|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 7:56 am Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Moje řeč, Mikinko, moje řeč |
svatá pravda zamysleme se, co je dneska vyjímečné a co ne. Každá chce být vyjímecná, ale potom nechápu, proč si nechávají dělat účesy jako má každá druhá. Dneska už, milé modernistky, nikoho nešokujete pětibarevnou hlavou, je rok 2006 a takovou blbinu má na hlavě každá a jen (využijeme-li myšlenky našeho admina) 1 z 1000 má na hlavě něco, čemu se dá říkat kvalitní vlasy, takže neblbněte a buďtě si jisté, že dlouhými zdravými vlasy bez barvy ohromíte víc než čímkoli s barvou. Amen |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Evelina 0-7
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 11:54 am Předmět: |
|
|
podla mna je to o.k. a práve dnes idú zase do módy. všetky možné prípravky ničia vlasy, ale keď je to raz za čas, prečo nie?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Aha Admin ADMIN
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 12:01 pm Předmět: |
|
|
Evelina napsal: | podla mna je to o.k. a práve dnes idú zase do módy. všetky možné prípravky ničia vlasy, ale keď je to raz za čas, prečo nie?! |
Ahoj Evelina, vitej u nas
Souhlasim se vsemi (kruci, su nejake gumove po ranu) - ale fakt... kdyby zase mely vsechny dlouhe vlasy ve stejne uprave, stejne barve, to by taky nebylo moc zajimave... kazdemu po jeho gustu.. ale je fakt, ze predstava "rebelky" s petibarevnym cirem na hlave mi moc nesedi, to dneska nosi i manazerky, jak moc je to uz "normalni" ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 12:37 pm Předmět: |
|
|
jasne, veď každý má svoj názor a každý má svoj vkus ktorý sa mu páči. mne osobne sa vôbec nepačia prehnané prefarbenia a privela farieb na hlave.tiež si idem dať melír ale po pekne dlhom čase, naposledy som tam bola asi pred rokom, ja si vlasy často nefarbím ale zase starám sa o ne a vyzerám vždy dobre a potvrdili mi to aj kaderničky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Ještěrka 161-320
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 6:54 am Předmět: |
|
|
když už jsme u toho barvení - jednou za čas se nic nestane - jak se to vezme, moje máti taky barvila jen jednou za čas a po pár letech měla moje původně černovlasá maminka na hlavě skoro blond chemlon, tož to ostříhala, nechala odrůst a zas měla vlasy pěkné. No ale nedávno jsem se dozvěděla, že táta chce mít doma zrzku a ukecávájí, ať se barví do ruda. Měla jsem sto chutí zakroutit krkem vlastnímu otci, že si neváží toho, jak zdravý má mamka vlasy a chce je zas ničit.
A stejně bych řekla, že v dnešní době (ad příspěvek od admina) je větší rebelkou nebarvená dlouhovláska, protože narozdíl od barevných anarchistek, skutečně nepotřebuje kosmetické služby toho "moderního, konzumního" světa |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 09, 2006 7:30 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, rebeluji tímto způsobem a budu rebelit dál! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Anonymní Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes pozorovala melíry. Od mé studentky ráno po ženské v autobuse a na ulici. Opravdu máloco dokáže zničit vlasy tak jako melír. Mají to řídké, slabounké, rozcuchané, nedrží to tvar, a jak už mají několikátý melír, tak je to i obzvláště hnusné. Zvlášť takový ten úplně vyšíslý melír na tmavých vlasech - brrrr! Tenounké trosky vlásků se jim na hlavě čepýři a poletují. vypadá to matně, neupraveně. No, nechápu, jak tohle někdo na své hlavě strpí. Než takhle chodit, raději budu holohlavá! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Clondyk >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:40 pm Předmět: |
|
|
Fairy napsal: | Tak jsem dnes pozorovala melíry. Od mé studentky ráno po ženské v autobuse a na ulici. Opravdu máloco dokáže zničit vlasy tak jako melír. Mají to řídké, slabounké, rozcuchané, nedrží to tvar, a jak už mají několikátý melír, tak je to i obzvláště hnusné. Zvlášť takový ten úplně vyšíslý melír na tmavých vlasech - brrrr! Tenounké trosky vlásků se jim na hlavě čepýři a poletují. vypadá to matně, neupraveně. No, nechápu, jak tohle někdo na své hlavě strpí. Než takhle chodit, raději budu holohlavá! |
Fairy nerouhej se ... , |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:47 pm Předmět: |
|
|
Melír je je ještě horší než barvení,aspoň jsem to někde četla. Při barvení těm vlasům aspoň něco dodáš(barevné pigmenty), ale při melírování se vlastně musí vlas odbarvit a děje-li se tak vícekrát do roka, je samozřejmě tenčí a tenčí. Jak už jsem psala- já se barvím, ale vlasy mám jak žíně(jak mi ondyno řekla kamoška). Chodím ke kadeřnici a její barvy neobsahují peroxid, je to sice dražší záležitost, ale co nadělám |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Daniela >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:26 pm Předmět: |
|
|
Moje maminka má světlý melír na úplně krátkých světlých vlasech a docela jí to sluší. Ale na tmavých se mi to nelíbí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|