu bez čepice, atd... _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Nicole >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: po prosinec 31, 2012 11:05 pm Předmět: |
|
|
Já bych spíš potřebovala ochranu před každozimním útokem vyschlého skalpu a megalupů. Opadávám a je to trapné. Kokosák bez odezvy, cassia loni též (letos mi došla a zatím jsem nedokoupila).
Asi je to pouze ze suchého vzduchu, čepice příliš nenosím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|