|
✿
|
Autor |
Zpráva |
Pawluška >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
TAK MUŽU ŘÍCT,ŽE SUCHÝ ŠAMPON NEZKLAMAL ŽADNÝ BILÍ NEBO ŠEDÝ POVLAK NA VLASECH NEBYL TAKŽE O.K. A VLASKY VYPADALY JAKO UMÝTÉ TAKŽE SPOKOJENOST..TEDA AŽ NA TU VŮNI TA NENÍ NIC MOC |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
DanaJ 161-320
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Suchý šampon jsem nikdy nezkoušela. Už jsem o něm kolikrát slyšela, ale nakonec ho nekoupila.
Maťule napsal: | Suchý šampon jsem zkoušela kdysi dávno a myslím, že nic moc. Vlasy se mi mastí hodně, musím je mýt obden a to ten druhý den už nejsou tak pěkné... Když je víkend a nikam nejdu, tak to nechám ještě déle. Jenže když se pak nahonem musí někam jet, nebo má přijít návštěva...
Vyzkoušela jsem pudr od Hauschky. Myslím, že mu říkají hedvábný pudr. Koupila jsem ho asi před rokem ve slevě. Bude zřejmě již po datu minimální trvanlivosti, ale žádné změny na něm neshledávám. Je super na lesklé čelo a i na ty mé zmaštěné vlasy. Vždy si ho trochu nasypu do dlaní a pečlivě vetřu do vlasů. Jsem tmavovlasá a žádný povlak mi nezůstává. Pak můžu směle vyrazit mezi lidi
Takže můžete vyzkoušet | Myslíš pudr na obličej? Nebo tělovej? Nebo je to nějaký pudr na vlasy? _________________ http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/187631-problemy-mezi-pribuznymi-resi-terapie-v-podobe-rodinne-konstelace.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
bloodQUEEN >RADA STARŠÍCH<
|
Zaslal: st prosinec 16, 2009 8:21 pm Předmět: |
|
|
Ja som suchý šampón vyskúšala raz. Našla som nejaký u nás na chalupe (bol teda pekne dlho po záruke ) na ktorej sú čo sa týka umývania bojové podmienky . Sa mi nechcelo oblievať hrnčekom ani kúpať v potoku tak som použila suchý šampón a zabral . Neviem či by som ho dokázala používať aj normálne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
EvulinkaH 321-600
|
Zaslal: út leden 05, 2010 1:06 pm Předmět: Suché šampony |
|
|
Zajímalo by mě, jestli používáte tzv. suché šampony a jaké s nimi máte zkušenosti- prostě tipy, triky ...
Mám masrné kořínky a suché konečky, myju obden, takže přemýšlím, že takhle bych mohla prodloužit interval. Viděla jsem obyčejnou Amicu (pudr, + - 25 Kč), Froteé (sprej, + - 85 Kč), Klorane (?, cca 230). |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
barthezka ~ Strážkyně tématu ~
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
ilona ***moderátorka***
|
Zaslal: út leden 05, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
Spojeno - díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Judy 161-320
|
Zaslal: ne leden 10, 2010 1:11 am Předmět: |
|
|
Kdesi jsem se dočetla, že místo suchého šamponu se dá použít kukuřičný škrob. Vyzkoušela jsem to a opravdu to funguje. Navíc mě po něm narozdíl od suchého šamponu amica nesvědí hlava a je bez vůně i bez zápachu. Protože jsem tmavovláska, musím dávat pozor, aby mi neudělal "šediny". Vždycky naberu trochu škrobu do dlaní a vetřu přímo ke kořínkům vlasů, trochu promnu a vyčešu. Tím česáním se odstraní mastnota z vlasů po celé jejich délce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Sobekkare 0-7
|
Zaslal: út březen 16, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
No tak ja používam občas suchý šampón v nutnom prípade. Ale keď si ho nanesiem, tak mám samozrejme ako väčšina skoro šedivé vlasy. Ale keď si dám nejakú vlasovú vodu (napr. brezovú), toto všetko zmizne a vlasy vyzerajú ako umyté. Treba vyskúšať |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
*Anetka* 41-80
|
Zaslal: čt květen 20, 2010 3:09 pm Předmět: neznám... :D |
|
|
Musím se přiznat, ža o suchém šaponu slyším poprvé Aaaale co, vodu mám, a na žádnou chatu ani stany nebo někam kde bych si prostě nemohla mýt vlasy nejezdím, takže něco takového jako je suchý šampon jde totálně mimo mně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
allen24 81-160
|
Zaslal: ne říjen 03, 2010 9:05 am Předmět: |
|
|
Já mám suchý šampón ve spreji od Lee Stafford, stál mě asi 300,- a je ho tam 150ml/93g. Nastříkám ho na mastné vlasy, promasíruju a pročešu. Vlasy odmastí, vzpruží a taky po něm pěkně voní . Nepoužívám ho pořád, jen když si třeba umastím ofinu od namazaného obličeje a ráno je dead nebo mám ráno zplihlé vlasy z nadměrného použití balzámu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|