|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 04, 2008 2:49 pm Předmět: |
|
|
eetynka napsal: | tak som to kukla. rajske jablko neni nahodou rajcina? to jem kazdy den, ale to fakt cely zivot, ja rajciny zboznujem.. a este aj cibulu jem skoro kazdy den, ale to uvarenu a tie caje bylinkove a korenia vymenovane...
no a ten druhy pel je ta ambrozia:) hned som si spomenula.. banany, uhorky tiez jem... hmmm
no tak potom dufam, ze to nie je skrizena alergia.. ale ine prznaky som uz dlho nemala. svrbenie a tak... len ten exem teraz.. |
Jojo, rajské jablko je rajčina. Zkříženou alergii bych Ti nepřála, ale možné je všechno |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: út březen 04, 2008 2:55 pm Předmět: |
|
|
citace: | Jojo, rajské jablko je rajčina. Zkříženou alergii bych Ti nepřála, ale možné je všechno |
tak ja skusim nejest tie rajciny nejaky cas a pit len zeleny caj a uvidim. dufam, ze to s tymi rajcinami zvladnem.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 04, 2008 3:05 pm Předmět: |
|
|
eetynka napsal: | tak ja skusim nejest tie rajciny nejaky cas a pit len zeleny caj a uvidim. dufam, ze to s tymi rajcinami zvladnem.. |
Budu Ti držet palce A zkus to vydržet aspoň ty dva týdny, já jsem po takové době začala vidět první výsledky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: út březen 04, 2008 3:13 pm Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | eetynka napsal: | tak ja skusim nejest tie rajciny nejaky cas a pit len zeleny caj a uvidim. dufam, ze to s tymi rajcinami zvladnem.. |
Budu Ti držet palce A zkus to vydržet aspoň ty dva týdny, já jsem po takové době začala vidět první výsledky |
no jo, diki. nech zije paprika dufam, ze ta je v pohode |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 04, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
ty jo, a co takhle zkusit dermatologa?
co se týče bradavic, s těma sem si taky jako malá užila, dodneška mám od jedný velký (no, to byl shluk asi 3 velkejch a plna malejch - jojo, ať žijou bazény ve školce) na koleni jizvu od vypalování, a na ruce. druhý koleno mi po domácku vypalovala mamina nějakym lapisem (nějaká žíravina, vidim to jak dneska, červenočerná tuba, mělo se to tim jen potřít, tak mamina nanesla a ofačovala. nic nedbala mýho breku, že to kurňa bolí, myslela si, že to trochu pálit má... no když to sundala, to ste neviděli tu ďouru do nohy )
a jinak byl docela dobrej z přírodních věciček obyčejnej vlaštovičník. tou žlutou tekutinou potřít.
a nebo podvázat. pěkně tu mrchu zaškrtit, stačí jen tak lehce do bolesti (snesitelný) a ta mrcha odpadne:) vyzkoušeno:D |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | ty jo, a co takhle zkusit dermatologa? |
Dermatologové bohužel řeší důsledek a ne příčinu, takže od něj odjedeš s receptem na kortikoidy, které Ti na chvilku pomůžou, ale brzy máš totéž zpátky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
tiborMel >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:21 pm Předmět: |
|
|
jo tak:) tak to sou odborníci no |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:53 pm Předmět: |
|
|
tiborMel napsal: | jo tak:) tak to sou odborníci no |
Nojo, ale je to vážně tak Loni jsem ke kožařovi chodila, patlala na sebe kortikoidy a antibiotika,ale to jen proto, že jsem potřebovala dát kůži trochu dohromady před svatbou, teď už bych to nedělala. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
eetynka 321-600
|
Zaslal: st březen 05, 2008 12:09 am Předmět: |
|
|
Herminka napsal: | tiborMel napsal: | jo tak:) tak to sou odborníci no |
Nojo, ale je to vážně tak Loni jsem ke kožařovi chodila, patlala na sebe kortikoidy a antibiotika,ale to jen proto, že jsem potřebovala dát kůži trochu dohromady před svatbou, teď už bych to nedělala. |
ja snimi tiez nemam dobre skusenosti najlepsi su podla mna homeopati, ale na to nemam penizky (zatial nehori) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Herminka >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st březen 05, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
eetynka napsal: | ja snimi tiez nemam dobre skusenosti najlepsi su podla mna homeopati, ale na to nemam penizky (zatial nehori) |
Homeopatie je prý velico dobrá a účinná, lae přiznávám se, že jsem na ni příliš pragmatická, tak se raději léčím bylinkami, chlorellou apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|