Rekordní doba s henou na hlavě a jak to dopadlo
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Barvy a henna
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=e0ca62fcdbe867a21b7017601f475187Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vaše rekordní doba s henou na hlavě..
do tří hodin
12%
 12%  [ 38 ]
tři až pět hodin
14%
 14%  [ 44 ]
pět až sedm hodin
23%
 23%  [ 71 ]
sedm až deset hodin
17%
 17%  [ 51 ]
deset až třináct hodin
23%
 23%  [ 70 ]
déle
8%
 8%  [ 26 ]
Celkem hlasů : 300

Autor Zpráva
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 1:15 pm    Předmět: Citovat

Slunéčko napsal:
Tý jo, třináct hodin, to bych asi nezvládla! Mně pod tím igelitem a ručníkem začíná docela rychle svědit hlava, vydržela jsem tři hodiny a už jsem se těšila, až to dám pryč. Nemáš Awerin nějaký trik, jak to udělat aby nesvědily? Balíš si hlavu normálně do folie?

MAS holt citlivejsi pokozku na kokosu, no. Ja ji tam mam normalne pres 10, kdyz prec noc, tak i vic. Ja mam jediny problem a to je, ze mi normalne steka dolu - vzdycky dva tri takove praminky - tak chodim obalena v osusce...docela prdel se na me divat. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slunéčko
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 1:25 pm    Předmět: Citovat

Morganna napsal:

MAS holt citlivejsi pokozku na kokosu, no. Ja ji tam mam normalne pres 10, kdyz prec noc, tak i vic. Ja mam jediny problem a to je, ze mi normalne steka dolu - vzdycky dva tri takove praminky - tak chodim obalena v osusce...docela prdel se na me divat. Laughing

No tak stéká mi taky, mám u sebe vždycky ubrousek a utírám a utírám. Laughing
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: pá listopad 02, 2007 3:21 pm    Předmět: Citovat

mě hlava svědí většinou až ráno když se probudím, ale ne nijak výrazně...asi máš doopravdy citlivější pokožku na hlavě napadá mě jedině zkusit tam dát více oleje, ale nevím jestli by to pomohlo...
To že vám stéká není to proto, že tu hennu děláte moc řídkou holky? Very Happy Mně nestéká..naplácám to na hlavu pak vlasy v předklonu zatočim jakoby do turbanu a hodim do zadu a pak to obtočim několika vrstvama folie a přikryji speciálním ručníkem na vlasy( stál asi 30 kč a je senzační)
Bittersweet
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 4:10 pm    Předmět: Citovat

Tak moje maximum bylo 18h a už nikdy více. Jsem se drbala špejlí krz ručník Laughing . Jinak běžně si jí tam nechávam cca na 12h a to přes noc. Vždycky obalim polštář,hlavu a spim - zatim se mi nestalo, že bych něco zaprasila.

Doporučuju po nanesení henny uklízet Very Happy. Vždycky se jí snažim co nejdýl nechat zahřátou a to se mi uklízenim zaručeně daří. Občas to sice teče, ale co výsledek za to stojíSmile

Jinak ted se chystam barvit zítra cca po měsíci a půl (nějak nebyl čas). Docela mě baví pozorovat reakce okolí. Spolužačka se mě už 3x během měsíce ptala jestli sem se nebarvila, jak to pořád pracuje Laughing Po každym umytí mam krapec jinej odstín. Jednou je to rudý, jindy narezlý - no sranda.
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2007 6:21 pm    Předmět: Citovat

Bittersweet napsal:
Tak moje maximum bylo 18h a už nikdy více. Jsem se drbala špejlí krz ručník Laughing . Jinak běžně si jí tam nechávam cca na 12h a to přes noc.

Ta kdecka, mam za sebou svuj novy rekord - od cca 1 hodiny po pulnoci do dnesni pul cvrte...aji jsem to nejak dobre namichala, ze tentokrat nic nestekalo. Vlezla jsem si pekne do sprchy, naplacala hennu, pak se rovnou osprsila, uklidila po sobe tu spoust, sla hajat. A nasledkem neslyseni budiku jsem vstavala az ve 12 a smyt hennu sla az o te pul 4. |Jo, uz jsem se zminila, ze od te doby, co segre dosla folie, pouzivam misto ni na kokos Tesco sacky? Pekne se mi do toho vleze cela hlava, jde to dobre zauzlikovat a setrim zivotni prostredi Laughing Rano zkontroluju, jaka mi z toho vylezla barva - nemela jsem cas nechat hennu odstat cely den, jenom dve hodky na topeni, tak uvidime.... Rolling Eyes
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 9:01 pm    Předmět: Citovat

Podle mého názoru se henna nemusí nechávat odstát, já ji nanáším hned dokud je ještě horká =) TeĎ uvažuji, že bych si koupila nějaký nazrzlejší odstín...měla jsem kaštanovou a byla jsem happy, ale láká mě nějaká kombinace moc se mi líbí barvička jakou máš ty Morganno co mícháš? Smile
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2007 9:50 pm    Předmět: Citovat

Awerin napsal:
Podle mého názoru se henna nemusí nechávat odstát, já ji nanáším hned dokud je ještě horká =) TeĎ uvažuji, že bych si koupila nějaký nazrzlejší odstín...měla jsem kaštanovou a byla jsem happy, ale láká mě nějaká kombinace moc se mi líbí barvička jakou máš ty Morganno co mícháš? Smile

No, ja mam zkusenost, ze odstata henna lip barvi, vis? Pusti to barvivo, takze nenanasim zelene ale hnedooranzove bahynko...mnamka Very Happy Normalne micham krabicku medene s pul krabickou blond. Dva mesice zpet jsem mela 1:1, ale bud jsem to mela malo odstate, nebo spatne chytla barva - nebylo to tak vyrazne..o prazdninach jsem si zase dovezla z Polska bronzovou (jestli se tam dostanu, tak kupuju do zasoby) a vysla z toho takova podobna jak mam ted. Ale nekdy chcu urcite zkusit opacne miseni - cela blond a pul medene - co to udela Wink
Awerin
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út listopad 13, 2007 10:04 pm    Předmět: Citovat

Aháá =) Mně právě napadá, jestli to nebarví naopak víc, když ta henna pustí barvivo až na těch vlasech(tedy bez odstávání), že je tím obalí, ale nevím to moje filozofování Laughing nezkoušela jsem =))
Morganna
***moderátorka***

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 10:21 am    Předmět: Citovat

Awerin napsal:
Aháá =) Mně právě napadá, jestli to nebarví naopak víc, když ta henna pustí barvivo až na těch vlasech(tedy bez odstávání), že je tím obalí, ale nevím to moje filozofování Laughing nezkoušela jsem =))

Ja mam nejlepsi barvici vysledky s tou odstatou, ale jak tady casto konstatujeme - kazdy ma jine haros Wink
Marianna
321-600
321-600

PříspěvekZaslal: st listopad 14, 2007 2:37 pm    Předmět: Citovat

Já tedy ani zatím neslyšela o tom, že by se to mělo nechat odstávat.. Když mám Lush henu tak s tím nedělám žádnou vědu, nic nepřidávám, zaliju horkou vodou, napatlám na mokré/vlhké vlasy, dám do igelitky a čepice a čekám Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 16, 17, 18  Další

Přejdi na: