Laky na nehty
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Dlouhevlasy.cz -> Krása, móda, zdraví + strava
 Vložte téma mezi Oblíbené&sid=c3e0b7a4c4e2426546cb8fb9ebd0b596Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Moje nehty jsou obvykle:
umělé (jakkoliv upravené)
0%
 0%  [ 2 ]
zcela bez laku
45%
 45%  [ 92 ]
s bezbarvým či výživným lakem
18%
 18%  [ 37 ]
francouzská manikůra
7%
 7%  [ 16 ]
s barevným lakem
27%
 27%  [ 55 ]
Celkem hlasů : 202

Autor Zpráva
Deirdre
81-160
81-160

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 8:31 pm    Předmět: Citovat

Po mamce jsem zdědila přírodní (skoro)francouzskou manikúru. Jinak lak průhledný, nebo světle růžový se třpytkama jen příležitostně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: čt únor 28, 2008 9:08 pm    Předmět: Citovat

Já jsem to tak střídala, nosila jsem buď bílej perleťovej lak nebo naopak nějakej barevnější (vínovej, modrej, zlatej...), pak občas zpevňovací s kalciem. Pak jsem si asi dva roky dělala francouzskou manikúru a občas ji prostřídávala něčím barevným. Potom se mi nehty začaly nějak třepit a nic moc nepomáhalo, až jsem objevila leštičku Nevo Spa, takže od tý doby jenom leštím. Když jsem loni na Silvestra (teda vlastně už předloni, 2006) po roce zase nalakovala, tak se to nehtům pranic nelíbilo. Takže nadále leštím... Cool
eltecko
161-320
161-320

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 5:43 pm    Předmět: Citovat

Moc se mi líbí dlouhé přírodní nehty a francouzská manikůra. Bohužel jsem vždycky měla hrozně slabé, třepivé nehty, nepříjemně se zatrhávaly - vypadlo to hrozně. Zkoušela jsem různé vitamínky, ale bez efektu. Nakonec jsem si nechala udělat nehty akrylové. Z extrému do extrému, zamilovala jsem se do dlouhých nehtů, nosila jsem i 4cm dlouhé s francouzskou! Nakonec jsem se je naučila sama dělat - akrygel od Expa-nails, vypadaly líp než od manikérky Smile Postupem času mě to ale přestalo bavit, dalo to moc práce a tak jsem to kompletně sundala. Je to neuvěřitelné, ale nehty se mi pod tím gelem výrazně spravily, takže ted lakuju kalciovým lakem (taková značička Essence, velký výběr maji v Rossmanu), je fakt dobrý a nehtíky vypadají celkem k světu. Ještě občas lakuji tmavým rudo-hnědým lakem - vypadá to moc hezky Smile)
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 6:00 pm    Předmět: Citovat

Eltecko, to je zajímavé, většinou všude čtu, že se každému nehty zkazily, když si dal umělé, a pak dost dlouho trvalo, než se daly zase dohromady. Jsi šťastlivec Wink
Sofie
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 6:16 pm    Předmět: Citovat

Zajímalo by mě, jestli leštička nehtům neškodí.. prodavačka mi tvrdila, že naopak prospívá! Kdo blýskáte často? A bez úhony? Wink
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2008 6:46 pm    Předmět: Citovat

Mně se po leštičce nehty naopak spravily (už jsem to tu někde psala, když jsem začala používat tu hnusně drahou leštičku Nevo Spa, přestaly se mi nehty třepit) - používám už skoro tři roky a nehty si to pořád libujou. Ale moc to nepřeháním - jednak jsem líná (a leštička drahá a rychle se opotřevovává), jednak si myslím, že všeho moc i těm nehtům škodí. Takže leštím tak jednou za měsíc všema třema lešticíma plochama, zhruba jednou za čtrnáct dní přelešťuju jenom těma jemnějšíma (a taky když se chystá nějaká slavnostní příležitost, ale toho není tolik).
Sofie
21-40
21-40

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 3:23 pm    Předmět: Citovat

Jo! To jsem potřebovala slyšet Very Happy ! Za čtrnáct dní, to se dá! Stejně často si nehty stříhám/piluju.. Jdu do ní Cool
Ještě maličkost - jaký je rozdíl mezi drahým a levnějším nástrojem? (kromě ceny myslím Twisted Evil ) To opotřebování mě trochu děsí.
Titania
~ Strážkyně tématu ~

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 3:59 pm    Předmět: Citovat

No, s tímhle Tě asi nepotěším, ale je to jenom moje osobní zkušenost, možná to jinejm lidem funguje jinak. Já jsem vyzkoušela pár normálních leštiček z drogérky, a to bylo sice příjemný, ale žádný zázraky to neudělalo ani pokud jde o vzhled, ani pokud jde o nějakou regeneraci. Takže jsem leštila jednou za čas a pak na to stejně většinou dávala nějakej vyživující lak.
Pak se mi jeden čas začaly nehty hodně třepit, nepomáhalo vůbec nic (tedy ani stříhání na kraťounko a leštičky z drogérie) a já se v pominutí smyslů nechala v nákupní galerii ukecat na tu soupravičku Nevo Spa (tehdy za bratru 650 korun). A jak jsem začala používat tu leštičku, třepení přestalo a nehty se (alespoň pár dní) leskly tak, že lak fakt nepotřebovaly. Akorát že ta lešitčka je neskutečně drahá (teď zvedli cenu na 400,- a vydrží tak maximálně rok, pak už je taková ošoupaná a podstatně míň účinná). Ale když jsem si ji teď kupovala, paní prodavačka mi řekla, že když do roka přijdu s účtenkou a opotřebenou leštičkou, že mi ji vymění za novou (ale ještě to nemám vyzkoušený, nevím, jestli to tak doopravdy funguje). Kdybys do Nevo Spa šla, budou Ti asi vnucovat celou soupravu - olejíček na kůžičky a emulzi na ruce. Není to špatný, ale mně osobně třeba dělá na kůžičky líp čistej riciňák a na ruce kokosáček s vodou... Nicméně vzhledem k ceně leštičky ty ostatní věci už ani nejsou tak drahý, takže jestli je budeš chtít zkusit, rozhodně Tě neodrazuju, sama je s riciňákem a kokosákem občas střídám.
Uff, omlouvám se za veledlouhej výlev. Rolling Eyes
lučnívíla
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:05 pm    Předmět: Citovat

ja podedila krasne pevne nehty,takze si je akorat sklenenym pilnikem upravym a lak rozhodne nepotrebuju Very Happy a taky se mi prici,nemyslim na ostatnich,ale ne mne samotne Cool jinak kdyz chci aby se nehty blistily,tak je promasiruju ricinovym nebo dynovym olejem Very Happy Wink
Herminka
>RADA STARŠÍCH<

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2008 4:08 pm    Předmět: Citovat

lučnívíla napsal:
ja podedila krasne pevne nehty,takze si je akorat sklenenym pilnikem upravym a lak rozhodne nepotrebuju Very Happy a taky se mi prici,nemyslim na ostatnich,ale ne mne samotne Cool jinak kdyz chci aby se nehty blistily,tak je promasiruju ricinovym nebo dynovym olejem Very Happy Wink

Mám podobné štěstí, ale občas i přijde fajn tomu pomoct přeláknutím. Ale riciňák taky vyzkouším, děkuji za nápad!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Další

Přejdi na: